Transport gratuit peste 199 lei

Horoscop Personalizat în funcție de data nașterii cu previziuni pe ore

Horoscop Personalizat în funcție de data nașterii cu previziuni pe ore

Dacă ai o întâlnire importantă, este important să cunoști ce-ți rezervă astrele în următoarele ore. Horoscopul personalizat este interpretat în funcție

de ziua, luna, anul și ora nașterii.

DE INTERES: Horoscop 2018 cu previziuni de dragoste, bani, sănătate

Horoscopul personalizat este organizat pe domenii ale vieții: dragoste, bani, muncă și carieră, sănătate.

Dragoste și relații

Pentru a afla dacă ai o situație neașteptată într-o relație, dacă în următoarele ore ai o întâlnire sau o discuție cu persoana iubită, vezi cum să alegi un moment de bun augur pentru relație. La fiecare 2 ore, poți urmări evoluția stării tale sentimentale și modul în care îți exprimi sentimentele.

Bani și afaceri

Pentru tendințe în relația cu șefii/clienții, colegii/subalternii, deschiderea unei noi afaceri, semnarea unui contract, verifică orele bune din horoscopul personalizat. Dacă ai de încheiat o afacere și găsești în horoscop bifat aspectul pozitiv, îți recomandăm să valorifici această oportunitate.

Familie și rude

Aspectele pozitive surprind atât propuneri venite de la cei dragi de a-ți face o vizită, cât și vești legate de posibilitatea unei oficializări de relații (căsătorie) din partea copiilor sau rudelor. Aspectele negative te pot face să pierzi timpul, stând ore în șir la telefon, vorbind pe alții sau poți afla lucruri legate de invidie, bârfă.

Muncă și carieră

Eforturile pe care le-ai făcut la locul de muncă nu au trecut neobservate. Ai șanse foarte mari să primești vestea unei promovări, iar dacă observi că șefii/clienții nu îți recunosc meritele, ar fi cazul să îți ceri drepturile. Aspectele negative din horoscop surprind unele tensiuni din echipa de lucru, cu șefii. Stresul îți poate face simțită.

Sănătate

Mereu starea de sănătate este dependentă de atitudinea și gândurile pe care ți le faci. Dacă plănuiești un drum lung sau ai un consult de sănătate în aceste intervale orare, se recomandă prudență și atenție. Poți avea ghinionul de a primi diagnostice nepotrivite sau un tratament care nu este complet.

Lansat în premieră în România de ZODIACOOL, calculul online pentru horoscopul personalizat pe ore oferă predispozițiile din intervalul orar curent.

Alte persoane au căutat și
Viziteaza magazinul online