Partenerul potrivit - la 5 trucuri distanță, mai ales dacă nu știi unde să cauți

05.NOIEMBRIE.2018
Partenerul potrivit  - la 5 trucuri distanță, mai ales dacă nu știi unde să cauți

Categorie: Cupluri Autor: Diana Eleonora ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Partenerul potrivit este greu de găsit, mai ales dacă nu știi unde sau cum să îl cauți! Cel mai probabil îți dorești lângă tine pe cineva care să

împărtășească aceleși pasiuni ca tine, dar să vă și completați reciproc prin diferențele dintre voi. Vrei pe cineva care să te înțeleagă, să îți fie alături nu doar în momentele fericite, cineva pe care te poți baza, alături de care te vezi în viitor și care își imaginează viitorul alături de tine. Descoperă cinci trucuri prin care poți găsi persoana compatibilă cu personalitatea ta.

1. Frecventează locuri în care vin oameni cu aceleaşi pasiuni
De exemplu, dacă ești o persoană activă și ai o pasiune pentru dans, înscrie-te la cursuri sau într-un club cu această tematică. Fă asta împreună cu un prieten apropiat sau mergi singur/ă. Cu siguranță te vei distra.

Loading...

2. Descoperă-ți și înțelege-ți nevoile
Doar după ce te vei cunoaște destul de bine și vei recunoaște cinstit și concret ce îți dorești, care sunt nevoile tale, vei putea să cauți asta la cei pe care îi cunoști. Astfel, e ca și cum ai căuta ceva pe întuneric, deși ai putea să aprinzi lumina.

3. Fii optimist/ă
Crezi cu tărie că vei găsi ceea ce îți dorești, că meriți să fii iubit și să oferi iubire. Cel mai bine este să te bucuri de fiecare întâlnire, chiar dacă în primă fază pare a fi una nereușită. Alege o atitudine optimistă și vei vedea că lucrurile se vor schimba în bine pentru tine.

4. Ridică ochii din telefon!
Cercetătorii au ajuns la concluzia ca telefonul dă dependență, deoarece am ajuns să petrecem mult prea mult timp uitându-ne pe vreo aplicație instalată pe el, chiar și atunci când avem prietenii lângă noi. Lasă telefonul un pic la o parte și fii atent/ă la ceea ce se petrece în jurul tău, e posibil să îți găsești jumătatea mai aproape decât te așteptai.

5. Renunță la romantismul promovat de filmele americane
Gândește-te la o relație mai mult ca la un parteneriat bazat pe sentimente puternice și reciproce, mai mult decât la acel romantism atât de promovat. Gesturile romantice sunt bineînțeles minunate, dar trebuie să fie însoțite și de pragmatism.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Mesele neregulate îți pot provoca tulburări digestive, de aceea în fiecare zi ar trebui să
Matricea numerologică, numită pătratul lui Pitagora, reprezintă caracterul, personalitatea și
Ai un stil propriu de a obține ceea ce vrei: nu faci presiuni, ci aștepți prin preajmă până

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.