HOROSCOP CHINEZESC LUNAR Aprilie 2018 pentru zodia Dragon

28.MARTIE.2018
HOROSCOP CHINEZESC LUNAR Aprilie 2018 pentru zodia Dragon

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:thoughtcatalog.com

Cea mai ghinionistă luna a anului, risc crescut de a intra în relații toxice, posibil divorț. Horoscop chinezesc lunar și previziuni astrologice pentru nativii

din zodia Dragon. Vezi și horoscop chinezesc lunar pentru toți nativii din semnele zodiacale.

Anii de Dragon: 1964, 1976, 1988, 2000, 2012
Pe 5 aprilie 2018, ora 04:15, se face tranziția la luna Dragonului, conform cu calendarul tradițional chinezesc. Numărul guvernat al pătratului LoShu este 3, care aduce energia certurilor.

Dragonii nu se vor simți în apele lor în această lună, vor fi afectați de energia de boală pe care o aduce Steaua neagră 2 în casa zodiei, în sectorul de Sud-Est. Aprilie poate fi considerată cea mai ghinionistă luna a anului, steaua 2 creează un exces de element pământ în casa zodiei.

Loading...

Este foarte posibil ca Dragonii să bată în retragere în această lună, să lase neterminate unele proiecte deja începute, din pricina lipsei de energie vitală. Pe plan psihic vor fi acaparați de griji financiare, vor avea impresia că Universul nu este de partea lor. Recomandăm Dragonilor să evite investițiile riscante și să amâne deciziile importante pentru luna următoare. Aspectul negativ de Ciocnire Dragon-Câine va atinge un punct critic, atrage instabilitate pe plan profesional, îi poate împinge să își schimbe serviciul, dar a nu se face un pas decisiv decât dacă vă asigură avantaje reale pe termen lung.

Sunt posibile răsturnări bruște de situație, probabil că veți avea prea multe idei noi de afaceri, însă nu veți găsi resursele financiare pentru a le pune în practică.

DE INTERES: Horoscop chinezesc 2018

Fiica mare a familiilor, prima fată născută, se va simți dezavantajată față de cei din anturaj, cineva de gen masculin o poate tachina, poate un profesor de la școală sau o rudă îndepărtată.

În dragoste, Dragonii vor duce lipsă de pasiune în dormitor, posibil ca flacăra iubirii să se estompeze, pe fondul unei stări de oboseală acută, se poate ajunge până la divorț, schimbarea domiciliului. Animalul lor de dragoste, Cocoșul, nu este bine aspectat, îi predispune la probleme în relații, atașamente, griji excesive în legătură cu bunăstarea căminului conjugal.

În schimb, pentru cei singuri se întrezăresc unele posibile relații, dar ar fi bine să deschidă bine ochii înainte de a-și pune inima pe tavă, risc crescut de a intra în relații toxice. Nu este cazul să vă autopedepsiți, chiar dacă aspectul de Pedeapsă a sinelui Dragon-Dragon vă predispune la suferințe emoționale, posibil să vă îndreptați spre un viciu, din pricina unei deziluzii amoroase.

Stresul de la muncă sau de acasă va genera probleme emoționale, depresie, anxietate, tulburări digestive. Atenție la alimentație, urmăriți să consumați condimente cu gust iute, pentru a diminua riscul de îmbolnăvire și de îngrășare.

Zile nefavorabile: 1, 7, 10, 16, 19, 25, 28 Aprilie

Pentru a preveni ghinionul pe plan sentimental și financiar folosiți în sectorul de Sud-Est de acasă, de la birou: Buddha vesel auriu, Pagoda celor 5 elemente cu pomul vieții, Perechea de rațe mandarin, Elefant auriu, Copăcel cu aventurin, Dubla fericire, Picătura cu dragon
Amuleta și brelocul se pot ține și în poșetă, în torpedoul mașinii.

Previziuni pentru toate zodiile chinezești în Aprilie 2018:

Șobolan – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Bivol – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Tigru – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Iepure – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Dragon – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Șarpe – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Cal – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Capră – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Maimuță – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Cocoș – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Câine – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Mistreț - Horoscop chinezesc Aprilie 2018

loading...
3107
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Acțiunea fastă a stelei 1 se va manifesta sub formă de reușite în realizarea planurilor.
Femeia Pești are un instinct amplificat în momentul în care consumă un vin roșu. Bărbatul
Previziuni 2020 pentru nativii din zodia Cal pentru bani, carieră și afaceri: în acest an,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

SECRETE DEZVĂLUITE
Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.