Transport gratuit peste 120 lei
Aplica

Horoscopul Seducției. Cum poți cuceri zodiile de Foc de la prima întâlnire

Horoscopul Seducției. Cum poți cuceri zodiile de Foc de la prima întâlnire

A cuceri și a iubi un bărbat în zodie de Foc este o adevărată provocare, puține femei o pot face! Iată care sunt tainele seducerii nativilor Berbec, Leu și Săgetător.

Dacă ești atrasă de un bărbat Berbec, uită de orice urmă de timiditate în preajma lui. Pasiunea, dăruirea și curajul sunt calitățile pe care are nevoie să le vadă la femeia de lângă el. Se plictisește repede, nu suportă discuțiile despre planuri stricte sau despre greșeli din trecut.

Simte mereu nevoia să fie în control și să simtă o oarece competiție între voi, iar când se îndrăgostește devine posesiv și gelos, dar în același timp, poate fi un iubit minunat și un amant excepțional.

Afla mai multe despre horoscop amoros Berbec

Best seller

Leul are nevoie să se simtă apreciat, să i se remarce atuurile și calitățile și să îi fie lăudat succesul. Cu siguranță va aprecia dacă îi vei spune direct tot ceea ce crezi, fără a încerca să te ascunzi sau să îi faci diverse sugestii, în speranța că le va da curs.

Nu o va face, chiar dacă înțelege exact ce îți dorești să se întâmple, pentru că nu îi place să se simtă manipulat. Alege să vă întâlniți în locuri cu multă lume, luxoase, interesante.

Afla mai multe despre horoscop amoros Leu

Nativului Săgetător îi place să știe tot ce se întâmplă, așa că este mereu la curent cu știrile, iar subiectele de discuție vor fi dintre cele mai diverse. Iubește aventura, sporturile extreme și călătoriile în locuri exotice, extravagante.

Iți recomandăm

Planifică o astfel de escapadă, dar ai grijă să nu simtă vreo secundă că este manipulat sau controlat, deoarece nimic nu urăște mai tare.

Afla mai multe despre horoscop amoros Sagetator

„Nu iubești pe cineva pentru că este perfect, îl iubești în ciuda faptului că nu este.” (Jodi Picoult)

Viziteaza magazinul online