HOROSCOP 16 aprilie 2018: Agendă încărcată. O... PREVIZIUNI pentru luni

16.APRILIE.2018
HOROSCOP AZI 16 aprilie 2018: Agendă încărcată. O stare de mulțumire se va instala la finalul zilei în urma semnării unui contract, al începerii unei

colaborări. Află ce rezervă astrele astăzi pentru fiecare zodie!. Horoscop azi 05 aprilie 2018 și previziuni pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale:

HOROSCOP Berbec
Atenție la unele treceri bruște de la bucurie la supărare, deoarece se poate manifesta pe seară o depresie, cauzată de incapacitatea de a comunica în timp real ceea ce te deranjează.

HOROSCOP Taur
Ai putea avea parte de o zi excepțională din toate punctele de vedere, dar se pare că șefii acum încep să nu-ți dea crezare, posibil pentru a găsi un motiv de a nu te recompensa pentru munca depusă suplimentar.

Loading...

HOROSCOP Gemeni
Te poți baza pe intuiție și pe sfaturile unei persoane mai în vârstă pentru a lua o decizie importantă pe plan profesional.

HOROSCOP Rac
Ai posibilitatea de a demara repede o strategie, pentru a începe să câștigi de pe urma unui talent, colaborări, afaceri. Recomandăm să nu te bazezi pe ajutorul nimănui, deoarece te va costa scump.

HOROSCOP Leu
Dacă te deplasezi cu mașina personală, poți să fii amendat în trafic în această zi, pe fondul unui stres psihic. Încearcă să te detașezi de toate, cu răbdarea trecem marea.

HOROSCOP Fecioară
Ai noroc în ceea ce privește studiile și colaborările, șanse mari de a atrage câștiguri bănești. Posibil să fii nevoit să iei o decizie majoră.

HOROSCOP Balanță
Planuri noi de viitor își pot găsi locul în programul tău zilnic. Este o zi favorabilă deciziilor majore cu impact asupra bunăstării tale viitoare.

HOROSCOP Scorpion
Astrele amplifică energia sexualității, se poate observa o apropiere față de cel drag, însă acesta nu este dispus să participe la consolidarea relației, ceea ce te dezamăgește.

HOROSCOP Săgetător
Te poți confrunta cu unele lipsuri financiare, mai ai unele plăți de achitat sau poate că îți dorești să îți satisfaci un moft, posibil să constați că soluția nu sunt departe de ochii tăi.

HOROSCOP Capricorn
Agenda îți este încărcată, iar la finalul zilei vei fi mulțumit cu tot ceea ce ai realizat. Nu mai amâna momentul semnării unui contract, al începerii unei colaborări.

HOROSCOP Vărsător
Încearcă să nu mai dai vina pe cei din jur, ziua de azi cere disciplină, ea se poate învăța, treptat, dar de voie de nevoie, la finele zilei vei observa un progres, atunci eforturile depuse nu se vor mai resimți.

HOROSCOP Pești
Partenerul s-ar putea să rămână azi cu un gust amar, vei fi mai greu de suportat, încearcă să-ți consumi excesul de energie printr-o activitate casnică sau prin sport.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  2
VOTURI
2584
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Zodiac chinezesc 2019 IEPURE, horoscop chinezesc Iepure SANATATE
Previziuni anul 2019 pe starea de sănătate pentru nativii Iepure din zodiac chinezesc, cum stau
Zodia GEMENI dragoste și relații, după horoscop Gemeni DRAGOSTE
Zodia Gemeni în în dragoste, ce femei preferă bărbatul Gemeni și comportament femeia Gemeni
Numerologie
Rădăcinile numerologiei pot fi urmărite în urmă cu peste 10000 de ani în Egipt și Babilon.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.