Aplica

Bărbații pot fi ușor de descifrat - descoperă ce își doresc cel mai mult

Bărbații pot fi ușor de descifrat - descoperă ce își doresc cel mai mult

Pentru multe dintre noi, a înțelege ce își dorește bărbatul de lângă noi e o adevărată provocare. Specialiștii sunt de părere că trebuie să avem

grijă doar la aceste 3 aspecte. Bărbații au un mod de funcționare destul de simplu, ce se bazează în principiu pe 3 nevoi. Dacă acestea sunt satisfăcute, poți fi sigură că e în al nouălea cer alături de tine. Iată care sunt aceste nevoi principale. 1. Susținere: În general, bărbatul are nevoie să știe că partenera sa de cuplu are încredere în el, că îl vede ca pe un „rege” și că are grijă de el și îl sprijină orice ar fi

Trebuie să simtă că atunci când ajunge acasă, la persoana iubită, poate lăsa garda jos, chiar să își recunoască unele momente de vulnerabilitate. De asemenea, are nevoie de apreciere pentru tot ceea ce face pentru casă și familie. Cu cât îl faci să se simtă mai special, cu atât îți va oferi mai multe.

2. Loialitate

La fel de importantă ca susținerea este și loialitatea. De fapt, fără loialitate nu există dragoste, în concepția masculină. Indiferent de situație, are nevoie să știe că vei fi alături de el, că nu îi vei înșela încrederea (chiar dacă rămâne fără loc de muncă, de exemplu, sau dacă un bărbat mult mai atrăgător și înstărit decât el încearcă să te cucerească).

3. Relații intime

Da, e adevărat, pentru orice bărbat relațiile intime ocupă un loc aparte. Au nevoie de asta ca de aer. Acesta este modul în care bărbatul se conectează cu femeia de lângă el, așa cum o femeie are nevoie de gesturile de tandrețe. De cele mai multe ori, dacă nu le sunt satisfăcute aceste nevoi, mulți bărbați ajung să caute în altă parte sau acumulează nenumărate frustrări, care oricum ar face viața de cuplu insuportabilă.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!