#reclama0#

Ce culoare de VOPSEA DE PĂR aleg nativele pentru a fi remarcate de Revelion

#reclama10#
17.DECEMBRIE.2017
Ce culoare de VOPSEA DE PĂR aleg nativele pentru a fi remarcate de Revelion

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:amacisalon.com

Blond perlat, negru albăstrui, turcoaz sau roz? Vezi ce culoare să-ți vopsești părul pentru a avea succes. Pe 31 decembrie 2017 în centrul pătratului Lo Shu
#reclama1#

este cifra 5 și zodiile primesc anumite energii.

DE INTERES: Idei de cadouri: ce CADOURI DE CRĂCIUN își doresc zodiile

Folosind ciclurile celor 5 elemente, putem amplifica energia pozitivă sau remedia energia negativă.

Culorile sunt comparate cu elemente din natură și prin simpla vopsire a părului femeile pot obține beneficii de Revelion, fără a face un efort prea mare, doar să se țină cont de recomandările pe zodii.

Șobolan. Blond perlat, negru albăstrui, albastru; coafură cu bucle – pentru a mări șansele de bogăție, a atrage mentori.
Bivol și Tigru. Blond roz, turcoaz, albastru, blond auriu, somon, blond nisip; coafură cu păr întins – trezește senzualitatea, crește șansele de reușită pe plan profesional și material.
Iepure. Blond gri, șaten, coafură cu păr întins sau coc strâns la spate – reduce riscul de ghinion, îndepărtează obstacolele, atrage bogăția.
Dragon și Șarpe. Roșu, roșu-castaniu, roz, verde, violet, șaten; coafură cu păr întinssporește farmecul personal, aduce șanse de a câștiga o bună reputație.
Cal. Blond perlat, blond gri, negru; coafură cu părul prins în coc – ține la distanță problemele din dragoste sau de sănătate.
Capră și Maimuță. Blond nordic, albastru, violet, turcoaz; coafură cu bucle – elimină riscul de scandaluri pe teme afective, gelozia, infidelitatea, pierderile financiare.
Cocoș. Violet, roșu, roz, fucsia; coafură cu bucle – dizolvă certurile, elimină riscul de a pierde persoana iubită.
Câine și Mistreț. Blond argintiu, verde, turcoaz; coafură cu părul prins în coc – atrage iubire și armonie în cuplu, scade riscul de îmbolnăvire.

#reclama7#
#reclama12#
#reclama2#
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.