Cum să-ți găsești fericirea adevărată, renunțând la ceea ce te ține în loc

21.NOIEMBRIE.2018
Cum să-ți găsești fericirea adevărată, renunțând la ceea ce te ține în loc

Categorie: Cupluri Autor: Andreea Inea Zodiacool Foto:unsplash.com

Fericirea adevărată stă în ceea ce facem și în alegerile noastre. Cu toții ne dorim o stare de bine constantă, dar ce facem pentru a o avea? Pe de altă

parte, ce se întâmplă atunci când orice am face, parcă fericirea fuge de noi? Vedem uneori oameni care, chiar dacă au nenumărate probleme, își găsesc puterea să le înfrunte cu un zâmbet sincer pe față. Aceștia au renunțat la 5 lucruri care ne țin pe mulți dintre noi într-o zonă cel puțin gri. 1. Așteptările celorlalți. Încă din copilărie ne ghidăm pașii după așteptările celor apropiați.

Odată cu trecerea anilor, ne raportăm la un număr din ce în ce mai mare. Astfel nu mai găsim timpul pentru a descoperi ce ne face pe noi înșine fericiți. Trebuie înțeles că ei sunt responsabili pentru propriile vieți, așa cum noi suntem pentru ale noastre.

2. Fuga după perfecțiune. Căutăm constant un job mai bun, un salariu mai mare, o reputație, o familie minunată, o casă ca-n povești. Ajungem să fim într-o continuă competiție și uităm să ne mai concentrăm asupra propriei persoane. Tot aici intră și teama de eșec, pe care ar fi bine să o lăsăm la o parte, deoarece doar ieșind din zona de confort putem crește. Câte o pauză de introspecție nu strică!

3. Lăsăm trecutul să ne rănească. Trecutul ar trebui să rămână acolo unde îi este locul – în trecut, nu în prezent. Învață din ce s-a întâmplat, apoi iartă-te pentru orice ai făcut și iartă-i și pe cei care ți-au greșit, pentru a putea merge pe drumul fericirii liberă, fără o povară atât de grea și inutilă, în același timp.

4. Oamenii pesimiști, cu obiceiuri toxice. Alături de astfel de oameni nu putem fi fericiți și nici pe ei nu îi putem ajuta, deoarece este responsabilitatea lor, a nimănui altcuiva. Trebuie să ne înconjurăm de oameni așa cum ne dorim noi înșine să fim.

5. Scuzele. Este mult mai simplu să ne găsim scuze sau să dăm vina pe altcineva, decât să aducem o schimbare în viața noastră. E momentul să trecem și la acțiune!

Continut Sponsorizat
loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.