Bărbații pot fi ușor de descifrat - descoperă ce își doresc cel mai mult

06.APRILIE.2019
Bărbații pot fi ușor de descifrat - descoperă ce își doresc cel mai mult

Categorie: Cupluri Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Pentru multe dintre noi, a înțelege ce își dorește bărbatul de lângă noi e o adevărată provocare. Specialiștii sunt de părere că trebuie să avem

grijă doar la aceste 3 aspecte. Bărbații au un mod de funcționare destul de simplu, ce se bazează în principiu pe 3 nevoi. Dacă acestea sunt satisfăcute, poți fi sigură că e în al nouălea cer alături de tine. Iată care sunt aceste nevoi principale. 1. Susținere: În general, bărbatul are nevoie să știe că partenera sa de cuplu are încredere în el, că îl vede ca pe un „rege” și că are grijă de el și îl sprijină orice ar fi

Trebuie să simtă că atunci când ajunge acasă, la persoana iubită, poate lăsa garda jos, chiar să își recunoască unele momente de vulnerabilitate. De asemenea, are nevoie de apreciere pentru tot ceea ce face pentru casă și familie. Cu cât îl faci să se simtă mai special, cu atât îți va oferi mai multe.

Loading...

2. Loialitate

La fel de importantă ca susținerea este și loialitatea. De fapt, fără loialitate nu există dragoste, în concepția masculină. Indiferent de situație, are nevoie să știe că vei fi alături de el, că nu îi vei înșela încrederea (chiar dacă rămâne fără loc de muncă, de exemplu, sau dacă un bărbat mult mai atrăgător și înstărit decât el încearcă să te cucerească).

3. Relații intime

Da, e adevărat, pentru orice bărbat relațiile intime ocupă un loc aparte. Au nevoie de asta ca de aer. Acesta este modul în care bărbatul se conectează cu femeia de lângă el, așa cum o femeie are nevoie de gesturile de tandrețe. De cele mai multe ori, dacă nu le sunt satisfăcute aceste nevoi, mulți bărbați ajung să caute în altă parte sau acumulează nenumărate frustrări, care oricum ar face viața de cuplu insuportabilă.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

În ce lună este zodia Taur: Soarele este în constelația Taur din 20 aprilie până în 21 mai.
Ai o lăcomie de neînchipuit, dar reușești să faci bani, deoarece știi cum să îi ții sub

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.