Transport gratuit peste 170 lei
Aplica

5 secrete ale fericirii pe care le știu doar cei mai împliniți oameni din lume

5 secrete ale fericirii pe care le știu doar cei mai împliniți oameni din lume

Se spune că fericirea este o alegere și că doar noi înșine suntem cei care putem să ne facem viața frumoasă! Motivele fericirii diferă de la persoană la persoană,

dar studiile au arătat că cei mai fericiți oameni au unele atitudini comune față de viață. Iată care le sunt secretele:

1. Sunt recunoscători pentru tot ceea ce au

Nemulțumirea naște tristețe și înmulțește neajunsurile, în timp ce recunotința atrage energie pozitivă, prosperitate, împlinire și fericire. Dacă nu ești obișnuită să fii mulțumită de ceea ce ai, un prim pas este să faci o listă cu toate lucrurile pentru care ești recunoscătoare. Păstreaz-o la îndemână și competeaz-o ori de câte ori găsești un nou motiv de recunoștință.

2. Nu au așteptări de la nimeni
Într-adevăr, planurile sunt importante pentru atingerea obicetivelor stabilite, dar asta nu înseamnă că trebuie să creezi diverse așteptări. Una este să lupți pentru rezultatul dorit și cu totul altceva este să te atașezi de el și să nu te mai bucuri de călătoria până la atingerea țelului.

3. Cred în bine, prosperitate și abundență
Crezând cu tărie că vei avea parte de experiențe plăcute, reușite și fericire, vei atrage energii pozitive de la Univers. Și viceversa este la fel de adevărată – dacă îți faci mereu griji și te gândești doar la sărăcie, probleme și tristețe, exact de asta vei avea parte, pentru că Universul îți trimite exact ceea ce gândești.

4. Meditează și trăiesc în prezent
Acceptă-ți trecutul și lasă-l acolo unde îi e locul, respectă-ți viitorul, dar nu-l lăsa să îți acapareze prezentul! Calmează-te și ancorează-te în prezent cu ajutorul meditației și a tehnicilor de mindfulness.

5. Fă haz de necaz!
Uneori, e de preferat să nu iei lucrurile în cel mai serios mod. Viața este o călătorie, cu peisaje excepționale, dar și cu obstacole, dar fiecare moment trebuie savurat la maxim.

„În definitiv, nu anii din viață sunt cei care conteaza, ci viața din anii tăi.” - Abraham Lincoln

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.88
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit