Aplica

Horoscop luna Aprilie 2021 Gemeni: este o luna in care se primeste ajutor

Horoscop Aprilie Gemeni: nativii au parte de multe activitati fie cu prietenii, fie cu cei de la locul de munca, vor fi sprijiniti de o persoana in ceea ce fac

Nativii Gemeni se cam grăbesc. Cal puțin la începutul lunii analizate. Se știe că ei sunt adolescenții zodiacului și tinerețea este lipsită de răbdare, ar face totul dintr-o dată.

Previziuni luna Aprilie pentru zodia Gemeni

Nativii Gemeni sunt sfătuiți să aibă un moment de pauză: așteptați pentru că nu prea vă place ce faceți acum, nu sunteți mulțumiți de poziția voastră și, mai mult, sunteți foarte irascibili.

În data de 14 Aprilie, când planeta Venus intră în Taur, nativii Gemeni, atât de sociabili și de prietenoși, simt nevoia și se simt cel mai bine atunci când reușesc să se retragă în sine, chiar și pentru câteva minute.

Dragoste și relații Gemeni în Aprilie

Ei bine, cineva, o persoană care nu îi vrea decât binele, dar care are și o anumită autoritate morală față de nativul Gemeni, ține cont de ritmul cu care acesta face anumite lucruri, îl ajută cu tact și răbdare chiar să depășească această situație care i-a inspirat nerăbdarea.

În toate acțiunile importante, prietenii sunt cheia. O parte a nativilor, la îndemnul unei persoane influente, au aderat la un grup cu care împărtășesc aceleași idei, pasiuni, interese și în cadrul căruia simt că pot progresa.

Prima dată importantă a lunii Aprilie, 12 Aprilie, Lună Nouă în Berbec, se profilează pe domeniul prietenilor. Poate că nativii au simțit vibrațiile planetare și acum sunt atenți la grupurile de prieteni din care fac parte și de unde pot începe ceva, o activitate oarecare.

Poate să se materializeze un parteneriat cu acești prieteni. Poate acesta este momentul în care o parte a nativilor aderă la o organizație sau fac primii pași alături de aceștia într-o activitate.

O altă zi cu semnificații multiple este ziua de 27 Aprilie, când Luna Plină în Scorpion cu Soarele în Taur se petrece odată cu intrarea planetei Pluto în mișcare retrogradă.

Vrajă și mister. Iubire necondiționată. Nativii sunt și mai retrași și au o deschidere spirituală de care astrologul zodiacool.ro este de părere că e bine să țină cont.

Bani și carieră pentru nativii Gemeni în Aprilie

Astrologul zodiacool.ro consideră că nu este momentul cel mai potrivit pentru o atitudine irascibilă la locul de muncă.

Sunt perioade în care ne simțin foarte bine în poziția noastră, sunt perioade în care am pășit mai sus cu o treaptă și ne savurăm succesul. Și mai sunt momente în care avem de așteptat până ce lucrurile se schimbă în favoarea noastră.

19 Aprilie, dată cu trei evenimente astrologice majore, are impact pentru nativii Gemeni pe domeniul recluziunii și al introspecției. Soarele face conjuncție cu planeta Mercur și intră în zodia Taur.

Nativii gândesc intuitiv și au o bună capacitate de introspecție. Dar zodia Taur înseamnă concret, stabil. Acele realități subtile pe care le acceseză acum nativul Gemeni, le pare acestora real și tangibil.

În data de 23 Aprilie planeta Marte intră în zodia Rac. Astrologul zodiacool.ro consideră că nativilor li se deblochează niște sume de bani care au fost întârziate.

Nativilor li se pare că este o minune cum vin acești bani atunci când aproape nu mai credeau că ceva se va rezolva în favoarea lor.

Este de semnalat că o activitate care nu are nimic de a face cu spiritualitatea, ci cu rațiunea pură este pe cale să înregistreze un succes.

Și nativii pot să se desprindă puțin de lumea nematerială și să revină în realitatea imediată pentru a-și savura momentul. Poate avea legătură cu munca de zi cu zi, colegii, cu angajații.

„Vizitele” în zona subtilă pot să se oprească pentru o perioadă pentru că nativii mai au de analizat ceva, la modul foarte rațional.

Stare de sănătate luna Aprilie pentru Gemeni

Din punct de vedere al sănătății, avem nativi cu probleme care apar la gât, zona cervicală, mandibula inferioară. Și acestea sunt acele afecțiuni care apar din cauza unor atașamente de lucruri materiale.

În zilele de 25, 26, 27 Aprilie pot apărea probleme legate de organele genitale.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul lunii Aprilie

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Gemeni

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!