Horoscop Personalizat în funcție de data nașterii cu previziuni pe ore

06.NOIEMBRIE.2017
Horoscop. Zodii AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: imeandlife.com
Dacă ai o întâlnire importantă, este important să cunoști ce-ți rezervă astrele în următoarele ore. Horoscopul personalizat este interpretat în funcție

de ziua, luna, anul și ora nașterii.

DE INTERES: Horoscop 2018 cu previziuni de dragoste, bani, sănătate

Horoscopul personalizat este organizat pe domenii ale vieții: dragoste, bani, muncă și carieră, sănătate.

Dragoste și relații

Pentru a afla dacă ai o situație neașteptată într-o relație, dacă în următoarele ore ai o întâlnire sau o discuție cu persoana iubită, vezi cum să alegi un moment de bun augur pentru relație. La fiecare 2 ore, poți urmări evoluția stării tale sentimentale și modul în care îți exprimi sentimentele.

Loading...

Bani și afaceri

Pentru tendințe în relația cu șefii/clienții, colegii/subalternii, deschiderea unei noi afaceri, semnarea unui contract, verifică orele bune din horoscopul personalizat. Dacă ai de încheiat o afacere și găsești în horoscop bifat aspectul pozitiv, îți recomandăm să valorifici această oportunitate.

Familie și rude

Aspectele pozitive surprind atât propuneri venite de la cei dragi de a-ți face o vizită, cât și vești legate de posibilitatea unei oficializări de relații (căsătorie) din partea copiilor sau rudelor. Aspectele negative te pot face să pierzi timpul, stând ore în șir la telefon, vorbind pe alții sau poți afla lucruri legate de invidie, bârfă.

Muncă și carieră

Eforturile pe care le-ai făcut la locul de muncă nu au trecut neobservate. Ai șanse foarte mari să primești vestea unei promovări, iar dacă observi că șefii/clienții nu îți recunosc meritele, ar fi cazul să îți ceri drepturile. Aspectele negative din horoscop surprind unele tensiuni din echipa de lucru, cu șefii. Stresul îți poate face simțită.

Sănătate

Mereu starea de sănătate este dependentă de atitudinea și gândurile pe care ți le faci. Dacă plănuiești un drum lung sau ai un consult de sănătate în aceste intervale orare, se recomandă prudență și atenție. Poți avea ghinionul de a primi diagnostice nepotrivite sau un tratament care nu este complet.

Lansat în premieră în România de ZODIACOOL, calculul online pentru horoscopul personalizat pe ore oferă predispozițiile din intervalul orar curent.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  2
VOTURI
2978
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

FECIOARA. Zodia Fecioara femeia și barbatul Fecioara în zodiac
Zodia Fecioara data: soarele se află în semnul zodiacal FECIOARĂ de la 23 august – 22
Zodiac Chinezesc Iepure. Horoscop Chinezesc zodia Iepure 2019
Previziuni anul 2019 zodia Iepure: ani: 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023. Anul
Compatibilități zodii chinezești. Informații compatibilități SARPE SARPE^Compatibilitatea dintre femeia Sarpe si barbatul Sarpe
Relația are de câștigat de pe urma capacității uriașe de a empatiza. Lucrurile merg de la

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.