Astrograma prezivională pentru un an

05.IULIE.2017
Astrograma prezivională pentru un an
Astrograma previzională pentru 1 an reprezintă previziuni detaliate pe durata unui an, la alegere, anul curent sau următorii doi ani. O poți folosi pentru a

minimiza efectul unor aspecte negative din anul respectiv sau pentru a maximiza efectele pozitive, precum examene, deschiderea unei afaceri, nuntă etc. La cumpăna dintre ani, de regulă, facem un bilanț a ceea ce s-a întâmplat în cele 265 de zile și realizăm o listă cu dorințele pe care le avem de îndeplinit în noul an.

Astrograma previzională pentru un an, utilă la început de an

Se spune că sunt ani buni sau mai puțini buni, tocmai de aceea este cel mai indicat să nu mai mergem pe bâjbâite, să ne facem un mic cadou, care să conțină previziunile personalizate. Acestă investiție ne va putea preveni asupra evenimentelor celor mai importante.

Loading...

Mulți merg pe premiza că „las totul să vină de la sine, nu vreau să mă influențeze cineva”, când de fapt această atitudine reprezintă ignoranță.

Astrologia, știința care face lumină în suflet

Astrologia nu îți aduce ceva nou, ea este o știință care face lumină în suflet, îți comunică ceea ce tu deja gândești, dar în legătură cu care ai probleme în a le pune în practică, pierzând timp prețios.
Un exemplu mai convingător: să luam în calcul un tranzit al lui Jupiter, care staționează aproximativ un an și o lună într-un semn (12.10.2017-16.12.2018 în Scorpion).

Acești nativi vor simți energia schimbării înainte de luna Octombrie 2017, dar vor cataloga totul ca fiind gânduri trecătoare, imposibile de realizat.
Efectele marelui benefic în acest semn se vor cunoaște din Decembrie 2017- Ianuarie 2018, când acești nativi vor gândi că au dreptate. Sunt șanse ca ideile lor să fie auzite și de alții, iar până la implementare va mai trece o perioadă, poate tot anul 2018.

Tot acest zbucium interior poate fi minimalizat dacă ne-am cunoaște predispozițiile puse la îndemână de acest astru, reușind ca de la primele impulsuri să demarăm acțiune, iar în Decembrie totul să se materializeze.

Ziua de naștere, începutul de an pentru fiecare persoană

Ziua de naștere a fiecăruia coincide cu momentul în care Soarele din Astrograma Natală este în conjuncție cu Soarele în tranzit și reprezintă cel mai benefic moment pentru a ne face planuri.
Nu mai este un secret că „suntem ceea ce gândim”, de aceea este important să valorificăm surplusul astral de energie pe care universul îl pune la dispoziția noastră. Frica de noutate este dușmanul omului, te face să nu ai încredere în tine, să te îndoiești mereu de calitățile tale și îți spulberă orice vis măreț.

Fiecare om deține resursele necesare pentru a face lucruri mărețe

De cele mai multe ori vedem Hărți Astrologice foarte bune, dar din cauza mediului social, din ignoranță, lene sau frică, acele persoane ajung să valorifice ceea ce le-au oferit astrele în proporție de 30%-55%.
Degeaba ai o hartă care te-ar putea face un șef de stat, dacă tu ai ajuns poate un șef de secție. Probabil sunt mulți care merg pe principiul „ce e al meu e pus deoparte”, dar lucrurile nu stau așa, avem tot ceea ce ne este necesar pentru a face lucruri mărețe, în scopul de a ajuta comunitatea.

Iubirea, forța care ne transformă

Deseori, din nepăsare față de noi devenind insensibili la problemele comunității. Omul devine cu adevărat ființă spirituală când își manifestă iubirea, prin ceea ce realizează față de ceilalți (ex: un brutar dacă face cu dragoste pâinea, cel ce o va consuma o va simți mai dulce, mai bună).

Ce informații sunt necesare pentru întocmirea Astrogramei?

Informațiile necesare pentru întocmirea Previziunilor detaliate pentru un an sunt:

  • data, sexul, locul și ora nașterii
  • anul ales pentru previziuni începând cu dată (ex: 01.08.2017 -01.08.2018)

Ce conține Astrograma previzională pe un an?

Astrograma previzională pentru 1 an cuprinde 5-7 pagini. În conținutul celor 5-7 pagini primești detalii legate de aspectele anului pentru care dorești să afli previziuni.
Astrograma previzională pentru 1 an conține aspecte privind casele, planetele care guvernează casele, planetele în case și aspectele dintre planete în anul selectat de tine.

În urma analizei acestei hărți vei primi:

  • interpretarea evenimentelor astrologice marcante, personalizate pe harta ta
  • perioadele când sunt riscuri mari legate de sănătate
  • lunile în care ai situații neașteptate în relații
  • perioadele cele mai favorabile pentru a face investiții
  • momentele proprice pentru a începe noi proiecte, colaborări
  • alegerea perioadelor de călătorie, vacanțe
  • detalii despre influențele pe care le aduce poziția unei planete în semne
  • interpretarea tranzitelor, revoluțiilor, progresiilor secundare și arcelor solare suprapuse pe Harta natală.

Cum este realizată și de cine este interpretată?

Astrograma este realizată cu software specializat, iar interpretarea este făcută de un astrolog profesionist, certificat.
Astrogramele care se realizează pentru anul în curs vor fi interpretate pentru 12 luni, începând cu momentul comenzii.

Care sunt beneficiile Astrogramei previzionale pentru un an?

Poți folosi Astrograma pentru a minimiza efectul unor aspecte negative din anul respectiv sau pentru a maximiza efectele pozitive, precum examene, deschiderea unei afaceri, nuntă etc.
În concluzie, Astrologia vine în viața noastră atunci când suntem pregătiți să o acceptăm. Astrologia s-a adaptat la zilele noastre, prin umare au apărut noi tendințe (locuri de muncă, tehnologii, obiceiuri noi ale oamenilor etc.) pe care le-am atribuit fie planetelor, caselor, însă trăirile sufletești, spirituale sunt aceleași.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,63  8
VOTURI
2400
4.63
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni anul 2019 pentru nativii din zodia Cal: ani: 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002,
Sectorul care corespunde pe busolă zodiilor Capră și Maimuță este Sud-Vestul. Nativii din
Compatibilitate între două semne zodiacale europene. Gradul de compatibilitate și trăsăturile

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.