Transport gratuit peste 120 lei
Aplica

Cele mai inspirate idei de cadouri pentru 8 MARTIE în funcție de zodie

Cele mai inspirate idei de cadouri pentru 8 MARTIE în funcție de zodie

Ce cadouri să dăruim de 8 martie 2018 pentru a le surprinde în mod plăcut pe cele dragi. Ziua de 8 martie 2018 vine cu energii diferite pentru doamnele și

domnișoarele din cele 12 zodii.

Alegerea cadoului potrivit poate fi o provocare, dar câteva indicii pe zodii te pot ajuta să mergi la sigur.

Berbec
Cadoul ideal va fi un buchet de flori de culoare violet, o invitație la un restaurant de lux și o cutiuță argintie cu o bijuterie.

Taur
O icoană argintată cu sporul casei și brățările cu pietre de culoare galbenă vor fi pe placul lor. Nu uitați de un buchet de flori de culoare portocalie sau galbenă.

Gemeni
Li se potrivesc cadourile care celebrează dragostea, statuetele cu îndrăgostiți, inimioarele de culoare roz, parfumurile fine și o orhidee de culoare albastră.

Best seller

Rac
Femeile din această zodie vor fi date pe spate de un cadou care să le răsfețe simțurile, cosmetice, un abonament la spa și flori de culoare albă.

Leu
Le veți cuceri cu un bilet pentru vacanța de vară, un parfum fin, un telefon de ultimă generație și flori de culoare albă.

Fecioară
Pentru a fi la înălțimea așteptărilor acestor native, alegeți o bijuterie cu iconiță, cruciuliță, obiecte de decor de culoare aurie și flori de culoare roșu-cărămiziu.

Balanță
Hainele vor fi pe placul lor, voucherele de cumpărături, cărțile esoterice și buchetele de flori de culoare albă.

Îți recomandăm

Scorpion
În acest an le-ar plăcea să primească o plantă de apartament, bambuși, un animal de companie de culoare albă sau neagră.

Săgetător
Se așteaptă să primească un tablou cu flori sau abstract, o invitație la un film, o plimbare în natură și un buchet cu flori de culoare roșu aprins.

Capricorn
O cutie mare cu ciocolată, o băutură fină sau un abonament la piscină îi vor face ziua perfectă. Florile potrivite sunt cele de culoare albastră.

Vărsător
Vor fi interesate de aparatura electronică și electrocasnică, o invitație la spa și un buchet de flori de culoare roșie.

Ce se întamplă în următoarele 12 luni

Pești
Cadoul care le va impresiona va fi un abonament la o sală de fitness, cosmeticele cu ambalaj auriu sau argintiu, cărțile de sănătate și florile de culoare albă.

Viziteaza magazinul online