Horoscop luna Iulie Capricorn 2020

Luna iulie ii gaseste pe nativii Capricorn un pic dezorientati. Acesti nativi sunt, de obicei, foarte bine pozitionati in lume, de data aceasta bajbaie

Nu sunt foarte siguri ce au de făcut, dar mai ales, și asta nu le stă deloc în fire, nu sunt asumați, își asumă cu mare greutate și cu mare nesiguranță, responsabilitățile. Dar nativii Capricorn sunt și le-a rămas simțul realității, astfel încât conștientizează aceste neajunsuri și încearcă să ia măsuri. Astrologul ZODIACOOL vede că toată luna iulie viața nativilor Capricorn se desfășoară de-a lungul axei „eu sunt-noi suntem”. Totul la persoana întâi!

Horoscop luna iulie Capricorn

Pe de o parte, sunt nativii zodiei Capricorn cam nesiguri pe ei, vizavi sunt partenerii acestora. Aceste două domenii trebuie puse în complementaritate. Acolo unde nativii nu au, vine partenerul cu al lui. Acolo unde partenerul este în impas, ar trebui să vină nativii. Dar atrag atenția acelora dinte oameni care au relații, de orice natiră, cu un Capricorn în această perioadă, să nu se bazeze prea mult pe acești nativi.

Nu este rea intenție, este doar conjunctura astrală! Nativii au de recapitulat anumite aspecte ale personalității lor. Vin din trecut niște consecințe. Pentru ca acestea să se diminueze în efectele mai puțin plăcute pe care le au asupra nativilor Capricorn, ei au de analizat anumite atitudini, raționamente și situații în care și-au asumat sau nu, cu responsabilitate, ceva din trecut. Poate cineva din grupul de prieteni atrage atenția nativilor asupra a ceea ce au greșit, au omis sau au neglijat.

Poate a fost vorba de o atitudine de genul „fară mine nu se poate”, poate a fost vorba de orgolii exagerate, poate de autoritate dusă la extrem și care a stresat lumea din jur. Sau câte puțin din toate! Nativii știu cel mai bine despre ce este vorba. Sau pur și simplu prietenii pun degetul pe rană, doare puțin, dar șansele de vindecare sunt mult mai mari odată ce știi depre ce este vorba.

Horoscop luna iulie Capricorn previziuni

3 iulie reprezintă intrarea lui Saturn în Capricorn, în mișcare retrogradă, în domeniul de interes, domeniul lui „eu sunt”. Aceia dintre nativi care au blocaje de natură personală, află cine sunt! Astrologul ZODIACOOL a exagerat un pic! Nu află cine sunt, află ce au de recuperat de la cine au fost odată ca să poate să fie din nou întregi, să fie ei înșiși, cu toate calitățile pe care le au. Acele blocaje care sunt acum și care le dau acest sentiment de nesiguranță se pot rezolva dacă nativii țin cont de ceea ce li se arată, de fapt, după 3 iulie.

Saturn în mișcare retrogradă, în domiciliul lui, adică foarte puternic, merge tocmai în trecut și aduce în prezent ceea ce s-a greșit sau omis. Lucrurile devin și mai clare pe 5 iulie, când avem Luna Plină în Capricorn. Este un moment de împlinire. Poate fi foarte bine un moment în care nativii realizează unde au greșit, ce au omis și unde au de recuperat . Își fac, bineînțeles, o autoanaliză. Nu este o introspecție, este analizarea acelor aspecte ale personalității care țin de interfața cu cei din jur. Și mai ales este o analiză care ține de  fapte și atitudini trecute.

Nativii devin obsedați de propria persoană. Încearcă să se impună, dar consecințele unor fapte, atitudini sau pur si simplu a unor conjuncturi din trecut ies la suprafață și le înfrădesc posibilitatea de exprimare. Este momentul de maxim, când nativii realizează ce au de completat la propria personalitate, ceva ce au pierdut la un moment dat. Este momentul în care nativii ar trebui să se uite puțin la partenerii lor.

Horoscop luna iulie Capricorn social

Este foarte posibil să vină un ajutor de la aceștia. Partenerul de viață poate să echilibreze personalitatea debordantă, dar care face mai mult să încurce. Partenerii de afaceri pot pune frână la anumite atitudini ale nativilor care aduc neajunsuri afacerii. Nativii se pot baza și pe angajații cu care au o relație armonioasă.

Din data de 12 iulie, Mercur iși reia mișcarea directă, nativii se simt mult mai bine pentru că simt că se pot baza mai mult pe promisiunile, discuțiile și informațiile care vin de la partener. Până acum lucrurile erau mult mai nesigure și pe acest palier. Nativii simțeau că vorbele pe care le spun ajung la partener distorsionate de un Mercur care era retrograd. Partenerul era gata să îi ajute, dar nu știa să exprime acest lucru.

Pe undeva să nu deranjeze, pe undeva și pentru că rațiunea lui însuși era mai puțin limpede. Acum, odată cu intrarea lui Mercur în mers direct, comunicarea cu partenerii este directă și la obiect. Relațiile, în general, intră într-o zonă de raționalitate și de bună înțelegere. Mai sunt conflicte la care se pun capăt sau, dimpotrivă, se dezvoltă un schimb de păreri și vorbe care până la urmă tot la un deznodământ duc.

Horoscop luna iulie Capricorn profesional

20 iulie, Luna Nouă în Rac, reprezintă pentru nativii Capricorn o atenționare că în domeniul relațiilor începe ceva. Fie este un nou palier de discuții și întrajutorare, fie descoperă un nou tip de parteneriat mult mai facil. Dar, la fel de important, este foarte posibil ca ceva într-un contract de colaborare să se schimbe. Fie nativii semnează un nou contract, fie este anulat un contract mai vechi. Dar în ambele situații, viața profesională a nativilor are de suferit.

Vizavi de aceste parteneriate care se fac sau se desfac, nativii stau pe loc. Chiar le este din ce în ce mai greu să se exprime. Și toate aceste trăiri duc la o transformare la nivelul personalității nativilor. Vă spuneam lunile trecute că aveți de renunțat la ceva pentru ca personalitatea voastră să se poată manifesta cu elementele noi, abia încolțite. Dar pentru aceasta, aveți de renunțat la ceva. Poate acum este momentul și vi se arată exact la ce aveți de renunțat, pentru ca elemente noi să vă mobileze personalitatea cu calități pline de vigoarea începutului.

Pe data de 22 iulie, Soarele intră în zodia Leu și nativii intră într-o zonă ocultă. Lucruri mai puțin vizibile în mod obișnuit se pot lumina dintr-o dată. Și toate acestea se pot opune noțiunii de liniște, atât acasă, cât și la serviciu. Nu cred ca dorim să fim în pielea nativilor Carpicorn atunci când află că li se ascund lucruri. Dar nu dorim să ne aflăm în pielea lor nici când au ceva de ascuns. Firea lor este deschisă: sunt prea încrezători în sine ca să apeleze la ascunzișuri.

Și cu atât mai mult sunt afectați de aceste lucruri care, ascusne stând, contravin firii pragmatice a nativilor: ce este, este, ce nu, nu! Însă către sfârșitul lunii, nativii constată că, de fapt, nu era vorba de ceva ascuns propriu-zis, ci de ceva care acum germinează, iese la suprafață, își face loc!

Horoscop luna iulie Capricorn sanatate

Din punct de vedere al sănătății, în luna iulie, chiar nu sunt probleme deosebite. Trecerea Lunii prin domeniul sănătății poate să accentueze unele probleme, dar nu grave, respectiv 1 iulie și 15-17 iulie. Dar acestea sunt predispoziții. În cazul unor simptome certe, și mai ales care persistă, prezentarea la medic este obligatorie.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.