Calendar Februarie 2019. Schimbări nebănuite ale sentimentelor în unele zile

31.IANUARIE.2019
Calendar Februarie 2019. Schimbări nebănuite ale sentimentelor în unele zile

Categorie: Astrologie Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:pixabay.com

Descoperă ce sfaturi trebuie să urmezi pentru a face față zilelor cu energie negativă din luna februarie a anului 2019. Cu toții am observat că trecem la un

moment dat prin momente grele și că treburile nu ne ies deloc așa cum ne-am dori, indiferent de eforturile pe care le depunem. Dar care este oare motivul? Este bine să știm că eșecul poate fi pus pe seama astrelor, prin urmare ne-ar fi de folos să cunoaștem din timp ce previziuni sunt în zilele cu ghinion din calendar. Aceste zile se află cu ajutorul unor calculatoare speciale.

Aceste zile se află cu ajutorul unor calculatoare, și astrologii recomandă să nu programăm în zilele respective evenimente și acțiuni importante (nunți, botezuri, operații chirurgicale, să ne mutăm într-o casă nouă sau să demarăm un nou proiect, afacere), deoarece riscul de a atrage energie negativă este maxim.

Să vedem care sunt zilele rele din luna Februarie 2019:

3 și 7 Februarie, 3 Martie

Acestea sunt zile cu energie negativă ce predispune la suferință pe partea emoțională. Propunerile venite acum nu promit fericire pe termen lung, pentru că ascund multe capcane. În dragoste, unii dintre noi vor dori în aceste zile să inițieze un divorț, însă cel mai bine ar fi să ne ascultăm vocea interioară, dacă simțim că este bine să continuăm un astfel de demers, atunci îl putem iniția, în caz contrar, poate că ar fi mai indicat să amânăm pentru altă zi decizia finală.

Pe partea financiară problemele vor fi mai acute, a nu se lua și a nu se da bani cu împrumut, pentru a nu se genera complicații. Se pare că acestea nu sunt zile bune pentru a ne confrunta cu ceilalți, se recomandă efectuarea unei analize asupra comportamentului manifestat față de ceilalți, risc de pierdere a unor relații sociale. Excesul de energie negativă va proveni în aceste zile din aspectele de Pedeapsă Capră-Câine, Distrugere Tigru-Mistreț și Pedeaspsă Mistreț-Mistreț.

4, 16 și 28 Februarie

Pentru aceste zile se semnalează o atenționare în ceea ce privește sănătatea. Se întrevede agravarea unor afecțiuni mai vechi, posibile accidentări, situații neașteptate în trafic, risc crescut de boli cu transmitere.

Pe partea sentimentală, pentru cei care s-au implicat în ultima perioadă în relații extraconjucale apar șanse maxime ca totul să se afle. Totuși acestea sunt zile bune pentru a adopta un stil de viață sănătos, a renunța la vicii, pentru a face o vizită la psiholog sau pentru a discuta serios cu partenerul de viață. Vorbim aici despre prezența aspectelor de Ciocnire Tigru-Maimuță și Rănire Mistreț-Maimuță.

13, 25 Februarie

Sunt zile cu energie negativă în care se recomandă să evităm orice tip de speculație și să ne îndreptăm atenția pe acțiuni de rutină. Se întrevede acum o schimbare bruscă de atitudine față de cei din jur, nu o să mai fim atât de darnici cu sentimentele de afectivitate, vom prefera să ne închidem în propria carapace și să suferim în tăcere.

Chiar dacă vom avea impresia că totul în jur este un haos, partea bună este că din această agitație interioară apar șanse ca viața voastră să se schimbe radical. Însă prețul pe care va trebui să-l plătim va fi pierderea unor prietenii, alianțe. Ca urmare, nu este exclus să ne simțim acum singuri, dezamăgiți, părăsiți, fapt care va conduce la o posibilă stare de depresie. Aceste manifestări se vor datora formării aspectelor de Ciocnire Șarpe-Mistreț, Rănire Tigru-Șarpe.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.