Horoscop saptamanal 07 - 13 decembrie 2020 pentru zodia Scorpion

Horoscop saptamanal: nativii Scorpion, in intervalul 07 - 13 decembrie, sunt mai linistiti, mai retrasi, nu mai sunt atat de activi social, par a fi indragostiti

Perioada analizată este una liniștită pentru acești nativi atât de activi de obicei.

Liniștită în sensul că stau mai mult pe acasă, mai mult retrași, nu se omoară după mondenități, ei care până mai ieri stârneau un iureș de mișcare în jurul lor.

Profesional, viața nativilor zodiei Scorpion este bună. Și mai ales că nativii se bucură de o mărire de salariu, de plăți pentru activitatea prestată.

Mai puțin bine este că echipa cu care lurează fie le este ostilă, fie nativul este profund nemulțumit de cei care îl înconjoară și are unele rețineri față de aceștia.

Banii vin din activitatea profesională. Nativii au această satisfacție și obligațiile asumate în funcția pe care o ocupă li se par mai ușoare.

Nativii Scorpion sunt cu certitudine îndrăgostiții săptămânii! Iubesc cu pasiune, iubesc necondiționat.

Dar iubesc platonic, o parte dintre nativi nu reușesc să își consume pasiunea pentru că simt nevoia să se ascundă pur și simplu. O altă parte a nativilor au întâlniri de taină, dar din păcate sunt foarte dezamăgiți de cum au decurs lucrurile. De ce? Numai ei știu!

Din punct de vedere al sănătății este posibil ca o intervenție să rezolve o problemă care pe nativi îi necăjea de multă vreme.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 7 - 13 Decembrie 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Scorpion

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 26 ianuarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!