Calendar Martie 2019. Zile care aduc neliniște în suflet

28.FEBRUARIE.2019
Calendar Martie 2019. Zile care aduc neliniște în suflet

Categorie: Astrologie Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:pixabay.com

Descoperă ce sfaturi trebuie să urmezi pentru a face față zilelor cu energie negativă din luna Martie 2019. Cu toții am observat că trecem la un moment dat

prin momente grele și că treburile nu ne ies deloc așa cum ne-am dori, indiferent de eforturile pe care le facem. De ce oare? Este bine să știm că eșecul poate fi pus pe seama astrelor, prin urmare ne-ar fi de folos să cunoaștem din timp ce previziuni sunt în zilele cu ghinion din calendar. Aceste zile se află cu ajutorul unor calculatoare. Află ce recomandă astrologii pentru aceste zile.

Astrologii recomandă să nu programăm în zilele respective evenimente și acțiuni importante (nunți, botezuri, operații chirurgicale, să ne mutăm într-o casă nouă sau să demarăm un nou proiect, afacere), deoarece riscul de a atrage energie negativă este maxim.

Loading...

Să vedem care sunt zilele rele din perioada 5 Martie – 4 Aprilie 2019:

8 și 20 Martie și 1 Aprilie

Acestea sunt zile cu energie negativă, care predispune la probleme pe partea profesională. În ansamblu, vom simți energia zilei ca fiind agresivă, deoarece se vor crea condiții favorabile pentru relații nepotrivite la locul de muncă (fie cu șefii, fie cu colegii). În dragoste, dacă am trecut cu vederea peste unele probleme (certuri, infidelitate), posibil ca în aceste zile să dorim să punem punctul pe i.

Ideal ar fi să ne conștientizăm adevărata valoare, să spunem ceea ce simțim partenerului, iar dacă nu ne mai mulțumește contextul actual, să punem capăt relației. Excesul de energie negativă va proveni în aceste zile în urma formării aspectului de Rănire Dragon-Iepure.

13 și 25 Martie

Pentru aceste zile se semnalează o atenționare în ceea ce privește partea emoțională. Energia negativă va atrage trădari, pierderea încrederii în sine. De aici se pot ivi probleme cu sănătatea, depresie, boli ale aparatului genital. Pe partea sentimentală, în aceste zile va trebui să dăm dovadă de sânge rece, să preluăm inițiativa, ideal ar fi să abordăm totul cu mult calm și diplomație.

Astfel, vom reuși la finele acestor zile să stabilim noi obiective în viața de cuplu, să înlăturăm suspiciunile. Pe partea profesională, apare posibilitatea de a primi o propunere din partea unei persoane noi, însă aceasta se va dovedi a fi doar o capcană. Stresul poate să lase urme pe sistemul nervos, dureri de spate și de articulații. Am vorbit aici despre efectele formării aspectului de Ciocnire Iepure-Cocoș.

16 și 28 Martie

Sunt zile cu energie negativă în care se recomandă să încercăm să nu dăm curs tentațiilor cu două picioare. La locul de muncă sunt posibile discuții în contradictoriu cu șefii sau colegii de echipă. În dragoste nu vom avea parte nici de bună înțelegere, nici de sprijin din partea partenerului iubit, din contra, ne vom lupta de unii singuri pentru a rezolva unele lipsuri (financiare).

Pe partea de sănătate, este posibil ca în aceste zile să revină în actualitate unele probleme ale membrilor familiei. Însă ar fi bine să avem grijă în primul rând de noi, și apoi de cei dragi, deoarece bateriile interioare sunt epuizate. Aceste manifestări se vor datora formării aspectului de Pedeapsă Iepure-Șobolan.

8 și 22 Martie și 3 Aprilie

Sunt zile în care suferința se va accentua pe partea emoțională. Cel mai probabil că vom fi victimele unor complexe de inferioritate. La muncă nu este exclus să avem parte de provocări, vom avea de rezolvat o problemă, însă ne vom simți nepregătiți pentru ea, ceea ce ne va face poate chiar să renunțăm la job pentru altul cu mai puține responsabilități.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni pentru anul 2020 pentru nativii din zodia Cal la capitolul dragoste, căsătorie și
Horoscop Berbec bani în 2020: vor să se impună, iar începutul anului vine cu încasări
Horoscop sănătate Capricorn: Jupiter întreg anul 2019 veghează starea de sănătate, ceea ce nu

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.