Cum să-ți găsești fericirea adevărată, renunțând la ceea ce te ține în loc

21.NOIEMBRIE.2018
Cum să-ți găsești fericirea adevărată, renunțând la ceea ce te ține în loc
Cupluri AUTOR: Andreea Inea FOTO: unsplash.com
Fericirea adevărată stă în ceea ce facem și în alegerile noastre. Cu toții ne dorim o stare de bine constantă, dar ce facem pentru a o avea? Pe de altă

parte, ce se întâmplă atunci când orice am face, parcă fericirea fuge de noi? Vedem uneori oameni care, chiar dacă au nenumărate probleme, își găsesc puterea să le înfrunte cu un zâmbet sincer pe față. Aceștia au renunțat la 5 lucruri care ne țin pe mulți dintre noi într-o zonă cel puțin gri. 1. Așteptările celorlalți. Încă din copilărie ne ghidăm pașii după așteptările celor apropiați.

Odată cu trecerea anilor, ne raportăm la un număr din ce în ce mai mare. Astfel nu mai găsim timpul pentru a descoperi ce ne face pe noi înșine fericiți. Trebuie înțeles că ei sunt responsabili pentru propriile vieți, așa cum noi suntem pentru ale noastre.

Loading...

2. Fuga după perfecțiune. Căutăm constant un job mai bun, un salariu mai mare, o reputație, o familie minunată, o casă ca-n povești. Ajungem să fim într-o continuă competiție și uităm să ne mai concentrăm asupra propriei persoane. Tot aici intră și teama de eșec, pe care ar fi bine să o lăsăm la o parte, deoarece doar ieșind din zona de confort putem crește. Câte o pauză de introspecție nu strică!

3. Lăsăm trecutul să ne rănească. Trecutul ar trebui să rămână acolo unde îi este locul – în trecut, nu în prezent. Învață din ce s-a întâmplat, apoi iartă-te pentru orice ai făcut și iartă-i și pe cei care ți-au greșit, pentru a putea merge pe drumul fericirii liberă, fără o povară atât de grea și inutilă, în același timp.

4. Oamenii pesimiști, cu obiceiuri toxice. Alături de astfel de oameni nu putem fi fericiți și nici pe ei nu îi putem ajuta, deoarece este responsabilitatea lor, a nimănui altcuiva. Trebuie să ne înconjurăm de oameni așa cum ne dorim noi înșine să fim.

5. Scuzele. Este mult mai simplu să ne găsim scuze sau să dăm vina pe altcineva, decât să aducem o schimbare în viața noastră. E momentul să trecem și la acțiune!

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  8
VOTURI
2619
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Femeia Rac este o romantică, este adepta clasicului. Bărbatul Rac este poate cel mai atent și
Soarele se află în semnul zodiacal SĂGETĂTOR de la 23 noiembrie - 21 decembrie. Este locul de
Fiind semne cardinale, puteți avea o relație armonioasă, dar totodată și foarte explozivă,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.