Cu ce sa te imbraci in luna Decembrie 2019, pentru a evita dezamagirile

12.DECEMBRIE.2019
Cu ce sa te imbraci in luna Decembrie 2019, pentru a evita dezamagirile

Categorie: Feng Shui Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:pixabay.com

Vezi daca pentru tine va aparea la orizont sufletul pereche sau daca iubirea adevarata se va lasa asteptata in luna decembrie

Se știe că fiecare culoare are o energie unică, care ne poate modifica cu ușurință starea de spirit. Cu toții am vrea să știm un truc prin care să ne facem viața mai bună. Un truc simplu este utilizarea anumitor culori în vestimentație în funcție de zodie.

Cele 12 zodii chinezești sunt influențate de energia din mijlocul cercului zodiacal. Această energie se schimbă în fiecare lună, iar în luna decembrie 2019 ea va fi rezultatul combinării dintre energia bogăției și energia victoriilor. Beneficiem acum prin urmare de o combinație excepțională, care pregătește un sfârșit de an 2019 fabulos pentru cei care vor avea curajul să facă schimbări majore în viață.

Aflați de la maestrul feng shui ZODIACOOL ce culori să alegeți pentru hainele pe care le purtați în luna decembrie 2019, în funcție de zodia chinezească.

Șobolan

O lună plină de liniște și echilibru vă rezervă astrele, deoarece sectorul zodiacal este tranzitat de energia norocului divin. Stabiliți-vă prioritățile, făceți-vă planuri clare, pentru ca acestea să fie mai ușor de realizat. Această lună vă oferă un răgaz pentru a vă ocupa de ceea ce vă place mai mult. Folosiți-vă de puterea culorilor, pentru a trece de obstacole. Purtați haine de culorile: crem, alb cu roz, alb cu auriu, violet cu crem.

Bivol și Tigru

Deschideți bine ochii, deoarece la orizont poate să apară sufletul pereche. Fiți deschiși să vă implicați în activități interesante, împreună cu cei din anturaj. Pe plan profesional, nu este exclus să aveți idei salvatoare. Purtați haine de culorile: turcoaz, violet albăstrui, verde olive, pentru a vă mări șansele de reușită.

Iepure

Vi se pregătește o perioadă foarte bună pe plan financiar, dar va fi necesar să vă implicați cu mai multă pasiune în ceea ce faceți. Faceți ca fiecare zi din această lună să conteze. Ar fi bine să purtați haine în culorile: alb cu galben, muștar, albastru, pentru a reuși să finalizați în timp util ceea ce vă propuneți.

Dragon și Șarpe

Dacă mai aveți rămase zile libere de concediu, căutați o destinație exotică și mergeți în vacanță împreună cu partenerul sau cu cei din anturaj. Dacă nu va fi posibil să vă luați liber, încercați să faceți ceva nou în familie, pentru a alunga rutina. Purtați haine în culorile: albastru, bleumarin, negru, pentru a evita problemele de comunicare.

Cal

Chiar dacă iubirea adevărată se va lăsa așteptată în această lună, există șanse de a descoperi cât sunteți de puternici. Încercați să vă ridicați deasupra necezurilor, chiar dacă va fi necesar să faceți acest lucru de unii singuri. Purtați haine de culorile: alb, auriu, argintiu, verde, pentru a nu avea impresia că începeți fiecare zi din această lună cu stângul.

Capră și Maimuță

Veți descoperi în această lună cât de important este să vă bazați pe propria intuiție. Încercați să treceți peste tiparele mentale, să lăsați mecanismele logice să se mai odihnească, deoarece vocea interioară va fi la cote ridicate și se va merita să o ascultați. Purtați haine de culorile: bleumarin, violet, alb cu albastru, pentru a vă regăsi echilibrul și puterea interioară.

Cocoș

Încercați în această lună să stabilizați relația existentă. Asta înseamnă că va trebui să aveți mai multă încredere în iubire. De asemenea, important va fi să aveți răbdare cu cei dragi și să comunicați cu aceștia în mod deschis și fără regrete. Purtați haine în culorile: violet, bleu, roșu cu bleumarin, pentru a beneficia de stabilitate în această perioadă.

Câine și Mistreț

Traversați o lună în care va fi nevoie să fiți mai puternici și hotărâți. Încercați să vă redescoperiți puterea interioară, pentru a vedea cât de mult vă puteți baza pe voi înșivă. Purtați haine de culorile: alb cu verde, albastru cu argintiu (bijuterii), pentru ca să valorificați cât mai multe din resursele voastre interioare (talente, cunoștințe, inteligență etc.).

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.