Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Autocritică la cote maxime – Top 3 zodii care se judecă la fiecare pas

Autocritică la cote maxime – Top 3 zodii care se judecă la fiecare pas

Unele zodii sunt foarte aspre cu ele însele, judecându-și dur fiecare pas pe care îl fac. Descoperă care sunt nativii campioni la autocritică. Primul loc este

ocupat de Fecioară. Da, nu are obiceiul doar să îi critice pe cei din jur, ci și pe ea însăși! În plus, o face chiar mult mai dur la adresa propriei persoane decât la adresa celor din jur.

Gândește-te la ultima critică pe care ai primit-o de la un nativ din Fecioară. Acum înmulțește-o de vreo câteva ori și îți vei da seama cât de dură este când vine vorba de ceva ce nu i-a plăcut la ea.

De altfel, o Fecioară este extrem de exigentă cu ea și mereu are impresia că nu a acționat corect. Iadul din mintea ei se răsfrânge uneori și asupra celor dragi, având și de la ei așteptări foarte ridicate și dorindu-și să îi vadă cât mai sus.

Horoscop saptamanal
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate ...
Horoscop saptamanal
Horoscop lunar
Horoscop lunar, previziuni astrologice complete pentru această lună ...
Horoscop lunar
Horoscop 2021
Horoscopul pentru anul 2021, informatii si previziuni complete despre zodii ...
Horoscop 2021

Următoarea în topul nostru este nativul Balanță, care din dorința de a păstra pacea și de a nu-i deranja pe ceilalți, își reprimă deseori gândurile sau ajunge să își facă adevărate procese de conștiință. În plus, ajung deseori să se judece pentru că nu ajung să exceleze, așa cum își doresc, setându-și țeluri mult prea înalte (pentru orice om, de altfel).

Pe locul trei, îi găsim pe sensibilul Rac, nativ cunoscut pentru calmul și toleranța de care dă deseori dovadă. În sufletul său însă lucrurile stau cu totul diferit, criticându-și alegerile și acțiunile extrem de dur. Își dorește să atingă perfecțiunea, dar când nu reușește, se dezlănțuie furtuna de critici în mintea sa.

Atenție la autocritică, pentru că dacă trece de anumite limite, devine patologică și nocivă! Dați-vă voie să și greșiți, pentru că uneori doar așa se învață.

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit