3 zodii se vor întoarce la o veche iubire în 2019

05.FEBRUARIE.2019
3 zodii se vor întoarce la o veche iubire în 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Unele iubiri nu se uită niciodată! Dovada vor fi aceste 3 zodii care vor reînvia o iubire mai veche anul acesta. Anul 2019 vine cu schimbări pentru 3 zodii.

Deși nu sunt genul de persoane care să se întoarcă în trecut, acestea vor reînvia o veche poveste de iubire. Dacă vor reuși să își calce pe suflet și să renunțe la orgoliu, Leii au toate șansele să trăiască începând de anul acesta o adevărată poveste de dragoste cu cineva din trecutul lor, probabil o fostă relație ce s-a încheiat chiar dacă sentimente de dragoste existau, despre care este momentul să vorbească.

Pont: Trimite un mesaj, sună, dă un semn de viață acelei persoane pe care nu ți-o poți scoate din gânduri și vei vedea cât de multe se pot schimba în 2019!

Loading...

Până și încăpățânatul, dar sincerul Capricorn va trebui să recunoască dorul și că îi este greu să trăiască fără fosta sa iubire. Chiar dacă încearcă să o ascundă, e posibil să nu o mai poată face pentru mult timp. A venit timpul să lase în trecut orice trădare, ceartă ori neînțelegere și să învețe să se bucure de iubire.

Pont: Încearcă să îți dai voie să simți fericirea din nou! Mai bine să îți calci pe orgoliu decât să trăiești cu întrebarea ce ar fi fost dacă...

Și nativii Pești au șansa de a reînvia o veche poveste de dragoste, de la care nu își puteau lua gândul. Oricât de mult timp ar fi trecut, destinul le surâde și acea persoană specială revine în viața lor, la momentul potrivit.

Pont: Dacă simți că ai fluturi în stomac, nu ezita să faci ceva pentru a recuceri acel om pe care nu l-ai putut uita!

Trăiți-vă iubirea!

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Cu data nașterii afli răspunsul la întrebarea Ce zodie sunt?, în zodiacul european. Rapid și
Previziuni pentru nativii din zodia Iepure zodiac chinezesc 2019: În privința proiectelor și a

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.