Calendar Februarie 2019. Schimbări nebănuite ale sentimentelor în unele zile

31.IANUARIE.2019
Calendar Februarie 2019. Schimbări nebănuite ale sentimentelor în unele zile
Astrologie AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: pixabay.com
Descoperă ce sfaturi trebuie să urmezi pentru a face față zilelor cu energie negativă din luna februarie a anului 2019. Cu toții am observat că trecem la un

moment dat prin momente grele și că treburile nu ne ies deloc așa cum ne-am dori, indiferent de eforturile pe care le depunem. Dar care este oare motivul? Este bine să știm că eșecul poate fi pus pe seama astrelor, prin urmare ne-ar fi de folos să cunoaștem din timp ce previziuni sunt în zilele cu ghinion din calendar. Aceste zile se află cu ajutorul unor calculatoare speciale.

Aceste zile se află cu ajutorul unor calculatoare, și astrologii recomandă să nu programăm în zilele respective evenimente și acțiuni importante (nunți, botezuri, operații chirurgicale, să ne mutăm într-o casă nouă sau să demarăm un nou proiect, afacere), deoarece riscul de a atrage energie negativă este maxim.

Loading...

Să vedem care sunt zilele rele din luna Februarie 2019:

3 și 7 Februarie, 3 Martie

Acestea sunt zile cu energie negativă ce predispune la suferință pe partea emoțională. Propunerile venite acum nu promit fericire pe termen lung, pentru că ascund multe capcane. În dragoste, unii dintre noi vor dori în aceste zile să inițieze un divorț, însă cel mai bine ar fi să ne ascultăm vocea interioară, dacă simțim că este bine să continuăm un astfel de demers, atunci îl putem iniția, în caz contrar, poate că ar fi mai indicat să amânăm pentru altă zi decizia finală.

Pe partea financiară problemele vor fi mai acute, a nu se lua și a nu se da bani cu împrumut, pentru a nu se genera complicații. Se pare că acestea nu sunt zile bune pentru a ne confrunta cu ceilalți, se recomandă efectuarea unei analize asupra comportamentului manifestat față de ceilalți, risc de pierdere a unor relații sociale. Excesul de energie negativă va proveni în aceste zile din aspectele de Pedeapsă Capră-Câine, Distrugere Tigru-Mistreț și Pedeaspsă Mistreț-Mistreț.

4, 16 și 28 Februarie

Pentru aceste zile se semnalează o atenționare în ceea ce privește sănătatea. Se întrevede agravarea unor afecțiuni mai vechi, posibile accidentări, situații neașteptate în trafic, risc crescut de boli cu transmitere.

Pe partea sentimentală, pentru cei care s-au implicat în ultima perioadă în relații extraconjucale apar șanse maxime ca totul să se afle. Totuși acestea sunt zile bune pentru a adopta un stil de viață sănătos, a renunța la vicii, pentru a face o vizită la psiholog sau pentru a discuta serios cu partenerul de viață. Vorbim aici despre prezența aspectelor de Ciocnire Tigru-Maimuță și Rănire Mistreț-Maimuță.

13, 25 Februarie

Sunt zile cu energie negativă în care se recomandă să evităm orice tip de speculație și să ne îndreptăm atenția pe acțiuni de rutină. Se întrevede acum o schimbare bruscă de atitudine față de cei din jur, nu o să mai fim atât de darnici cu sentimentele de afectivitate, vom prefera să ne închidem în propria carapace și să suferim în tăcere.

Chiar dacă vom avea impresia că totul în jur este un haos, partea bună este că din această agitație interioară apar șanse ca viața voastră să se schimbe radical. Însă prețul pe care va trebui să-l plătim va fi pierderea unor prietenii, alianțe. Ca urmare, nu este exclus să ne simțim acum singuri, dezamăgiți, părăsiți, fapt care va conduce la o posibilă stare de depresie. Aceste manifestări se vor datora formării aspectelor de Ciocnire Șarpe-Mistreț, Rănire Tigru-Șarpe.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4  1
VOT
2916
4.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop 2019: VĂRSĂTOR BANI: pe acest domeniu se pare că vor veni cele mai mari schimbări în
Zodia Fecioara data: soarele se află în semnul zodiacal FECIOARĂ de la 23 august – 22
Zodia Scorpion dragoste. Ce iubește femeia Scorpion, femeia scorpion în dragoste și bărbatul

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.