Transport gratuit peste 199 lei

Autocritică la cote maxime – Top 3 zodii care se judecă la fiecare pas

Autocritică la cote maxime – Top 3 zodii care se judecă la fiecare pas

Unele zodii sunt foarte aspre cu ele însele, judecându-și dur fiecare pas pe care îl fac. Descoperă care sunt nativii campioni la autocritică. Primul loc este

ocupat de Fecioară. Da, nu are obiceiul doar să îi critice pe cei din jur, ci și pe ea însăși! În plus, o face chiar mult mai dur la adresa propriei persoane decât la adresa celor din jur.

Gândește-te la ultima critică pe care ai primit-o de la un nativ din Fecioară. Acum înmulțește-o de vreo câteva ori și îți vei da seama cât de dură este când vine vorba de ceva ce nu i-a plăcut la ea.

De altfel, o Fecioară este extrem de exigentă cu ea și mereu are impresia că nu a acționat corect. Iadul din mintea ei se răsfrânge uneori și asupra celor dragi, având și de la ei așteptări foarte ridicate și dorindu-și să îi vadă cât mai sus.

Următoarea în topul nostru este nativul Balanță, care din dorința de a păstra pacea și de a nu-i deranja pe ceilalți, își reprimă deseori gândurile sau ajunge să își facă adevărate procese de conștiință. În plus, ajung deseori să se judece pentru că nu ajung să exceleze, așa cum își doresc, setându-și țeluri mult prea înalte (pentru orice om, de altfel).

Pe locul trei, îi găsim pe sensibilul Rac, nativ cunoscut pentru calmul și toleranța de care dă deseori dovadă. În sufletul său însă lucrurile stau cu totul diferit, criticându-și alegerile și acțiunile extrem de dur. Își dorește să atingă perfecțiunea, dar când nu reușește, se dezlănțuie furtuna de critici în mintea sa.

Atenție la autocritică, pentru că dacă trece de anumite limite, devine patologică și nocivă! Dați-vă voie să și greșiți, pentru că uneori doar așa se învață.

Viziteaza magazinul online