Implicare în conjuncturi ciudate pentru SCORPION sub influențele lui Mercur retrograd

17.IULIE.2018
Implicare în conjuncturi ciudate pentru SCORPION sub influențele lui Mercur retrograd

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena Zodiacool Foto:cogici.pro

Concedii amânate din cauza unor situații atipice ce necesită rezolvare, probleme în familie și la locul de muncă. Până și nativul Scorpion, care din fire

este mai retras, va fi implicat sub influențele lui Mercur retrograd din 26 Iulie-19 Augsut în tot felul de conjuncturi ciudate. La mijloc poate fi vorba de un contract, discuții despre semnarea unui acord, obținerea unei autorizații sau plecarea mai mult de nevoie în străinătate pentru a vedea în ce stadiu este o afacere.

Evident, ce vor constata Scorpionii nu îi va mulțumi, își vor da seama că personalul pe care au mizat nu i-a luat în serios, acum se pare că vor avea ocazia să se impună.

Și relația cu membrii familiei poate avea de suferit, un frate poate a făcut o datorie și a fost ajutat pe ascuns de mamă sau tată să acopere paguba, aude Scorpionul între timp din alte surse, evident acesta nu a fost ajutat niciodată, va dori să își facă dreptate.

Recomandăm Scorpionilor dacă se confruntă cu probleme de ordin legal la locul de muncă să ceară un sfat de la un specialist, avocat. Cel mai probabil la mijloc este un abuz.

Posibil dacă ați programat în acest răstimp concediul să fie întrerupt din cauza unei situații atipice, e.g. proprietarul apartamentului unde locuiți dorește să vândă și trebuie să vă mutați în cateva zile. Dacă contractul este făcut la notar, aveți tot dreptul să vă cereți dreptul în instanță.

Chiar dacă o să încercați să vă abțineți să nu spuneți ceea ce credeți, vă va fi greu, exteriorul vă provoacă.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.