Horoscop chinezesc dragoste. Horoscop Ianuarie 2019, zodii care vor avea o lună de coșmar

01.IANUARIE.2019
Horoscop chinezesc dragoste. Horoscop Ianuarie 2019, zodii care vor avea o lună de coșmar

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:pixabay.com

Bivolii vor prinde aripi, eșecuri pentru Șobolani, aventuri neașteptate pentru Tigri, tentații la tot pasul. Declarații de dragoste, cadouri din partea celor

dragi pentru unii nativi, escapade amoroase pentru alții. Pe 5 ianuarie 2019, ora 23:42 intrăm în zodia Bivol, conform cu calendarul tradițional chinezesc Solar. Deși am trecut de data de 1 ianuarie, vom rămâne în anul Câinelui de pământ, pentru că în astrologia chineză un an nou începe de regulă în luna februarie. În această lună influența zodiei Bivol va fi cea mai puternică.

Se pare că zodiile care nu se înțeleg cu aceasta vor avea mai mult de suferit decât în lunile precedente. Printre acestea se numără Capra și Câinele, Dragonul și Calul, care formează cu Bivolul aspecte negative de ciocnire, rănire, pedeapsă, distrugere.

Loading...

Șobolan
Iată că în această lună, chiar dacă pe plan afectiv Șobolanilor nu le va merge totul ca pe roate, totuși vor avea șanse mari de a se bucura de realizări pe plan financiar și profesional. În sectorul lor zodiacal se va amplifica energia banilor, adusă de steaua 8. Însă pentru că încă mai sunt sub influența energiei dezastrelor, sunt posibile unele eșecuri, din pricina lăcomiei de a face mulți bani peste noapte.

Însă dacă vor reuși să-și controleze emoțiile și vor ține cont de sfaturile unor specialiști, au șanse să facă anumite schimbări pozitive cu rezultate bune în portofel. De aici se întrevede o amplificare a încrederii în sine, care va duce și la îmbunătățirea trăilor ce țin de planul sentimental.

Bivol
Acești nativi vor prinde acum aripi, dragostea se va reaprinde în viața lor. Vorbim aici despre energia pozitivă de care vor beneficia în sectorul zodiacal de la steaua norocului divin.

În această lună, Bivolii se pot aștepta la surprize plăcute, declarații de dragoste, cadouri din partea celor dragi (posibile bilete de vacanță).
Bivolii, deși vor fi deschiși să fructifice orice oportuniatate ,le va apărea în sectorul iubirii, din păcate unii nativi nu se vor putea abține de la comentarii răutăcioase la adresa genului opus, ceea ce îi va îndepărta de cei dragi.

Tigru
O lună cu posibilități nebănuite începe pentru Tigrii dornici de aventură. S-ar putea să-și întâlnească marea dragoste într-o călătorie de serviciu sau în interes personal. Cert este că Universul le va scoate în cale anumite tentații. Posibil că acestea vor fi persoane de vârstă mai mare decât ei, dar care le vor putea oferi experința amoroasă și maturitatea emoțională după care Tigrii tânjesc. În cuplurile deja formate, este posibilă venirea pe lume a unui copil.

Iepure
Nativii Iepure au toate șansele de a-și regla conturile din bancă, sunt posibile rezultate spectaculoase pe plan profesional, însă nu este exclus ca aceștia să trebuiască să profite de cei din echipă sau să mintă pentru a-și îndeplini scopurile.
Prin urmare, recomandăm prudență, aceste demersuri sunt ca o sabie cu două tăișuri, s-ar putea ca Iepurii să cadă pradă în propiile capcane.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate pentru care
Sectorul care corespunde pe busolă zodiilor Dragon și Șarpe este Sud-Estul. Nativii din aceaste
Previziuni pentru Tigru, zodiac chinezesc 2019, pentru dragoste, căsătorie și relații: Însă,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.