Aplica

Partenerul potrivit - la 5 trucuri distanță, mai ales dacă nu știi unde să cauți

Partenerul potrivit  - la 5 trucuri distanță, mai ales dacă nu știi unde să cauți

Partenerul potrivit este greu de găsit, mai ales dacă nu știi unde sau cum să îl cauți! Cel mai probabil îți dorești lângă tine pe cineva care să

împărtășească aceleși pasiuni ca tine, dar să vă și completați reciproc prin diferențele dintre voi. Vrei pe cineva care să te înțeleagă, să îți fie alături nu doar în momentele fericite, cineva pe care te poți baza, alături de care te vezi în viitor și care își imaginează viitorul alături de tine. Descoperă cinci trucuri prin care poți găsi persoana compatibilă cu personalitatea ta.

1. Frecventează locuri în care vin oameni cu aceleaşi pasiuni
De exemplu, dacă ești o persoană activă și ai o pasiune pentru dans, înscrie-te la cursuri sau într-un club cu această tematică. Fă asta împreună cu un prieten apropiat sau mergi singur/ă. Cu siguranță te vei distra.

2. Descoperă-ți și înțelege-ți nevoile
Doar după ce te vei cunoaște destul de bine și vei recunoaște cinstit și concret ce îți dorești, care sunt nevoile tale, vei putea să cauți asta la cei pe care îi cunoști. Astfel, e ca și cum ai căuta ceva pe întuneric, deși ai putea să aprinzi lumina.

3. Fii optimist/ă
Crezi cu tărie că vei găsi ceea ce îți dorești, că meriți să fii iubit și să oferi iubire. Cel mai bine este să te bucuri de fiecare întâlnire, chiar dacă în primă fază pare a fi una nereușită. Alege o atitudine optimistă și vei vedea că lucrurile se vor schimba în bine pentru tine.

4. Ridică ochii din telefon!
Cercetătorii au ajuns la concluzia ca telefonul dă dependență, deoarece am ajuns să petrecem mult prea mult timp uitându-ne pe vreo aplicație instalată pe el, chiar și atunci când avem prietenii lângă noi. Lasă telefonul un pic la o parte și fii atent/ă la ceea ce se petrece în jurul tău, e posibil să îți găsești jumătatea mai aproape decât te așteptai.

5. Renunță la romantismul promovat de filmele americane
Gândește-te la o relație mai mult ca la un parteneriat bazat pe sentimente puternice și reciproce, mai mult decât la acel romantism atât de promovat. Gesturile romantice sunt bineînțeles minunate, dar trebuie să fie însoțite și de pragmatism.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!