Dorințe noi pentru Gemeni la Eclipsa de Soare din 11 august 2018

Dorințe noi pentru Gemeni la Eclipsa de Soare din 11 august 2018
Eclipsa de Soare din 11 August aduce nativilor Gemeni dorința de evoluție, posibilitatea de a se înscrie la un curs de recalificare etc. Atenția voastră va fi

îndreptată în jurul acestei date la un examen, doriți să faceți o impresie bună în public, căutați susținere.

Mercur retrograd, guvernatorul voastru, este prins la mijloc în acest eveniment astrologic, prin urmare vedem să fie posibil să depuneți un efort suplimentar, poate chiar să rămâneți peste program pentru a finaliza un proiect. Oboseala din ultima vreme începe să se resimtă, de aceea este posibil să nu fiți atenți la detalii, mai ales dacă veți fi puși în situația de a semna un contract.

Dacă nu sunteți născuți pe Mercur retrograd, vă recomandăm să nu faceți acest pas, deoarece vor veni luni foarte agitate, iar acum simțiți că sunteți constrânși de a face acest pas. Vor fi și Gemeni care vor dori să plece în altă parte, poate în străinătate, ceea ce nu este un lucru rău, însă pe casa deplasărilor Marte retrograd este în conjuncție cu Lilith, prin urmare este cel mai posibil să vă confruntați acolo cu o realitate mult mai dură decât va fost descrisă.

Însă vor fi Gemeni care se vor orienta spre tot felul de practici spirituale, aici observăm să fiți foarte bine susținuți, mai ales dacă aceste terapii lucrează cu psihicul vostru, respirația, meditația.

Încercați să nu renunțați ușor la tot ce ați construit în ani, totul se poate schimba doar cu o viziune nouă, abordați totul la un mod mult mai profund, fiți atenți la ceea ce spuneți, nu lăsați să se înțeleagă altceva față de ce transmiteți.

Berbec, previziuni eclipsa de Soare

Taur, previziuni eclipsa de Soare

Gemeni, previziuni eclipsa de Soare

Rac, previziuni eclipsa de Soare

Leu, previziuni eclipsa de Soare

Fecioara, previziuni eclipsa de Soare

Balanță, previziuni eclipsa de Soare

Scorpion, previziuni eclipsa de Soare

Săgetător, previziuni eclipsa de Soare

Capricorn, previziuni eclipsa de Soare

Vărsător, previziuni eclipsa de Soare

Pești, previziuni eclipsa de Soare

3956
5.00
SHARE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.