HOROSCOP 16 aprilie 2018: Agendă încărcată. O... PREVIZIUNI pentru luni

16.APRILIE.2018
HOROSCOP 16 aprilie 2018: Agendă încărcată. O... PREVIZIUNI pentru luni

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Corina Bazil Zodiacool

HOROSCOP AZI 16 aprilie 2018: Agendă încărcată. O stare de mulțumire se va instala la finalul zilei în urma semnării unui contract, al începerii unei

colaborări. Află ce rezervă astrele astăzi pentru fiecare zodie!. Horoscop azi 05 aprilie 2018 și previziuni pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale:

HOROSCOP Berbec
Atenție la unele treceri bruște de la bucurie la supărare, deoarece se poate manifesta pe seară o depresie, cauzată de incapacitatea de a comunica în timp real ceea ce te deranjează.

HOROSCOP Taur
Ai putea avea parte de o zi excepțională din toate punctele de vedere, dar se pare că șefii acum încep să nu-ți dea crezare, posibil pentru a găsi un motiv de a nu te recompensa pentru munca depusă suplimentar.

HOROSCOP Gemeni
Te poți baza pe intuiție și pe sfaturile unei persoane mai în vârstă pentru a lua o decizie importantă pe plan profesional.

HOROSCOP Rac
Ai posibilitatea de a demara repede o strategie, pentru a începe să câștigi de pe urma unui talent, colaborări, afaceri. Recomandăm să nu te bazezi pe ajutorul nimănui, deoarece te va costa scump.

HOROSCOP Leu
Dacă te deplasezi cu mașina personală, poți să fii amendat în trafic în această zi, pe fondul unui stres psihic. Încearcă să te detașezi de toate, cu răbdarea trecem marea.

HOROSCOP Fecioară
Ai noroc în ceea ce privește studiile și colaborările, șanse mari de a atrage câștiguri bănești. Posibil să fii nevoit să iei o decizie majoră.

HOROSCOP Balanță
Planuri noi de viitor își pot găsi locul în programul tău zilnic. Este o zi favorabilă deciziilor majore cu impact asupra bunăstării tale viitoare.

HOROSCOP Scorpion
Astrele amplifică energia amoroasă, se poate observa o apropiere față de cel drag, însă acesta nu este dispus să participe la consolidarea relației, ceea ce te dezamăgește.

HOROSCOP Săgetător
Te poți confrunta cu unele lipsuri financiare, mai ai unele plăți de achitat sau poate că îți dorești să îți satisfaci un moft, posibil să constați că soluția nu sunt departe de ochii tăi.

HOROSCOP Capricorn
Agenda îți este încărcată, iar la finalul zilei vei fi mulțumit cu tot ceea ce ai realizat. Nu mai amâna momentul semnării unui contract, al începerii unei colaborări.

HOROSCOP Vărsător
Încearcă să nu mai dai vina pe cei din jur, ziua de azi cere disciplină, ea se poate învăța, treptat, dar de voie de nevoie, la finele zilei vei observa un progres, atunci eforturile depuse nu se vor mai resimți.

HOROSCOP Pești
Partenerul s-ar putea să rămână azi cu un gust amar, vei fi mai greu de suportat, încearcă să-ți consumi excesul de energie printr-o activitate casnică sau prin sport.

Continut Sponsorizat
loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.