Remediul simplu cu ananas care elimină celulele îmbătrânite și formează unele noi

Remediul simplu cu ananas care elimină celulele îmbătrânite și formează unele noi

Deosebit de bun pentru sănătate în general, ananasul - fructul cu miez de un galben intens, provenit de la tropice – are efecte surprinzătoare și pentru ten.

Ananasul este extrem de benefic pentru piele, grație conținutului său ridicat de acizi AHA (alfa-hidroxi-acizi) - substanţe folosite frecvent în produsele cosmetice destinate îngrijirii tenului. Iată modul în care poate fi folosit ananasul pentru a ne bucura de proprietățile lui. Elimină celulele îmbătrânite. Potrivit oamenilor de ştiinţă din Japonia, acizii AHA ajută epiderma să elimine celulele îmbătrânite.

Acești acizi ajută de asemenea să formeze unele celule noi. Este sprijinită astfel regenerarea pielii degradate din pricina expunerii imprudente la soare.

Că acizii AHA ajută epiderma să elimine celulele îmbătrânite şi să formeze unele noi a fost demonstrat printr-un studiu în care participanţii şi-au aplicat pe unul din braţe o loţiune ce avea în compoziţie acizi AHA.

După aproximativ şase luni, pielea de pe braţul care beneficiase de acţiunea acizilor AHA se îngroşase cu 25%. Totodată, cercetătorii au constatat că aceasta devenise mai elastică şi avea mai multe fibre de colagen.

Pe baza acestor observaţii, specialiștii au concluzionat că alfa-hidroxi-acizii pot împiedică îmbătrânirea pielii determinată de radiaţiile solare.

Rețeta cu ananas contra ridurilor

Transformaţi în pastă un ananas, cu coajă cu tot, folosindu-vă în acest scop de un blender.
Ȋntindeți pasta de ananas pe față pentru a accelera astfel îndepărtarea stratului de celule moarte aflat la suprafaţa ei.

Lăsați masca să acționeze 15-30 de minute, timp în care stați relaxate, cu picioarele ridicate şi sprijinite comod pe un taburet.

Precauții

Există riscul ca la anumite persoane ananasul să declanșeze efecte alergice. Întrerupeţi imediat tratamentul dacă vă mănâncă sau dacă apar iritații pe piele.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!