Orice bărbat excepțional are aceste 4 calități! Cum să recunoști partenerul ideal!

09.MARTIE.2019
Cupluri AUTOR: Andreea Inea FOTO: unsplash.com
Dacă bărbatul de lângă tine are aceste calități, ține-l aproape! Iată care sunt unele dintre cele mai importante calități ale partenerului ideal, conform

specialiștilor în relații. 1.Muncește cu drag și nu se ferește de muncă. Un bărbat capabil de o relație de lungă durată are obiective înalte, pentru care este dispus să muncească, oricât de greu i-ar fi. De asemenea, nu pierde timpul în cluburi și baruri gălăcioase, preferă discuțiile în locuri liniștite, cu un pahar cu vin. 2. Este independent. Un astfel de bărbat este puternic, uneori intimidat.

Știe exact ce vrea de la viață, ca și modul în care să obțină ce își dorește. Nu îi place să îi dicteze cineva viața și are nevoie de o parteneră de cuplu la fel de încrezătoare ca el și care să îl sprijjine în tot ceea ce face.

3. Poate să își exprime sentimentele de dragoste

Nu te gândi la genul acela de bărbați care își strigă iubirea în gura mare. Nu... un bărbat puternic, independent își exprimă sentimentele direct, fără a epata sau a se da în spectacol. La fel de important pentru el este și să își exprime punctele de vedere fără rețineri. De asemenea, își susține necondiționat partenera de viață și crede în dezvoltarea personală împreună, sprijinindu-se reciproc.

4. Au pasiuni, hobby-uri

Deși adoră să își petreacă timpul cu persoana iubită, nu renunță la hobby-uri, la serile cu prietenii și la propria individualitate, deoarece are o viață plină. Nu renunță la visuri și obiective, își cunosc prioritățile.

Astfel de calități, atitudini și capacități denotă bărbați pe care te poți baza oricând și care te pot sprijini necondiționat și alături de care poți avea o viață absolut excepțională.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
0  0
VOTURI
2459
0
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Compatibilitate Zodii Europene
Compatibilitate între două semne zodiacale europene. Gradul de compatibilitate și trăsăturile
FECIOARA. Zodia Fecioara femeia și barbatul Fecioara în zodiac
Zodia Fecioara data: soarele se află în semnul zodiacal FECIOARĂ de la 23 august – 22
Horoscop 2019: PESTI horoscop BANI. Pesti 2019
Horoscop 2019: PEȘTI BANI: financiar și profesional, 2019 aduce multe oportunități, aceste vor

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.