Zodiile de Foc și singurătatea. Iată cum poți scăpa de ea

Zodiile de Foc și singurătatea. Iată cum poți scăpa de ea
Uneori, oricât de interesantă ar fi, o persoană nu reușește să își găsească jumătatea. Iată unde greșesc nativii zodiilor de Foc. Berbecii, Leii și Săgetătorii sunt energici, volubili,

sociabili, activi și foarte pasionali. În același timp, au și momente în care sunt prea agitați, impulsivi și au nevoie de cineva care să îi calmeze.

Berbecii sunt mereu foarte ocupați la serviciu sau prea implicați într-o competiție, pentru a putea face loc vreunei persoane importante în viața lor. În plus, sunt hotărâți să își trăiască viața după propriile reguli, unde compromisurile nu există. Astfel, dacă nu sunt atenți, mare parte din viață sunt indisponibili fizic și emoțional pentru a se putea implica într-o relație stabilă și de durată.

Leul poate da dovadă de prea multă infatuare, ca un revers al medaliei încrederii în forțele proprii. Ajunge să se ridice pe un piedestal, din dorința de a se feri de suferință, nevoie pe care nu și-o recunoaște nici măcar față de propria persoană. Pentru a-și putea deschide sufletul în fața iubirii adevărate, ar trebui să învețe că linia dintre încredere și aroganță este extrem de subțire și că partenerul de viață îi este egal, nu inferior.

Săgetătorul poate cădea pradă impresiei că este atotștiutor, motiv pentru care îi tratează uneori pe cei din jur cu superioritate, dacă nu este atent. De asemenea, este extrem de suspicios, gelos și posesiv, iar nicio relație nu se poate construi pe o fundație atât de alunecoasă.

Nu uitați totuși că „Singurătatea este considerată ori ca o pedeapsă, ori ca un lux rar.” (Alexis Carrel)

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.