Breloc feng shui evantai din pene de păun, pentru protecție împotriva ghinioanelor și a energiilor negative

-8%
Breloc feng shui evantai din pene de păun, pentru protecție împotriva ghinioanelor și a energiilor negative
EVALUAREA CLIENȚILOR

4,43  7
VOTURI
4,43 7 voturi
Penele de paun sunt un remediu contra energiilor negative, care aduc neplăceri în viață
MOD DE LIVRARE: CURIER, OBIECT
DISPONIBILITATE: STOC 6 ZILE
COD PRODUS: a-r-f-s-144
SHARE
120,00 Lei (-8%)
11040 Lei

DESCRIERE

Această amuletă protejează împotriva necazurilor și suferințelor, ajută de asemenea la neutralizarea energiilor negative, cum ar fi gelozia, resentimentele, tristețea și furia. Amuleta este recomandată ca protectie împotriva tuturor farmecelor și magiei negre, protejându-i pe cei cu o energie spirituală scăzută. Utilizare breloc evantai din pene de păun în Feng Shui Înainte de utilizare, reflectați soarele cu oglinda aflată pe spatele brelocului, pentru activarea mantrei care îndeplinește dorințele. Faceți acest lucru timp de șapte zile. Purtați-l cu dumneavoastră, în geantă, în orice moment. Este un remediu deosebit de bun pentru cei născuți în zodiile: Câine, Tigru, Cal. Notă: Acest remediu feng shui se poate folosi mai mulți ani la rând și se înlocuiește cât mai curând posibil dacă se pătează sau se deteriorează. Deteriorarea sa este un semn că acesta a blocat energia negativă.

Această amuletă protejează împotriva necazurilor și suferințelor, ajută de asemenea la neutralizarea energiilor negative, cum ar fi gelozia, resentimentele, tristețea și furia.

Amuleta este recomandată ca protectie împotriva tuturor farmecelor și magiei negre, protejându-i pe cei cu o energie spirituală scăzută.

Utilizare breloc evantai din pene de păun în Feng Shui

Înainte de utilizare, reflectați soarele cu oglinda aflată pe spatele brelocului, pentru activarea mantrei care îndeplinește dorințele. Faceți acest lucru timp de șapte zile.

Purtați-l cu dumneavoastră, în geantă, în orice moment.

Este un remediu deosebit de bun pentru cei născuți în zodiile: Câine, Tigru, Cal.

Notă: Acest remediu feng shui se poate folosi mai mulți ani la rând și se înlocuiește cât mai curând posibil dacă se pătează sau se deteriorează. Deteriorarea sa este un semn că acesta a blocat energia negativă.

SPECIFICAȚII


Material metal
Lungime (cm) 11,5
Înălțime (cm)  
Lățime (cm)  

ÎNTREBĂRI

Distribuie produsul:

SHARE

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.