Transport gratuit peste 199 lei

Momentul în care își găsesc iubirea zodiile de Apă

Momentul în care își găsesc iubirea zodiile de Apă

Suflete sensibile, mereu îndrăgostite sau în căutarea iubirii, acestea au parte de-a lungul vieții de experiențe intense. Vezi când își întâlnesc marea dragoste!

Racul este romantic, sensibil, familist până în măduva oaselor. În cazul lui, putem vorbi despre iubire la prima vedere, îndrăgostindu-se ușor și pasional.

Nu trebuie să uităm de o altă trăsătură specifică lui – faptul că are pornirea de a da înapoi, de a se retrage, de a se interioriza.

Astfel, din frica de a nu suferi, își ascunde sentimentele și poartă masca răcelii. Ca urmare, își deschide greu sufletul, la maturitate, după vârsta de 35 ani, când învață să își exprime iubirea nu doar s-o trăiască.

Viața Scorpionului este strâns legată de iubire! Cu o fire misterioasă, magnetică și intensă, acest nativ emană senzualitate la fiecare pas, la fiecare respirație.

Pare a fi făcut pentru a trăi o iubire ca în basme, dar tocmai atuurile pe care le are îl împing uneori în brațele tentațiilor.

Își dăruiește sufletul cu greu, pentru că nu vrea să renunțe la plăcerile vieții celibatare. În cazul său, marea iubire poate apărea oricând, poate acum sau poate niciodată.

Peştii simt că se îndrăgostesc de fiecare dată când cineva le face pe plac, le face complimente sau le zâmbește, simțind că asta este marea iubire. Sufletul lor sensibil și dornic de romantism este cauza!

De fiecare dată invesc sentimente încă de la primele întâlniri, fără a lua în calcul riscul unei posibile dezamăgiri. Din păcate, de multe ori ceea ce părea a fi iubirea vieții se transformă doar într-o experiență ce s-a încheiat cu multă suferință.

Ce spui? Tu ți-ai întâlnit marea iubire?

Viziteaza magazinul online