Transport gratuit peste 199 lei

Cât de compatibili suntem în cuplu? Astrograma relațională

Cât de compatibili suntem în cuplu? Astrograma relațională

Sunteți compatibili? Află răspunsul prin intermediul unui calcul științific de compatibilitate

Fiecare ne dorim să avem relații împlinite și fericite. Ne place să fie pace, armonie și dragoste în casă.

Atunci când nu știi răspunsul la întrebarea dacă ești sau nu într-o relație potrivită, astrologia îți vine în ajutor cu un calcul științific de compatibilitate.

La început, când te îndrăgostești, îți pui mai rar întrebări despre potrivirea în cuplu. Dar după ce apare prima discuție în contradictoriu sau odată cu prima situație tensionată începi să-ți pui întrebări legate de rolul tău în relație, dacă să o continui sau nu, dacă ești sau nu împreună cu persoana potrivită.

Întrebarea ”Oare suntem compatibili?” poate avea acum răspunsul:

Comandă un studiu astrologic menit să-ți îmbunătățească înțelegerea în relație: astrograma relațională. Vei scăpa de întrebările care nu te lasă să te bucuri cu adevărat de momentele frumoase pe care ți le oferă viața de cuplu.

Cum funcționează astrograma relațională?

Deoarece este un studiu care se bazează pe poziția planetelor pe harta natală și pe data, locul și ora nașterii fiecărui partener, poți avea certitudinea că astrograma relațională ZODIACOOL este una personalizată, oferindu-ți informații autentice, recomandate de specialiști, utile pentru a-ți îmbunătăți viața sentimentală.

Ce afli din astrograma relațională?

  • tendințe în dragoste
  • partenerul înșală în prezent sau va înșela
  • este bine sau nu să vă căsătoriți
  • apar sau nu certuri sau gelozie
  • sunteți sau nu suflete pereche ori suflete surori
  • există sau nu predispoziții pentru divorțuri
  • aveți sau nu aveți împreună noroc de fertilitate

Compatibilitatea slabă poate avea șanse de reușită

Se spune că două persoane care se iubesc și care se respectă pot avea un cuplu fericit indiferent de zodia în care sunt. Așa este. Dar o relație se poate fundamenta și pe prietenie și admiratie.
Sentimentele și zodiile persoanelor implicate fac diferența dintre o relație și alta:

  • când ești într-o relație cu o persoană dintr-o zodie compatibilă cu a ta, totul decurge lin și frumos, cu înțelegere și dragoste, fără certuri, fără situații stresante.
  • când partenerul tău este o persoană dintr-o zodie mai puțin compatibilă nu înseamnă că nu te poți înțelege cu ea. Trebuie doar să depui un anumit efort pentru ca relația să funcționeze. Efortul poate fi reprezentat de compromisuri, anumite tensiuni, emoții mai puțin plăcute, pe care să înveți să le gestionezi etc.

Datorită acestei astrograme de compatibilitate vei afla care sunt punctele tari și punctele slabe ale relației voastre, astfel încât să valorifici mai mult aspectele pozitive și să ai grijă la cele negative.

Sursa foto:chobirdokan.com

Viziteaza magazinul online