Horoscop chinezesc dragoste. Horoscop Ianuarie 2019, zodii care vor avea o lună de coșmar

01.IANUARIE.2019
Horoscop chinezesc dragoste. Horoscop Ianuarie 2019, zodii care vor avea o lună de coșmar

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:pixabay.com

Bivolii vor prinde aripi, eșecuri pentru Șobolani, aventuri neașteptate pentru Tigri, tentații la tot pasul. Declarații de dragoste, cadouri din partea celor

dragi pentru unii nativi, escapade amoroase pentru alții. Pe 5 ianuarie 2019, ora 23:42 intrăm în zodia Bivol, conform cu calendarul tradițional chinezesc Solar. Deși am trecut de data de 1 ianuarie, vom rămâne în anul Câinelui de pământ, pentru că în astrologia chineză un an nou începe de regulă în luna februarie. În această lună influența zodiei Bivol va fi cea mai puternică.

Se pare că zodiile care nu se înțeleg cu aceasta vor avea mai mult de suferit decât în lunile precedente. Printre acestea se numără Capra și Câinele, Dragonul și Calul, care formează cu Bivolul aspecte negative de ciocnire, rănire, pedeapsă, distrugere.

Șobolan
Iată că în această lună, chiar dacă pe plan afectiv Șobolanilor nu le va merge totul ca pe roate, totuși vor avea șanse mari de a se bucura de realizări pe plan financiar și profesional. În sectorul lor zodiacal se va amplifica energia banilor, adusă de steaua 8. Însă pentru că încă mai sunt sub influența energiei dezastrelor, sunt posibile unele eșecuri, din pricina lăcomiei de a face mulți bani peste noapte.

Însă dacă vor reuși să-și controleze emoțiile și vor ține cont de sfaturile unor specialiști, au șanse să facă anumite schimbări pozitive cu rezultate bune în portofel. De aici se întrevede o amplificare a încrederii în sine, care va duce și la îmbunătățirea trăilor ce țin de planul sentimental.

Bivol
Acești nativi vor prinde acum aripi, dragostea se va reaprinde în viața lor. Vorbim aici despre energia pozitivă de care vor beneficia în sectorul zodiacal de la steaua norocului divin.

În această lună, Bivolii se pot aștepta la surprize plăcute, declarații de dragoste, cadouri din partea celor dragi (posibile bilete de vacanță).
Bivolii, deși vor fi deschiși să fructifice orice oportuniatate ,le va apărea în sectorul iubirii, din păcate unii nativi nu se vor putea abține de la comentarii răutăcioase la adresa genului opus, ceea ce îi va îndepărta de cei dragi.

Tigru
O lună cu posibilități nebănuite începe pentru Tigrii dornici de aventură. S-ar putea să-și întâlnească marea dragoste într-o călătorie de serviciu sau în interes personal. Cert este că Universul le va scoate în cale anumite tentații. Posibil că acestea vor fi persoane de vârstă mai mare decât ei, dar care le vor putea oferi experința amoroasă și maturitatea emoțională după care Tigrii tânjesc. În cuplurile deja formate, este posibilă venirea pe lume a unui copil.

Iepure
Nativii Iepure au toate șansele de a-și regla conturile din bancă, sunt posibile rezultate spectaculoase pe plan profesional, însă nu este exclus ca aceștia să trebuiască să profite de cei din echipă sau să mintă pentru a-și îndeplini scopurile.
Prin urmare, recomandăm prudență, aceste demersuri sunt ca o sabie cu două tăișuri, s-ar putea ca Iepurii să cadă pradă în propiile capcane.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.