Horoscop luna Februarie 2021 Rac: este luna cercetarilor, descoperirilor

Horoscop Februarie Rac: nativii au nevoie de o iubire diferita, nonconformista, sunt invaluiti de mister, iar acest lucru ii scoate in evidenta

Luna februarie debutează pentru nativii Rac cu un interes deosebit pe care îl aveți pentru ceva ce nu este tocmai la vedere.

Aveți o dorință deosebită pentru a scormoni în lucruri pe care le considerați ascunse sau lucruri la care ca să ajungeți aveți de făcut cercetări extrem de profunde.

Poate că tocmai prietenii vă ascund ceva? Nu este sigur! Poate aceștia văd că va angajați pe o pistă destul de anevoioasă și vă trag de mânecă.

Previziuni luna Februarie pentru zodia Rac

În data de 11 februarie avem Luna Nouă în Vărsător și astrologul zodiacool.ro consideră că acele chestiuni misterioase devin foarte presante. Poate este un început, poate apar niște semne.

Dar atenție pentru ca acest domeniu care este atât de solicitat, acum este domeniul mistic dar și psihic, deci grijă la cum vă dozați acum solicitările.

18 februarie este ziua în care Soarele intră în zodia Pești și aveți posibilitatea de a transpune în cuvinte, în texte, acele lucruri pe care le gândiți, pe care le-ați descoperit.

Bani și carieră pentru nativii Rac în Februarie

Dar data de 1 februarie, când Venus intră în zodia Vărsător, zona de mister devine de-a dreptul obsedantă. Aceia dintre nativii Rac care studiați științe oculte, aveți satisfacții nebănuite.

Dar fiecare în parte care este implicat într-o cercetare, de orice natură, aveți ocazia să intrați într-un abis din care veți ieși cu informații de mare valoare pentru cercetarea voastră.

Dar să nu uitați că pentru orice obțineți, aveți de renunțat la ceva: la un anumit mod de lucru, la o anumită idee, la o pistă care se dovedește greșită. O țineți morțiș dacă aveți semne că nu e calea voastră.

Planeta Mercur își reia mersul direct în 21 februarie. În acest labirint în care v-ați aventurat, rațiunea începe să vă ajute să înțelegeți, să traduceți în limbaj rațional acele lucruri pe care le simțiți și le gândiți.

Și acum începeți să înțelegeți cum anume să comunicați ceea ce ați descoperit.

Dragoste și relații Rac în Februarie

Unii dintre nativi ați făcut un contract, o asociere cu cineva din zona prietenilor și acum sunt tensiuni pentru că în parteneriatul vostru, persoana, sau grupul cu care v-ați asociat nu participă financiar conform înțelegerii. Ori banii nu sunt tocmai la vedere.

În dragoste aveți nevoie de miraj! Aveți nevoie de discreție totală, de trăiri erotice profunde. Cu cât misterul este mai profund, cu atât exercită asupra voastră un interes mai mare.

Dar există și reversul, cu cât sunteți mai discreți, cu atât mai fascinanți sunteți. Deci, puneți peste toate un voal, transparent, dar care să nască curiozitate.

Aveți posibilitatea de a vă consulta cu o persoană de încredere, un mentor care vă poate îndruma pentru că sunteți în mijlocul unui labirint.

Predispoziții luna Februarie pentru Rac

În data de 25 februarie, planeta Venus părăsește zodia Vărsător și intră în zodia Pești și începeți să savurați momente de conștientizare a unei etape de criză emoțională și psihică, a unei etape în care ați renunțat, a unei etape în care v-ați aruncat parcă într-un exercițiu de bungee jumping și ați obținut ceva care vă aruncă câteva trepte în sus.

Cu Luna Plină în zodia Fecioară, cu Soarele în Pești din data de 27 februarie, vi se atrage atenția că, deși ați făcut pași importanți, nu neglijați comunicarea cu cei din jur. Nu vă izolați și faceți multă, multă mișcare!

Din punct de vedere al sănătății, emoțiile acestei luni, trăirile, curiozitatea, sentimentul că vi se ascunde ceva vă pot afecta sistemul nervos.

De aici tot felul de dureri care sunt greu de depistat de unde provin pentru că sistemul nervos este dat peste cap. Sunt afectate mai ales gambele și laba piciorului.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Rac

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!