Horoscop luna Octombrie 2019 Taur: provocări și noi reușite

Horoscop luna Octombrie 2019 Taur: pentru nativii Taur luna octombrie 2019 este împărțită în două. În prima parte, între 1 și 23 octombrie, toată atenția se va focusa

pe muncă, pe deschiderea spre noi alianțe, pe colaborări. Mai mult decât atât, Mercur, planeta comunicării, din 3 octombrie intră în casa relațiilor, asocierilor, căsătoriilor, iar pe 9 octombrie și Venus, planeta voastră guvernatoare, intră tot în semnul Scorpion, pe casa relaționării.

Cele două elemente vorbesc de alianțe, iubire, de atracția voastră față de persoane mult mai interesante, deschise spre nou, ușor adaptabile, iar voi, de fapt, veți avea un discurs mult mai direct, mai motivant, mai deschis către inovație.

Pe partea profesională se vor resimți aceste efecte într-un mod mult mai avantajos, întrucât aceste colaborări vă vor fi benefice pentru următoarele luni.

Pe 4 octombrie, Marte, guvernatorul acțiunii, intră în casa muncii și a sănătății, astfel veți fi mult mai harnici, dornici de a schimba ceva la aspectul fizic.

Doamnele vor fi cele mai vizate de acest influx astral, întrucât există predispoziția de a mai schimba ceva în garderobă, de a începe o dietă, de a căuta mijloace prin care să fie mult mai active, iar la locul de muncă vor veni cu idei noi, geniale, se vor impune în fața șefilor și a angajaților dacă ele sunt la conducere.

Dacă nativii Taur sunt pe cont propriu, în luna octombrie vor lua inițiativă, vor aduce tot felul de idei noi pentru a rotunji veniturile, iar rezultatele se vor vedea încă din 23 octombrie, când Soarele va intra în semnul Scorpion, pe casa alianțelor, iar datorită aceastei stări bune și a energiei în plus veți face o impresie foarte bună pentru cei care doresc să colaboreze cu voi.

Pe data de 14 octombrie are loc faza de Lună plină pe casa carierei, a psihicului și a problemelor cu legea, a problemelor cronice de sănătate.

Vor fi două categorii de Tauri ce vor resimți influxul acesta astral în mod diferit. Unii care au probleme de sănătate de cel puțin 3-4 ani se vor confrunta cu posibilitatea ca lucrurile să se complice, dat fiind faptul că Jupiter, planeta norocului din casa morții și a renașterii, face aspecte foarte stresante cu Lilith.

Există, așadar, posibilitatea să fiți tratați cu un medicament ce poate nu este adecvat bolii voastre sau apare o eroare medicală și ar trebui să fiți mult mai atenți la ceea ce consumați în acea perioadă. Dacă sunt și probleme cu dependențele, acestea pot aduce primele semnale că organismul este în dezechilibru, că totul funcționează în defavoarea voastră.

Acești nativi vor fi foarte influențați pe partea de carieră, vor avea muncă în plus, vor fi nevoiți să se adapteze la situații noi, să devină mai buni pe ceea ce fac și să se mobilizeze în a duce la bun sfârșit o activitate pe care și-au propus-o încă din aprilie-mai 2019.

După 23 octombrie toată energia se mută pe socializare, ieșiri, distracție. Mai mult decât atât, faza de Lună nouă din 28 octombrie amplifică toate aceste stări, întrucât Uranus, ce se află în semnul vostru, va face opoziție la grad perfect cu conjuncția Soare-Lună, oferind șansa, dacă sunteți singuri, de a vă îndrăgosti, de a începe relații mai complexe.

Dacă aveți un secret legat de o relație extraconjugală, aceasta poate să iasă la suprafață, cel mai probabil după 31 octombrie, întrucât Mercur, planeta comunicării, va retrograda și va afecta comunicarea scrisă (mesaje, e-mailuri) și dintr-o greșeală totul va ieși la suprafață. Multă atenție dacă sunteți în astfel de cazuri între 31 octombrie și 21 noiembrie.

Partea a doua a lunii octombrie pentru Tauri va fi o încercare mai mult pe partea de psihic, întrucât simt că nu mai rezistă într-o anumită alianță, asociere sau căsătorie și vor să se rupă de acolo numai că nu au cum, nu găsesc o persoană care să înlocuiască ceea ce lor nu le mai convine, nu au resursele necesare pentru a se muta singuri, nu pot să se confrunte cu acea persoană cu care sunt în asociere.

Taurii nici nu înțeleg de ce s-a ajuns aici, poate greșeala este la ei, poate au fost prea buni, poate au fost prea rigizi. Sunt foarte multe semne de întrebare pe care nativii Taur le vor avea și vor găsi răspuns doar dacă vor fi cinstiți cu ei.

Recomandarea astrologului ZODIACOOL pe partea sentimentală este să mergeți pe intuiție, să încercați totuși să fiți mai indiferenți cu cei din jurul vostru, întrucât aveți tendința de a oferi mai mult și de a cere mai puțin, iar dacă cineva încearcă să profite de încrederea voastră, ar fi indicat să tăiați totul de la rădăcină, deoarece vă va căuta, va reveni iarăși în viața voastră, cel mai probabil după luna decembrie 2019.

Zile favorabile

  • Zile favorabile pentru încheieri de contracte: 1 octombrie, 14 octombrie, 28 octombrie
  • Zile favorabile pentru întâlniri romantice, de afaceri: 7 octombrie, 15 octombrie, 25 octombrie

Zile nefavorabile

  • Zile nefavorabile pentru investiții: 3 octombrie, 12 octombrie, 31 octombrie
  • Zile nefavorabile pentru intervenții chirurgicale: 14 octombrie, 27 octombrie, 31 octombrie.
     

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Taur

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!