3 zodii se vor întoarce la o veche iubire în 2019

3 zodii se vor întoarce la o veche iubire în 2019
Unele iubiri nu se uită niciodată! Dovada vor fi aceste 3 zodii care vor reînvia o iubire mai veche anul acesta. Anul 2019 vine cu schimbări pentru 3 zodii.

Deși nu sunt genul de persoane care să se întoarcă în trecut, acestea vor reînvia o veche poveste de iubire. Dacă vor reuși să își calce pe suflet și să renunțe la orgoliu, Leii au toate șansele să trăiască începând de anul acesta o adevărată poveste de dragoste cu cineva din trecutul lor, probabil o fostă relație ce s-a încheiat chiar dacă sentimente de dragoste existau, despre care este momentul să vorbească.

Pont: Trimite un mesaj, sună, dă un semn de viață acelei persoane pe care nu ți-o poți scoate din gânduri și vei vedea cât de multe se pot schimba în 2019!

Până și încăpățânatul, dar sincerul Capricorn va trebui să recunoască dorul și că îi este greu să trăiască fără fosta sa iubire. Chiar dacă încearcă să o ascundă, e posibil să nu o mai poată face pentru mult timp. A venit timpul să lase în trecut orice trădare, ceartă ori neînțelegere și să învețe să se bucure de iubire.

Pont: Încearcă să îți dai voie să simți fericirea din nou! Mai bine să îți calci pe orgoliu decât să trăiești cu întrebarea ce ar fi fost dacă...

Și nativii Pești au șansa de a reînvia o veche poveste de dragoste, de la care nu își puteau lua gândul. Oricât de mult timp ar fi trecut, destinul le surâde și acea persoană specială revine în viața lor, la momentul potrivit.

Pont: Dacă simți că ai fluturi în stomac, nu ezita să faci ceva pentru a recuceri acel om pe care nu l-ai putut uita!

Trăiți-vă iubirea!

12177
4.00
SHARE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.