Autocritică la cote maxime – Top 3 zodii care se judecă la fiecare pas

25.MAI.2019
Autocritică la cote maxime – Top 3 zodii care se judecă la fiecare pas

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:pxhere.com

Unele zodii sunt foarte aspre cu ele însele, judecându-și dur fiecare pas pe care îl fac. Descoperă care sunt nativii campioni la autocritică. Primul loc este

ocupat de Fecioară. Da, nu are obiceiul doar să îi critice pe cei din jur, ci și pe ea însăși! În plus, o face chiar mult mai dur la adresa propriei persoane decât la adresa celor din jur.

Gândește-te la ultima critică pe care ai primit-o de la un nativ din Fecioară. Acum înmulțește-o de vreo câteva ori și îți vei da seama cât de dură este când vine vorba de ceva ce nu i-a plăcut la ea.

De altfel, o Fecioară este extrem de exigentă cu ea și mereu are impresia că nu a acționat corect. Iadul din mintea ei se răsfrânge uneori și asupra celor dragi, având și de la ei așteptări foarte ridicate și dorindu-și să îi vadă cât mai sus.

Loading...

Următoarea în topul nostru este nativul Balanță, care din dorința de a păstra pacea și de a nu-i deranja pe ceilalți, își reprimă deseori gândurile sau ajunge să își facă adevărate procese de conștiință. În plus, ajung deseori să se judece pentru că nu ajung să exceleze, așa cum își doresc, setându-și țeluri mult prea înalte (pentru orice om, de altfel).

Pe locul trei, îi găsim pe sensibilul Rac, nativ cunoscut pentru calmul și toleranța de care dă deseori dovadă. În sufletul său însă lucrurile stau cu totul diferit, criticându-și alegerile și acțiunile extrem de dur. Își dorește să atingă perfecțiunea, dar când nu reușește, se dezlănțuie furtuna de critici în mintea sa.

Atenție la autocritică, pentru că dacă trece de anumite limite, devine patologică și nocivă! Dați-vă voie să și greșiți, pentru că uneori doar așa se învață.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni 2019 zodia Capră pentru bani, carieră și afaceri: Situația pe plan profesional și
Previziuni anul 2019 pentru nativii din zodia Câine pentru muncă, carieră și afaceri: Pentru
Femeia Scorpion este pasională și 90% din timpul unei zile Bărbatul Scorpion se gândește la

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.