Transport gratuit peste 170 lei
Aplica

Stele Zburatoare 2021

Harta Stelelor Zburatoare pentru anul 2021

În tabelul de mai jos este Harta anuală a Stelelor Zburătoare valabilă pentru perioada 4 februarie 2021 – 3 februarie 2022, respectiv pentru anul Bivolului de metal, conform cu calendarul tradițional chinezesc Solar.

Harta Stelelor Zburătoare din acest an este guvernată de steaua 6, a cărei energie amplifică norocul, ajutorul divin pentru toate cele 12 zodii chinezești.

Se observă în tabelul de mai jos 9 celule distincte. În fiecare celulă din tabel sunt trecute în ordine: punctul cardinal, numărul stelei și semnificația acesteia.

Sud-Est
Steaua 5
Ghinion
Sud
Steaua 1
Victorii
Sud-Vest
Steaua 3
Certuri, litigii
Est
Steaua 4
Dragoste, noroc la examene
Centru
Numărul guvernant Anul 2021
Steaua 6
Noroc ceresc
Vest
Steaua 8
Bani, prosperitate
Nord-Est
Steaua 9
Noroc pentru viitor
Nord
Steaua 2
Boli
Nord-Vest
Steaua 7
Furturi, accidente

Stelele zburătoare 1, 4, 6, 8, 9 au energie pozitivă și pot să aducă bani, dragoste, reușite, victorii și noroc în carieră.
Stelele zburătoare cu energie negativă 2, 3, 5 și 7 atrag certuri, boli, ghinioane, furturi și accidente.

Anul 2021 este sub suspiciile zodiei Bivol de metal și ale numărului guvernant 6.

Pentru a afla care sunt locațiile cu energie pozitivă si care sunt locațiile cu energie negativă dintr-un spațiu (clădire de birouri, locuință, cameră) este necesar să se suprapună harta stelelor zburătoare anuale peste planul spațiului analizat.

Mai întâi se folosește o busolă pentru a marca punctele cardinale și intermediare pe schița spațiului de lucru sau locuibil, apoi se notează stelele zburătoare, pentru a se determina zonele cu energie pozitivă și cele cu energie negativă.

Când acționează stelele zburătoare?

Acțiunea stelelor zburătoare se face simțită când ele ocupă:

a) punctul cardinal spre care este orientată ușa principală a unei clădiri, birou, locuință (casă, apartament). De exemplu, dacă ușa principală dă spre punctul cardinal Vest, în anul 2021 este considerată norocoasă, pentru că dinspre această direcție vine energia bogăției

b) zona dintr-o clădire în care se află ușa principală a unei clădiri, dormitorul, livingul, biroul. De exemplu, într-un apartament, dacă dormitorul se află în Nord-Est, în anul 2021 este considerat fast, deoarece acest sector este străbătut de energia pasiunii și a popularității

c) punctul cardinal sau intermediar corespunzător unei zodii chinezești. De exemplu, nativii din zodia Șobolan sunt influențați de energia stelei zburătoare care vine în sectorul de Nord, deoarece pentru ei Nordul este sectorul zodiei.

d) punctul cardinal sau intermediar corespunzător unui membru de familie. De exemplu: tatălui îi corespunde punctul intermediar Nord-Vest și va fi influențat de energia stelei care zboară în acest sector, respectiv de steaua 7 în anul 2021.

Situațiile pot fi multiple, de aceea recomandăm ca în fiecare an să verificați ce energii străbat sectoarele din tabelul de mai sus (în punctele cardinale și intermediare), pentru ca viața să intre pe un trend ascendent, ghinionul să se dizolve, bogăția să sporească.

Cum se lucrează cu Stelele Zburătoare anuale?

După cum se știe, energia stelelor zburătoare poate fi atât pozitivă, cât și  negativă. În feng shui-ul stelelor zburătoare, este important ca energia negativă să fie dizolvată cu ajutorul remediilor speciale feng shui, iar energia pozitivă să fie amplificată cu ajutorul activatorilor feng shui.

Pentru ca energia pozitivă a stelelor zburătoare 1, 4, 6, 8 și 9 să se poată manifesta sub formă de bani, dragoste, sănătate, noroc în carieră este mai întâi obligatoriu ca energia negativă a stelelor zburătoare 2, 3, 5, 7 să fie remediată.

De asemenea, pe lângă feng shui-ul stelelor zburătoare, în fiecare an trebuie să se țină cont și de particularitățile astrologice aduse de Tai Sui (Ducele de Jupiter) și Cele 3 Ucideri.

Previziuni feng shui pentru anul 2021

Anul 2021 este sub suspiciile zodiei Bivol de metal și ale numărului guvernant 6, care aduce energia norocului chiar în mijlocul cercului zodiacal.

Numărul guvernant 6, spre deosebire de numărul guvernant 7 care a influențat zodiile în anul precedent, vine să aducă vindecare, bunătate, noroc divin.

Bivolul de Metal reprezintă un an cu o combinație mistică de numere, care se va manifesta prin capacitatea de a ne apăra propriile opinii și de a ne atinge obiectivele.

În același timp, anul 2021 promite să fie mult mai stabil decât anul 2020, când multe din eforturile noastre nu au avut niciun sens.

Succesul în anul 2021 va depinde în primul rând de intențiile personale ale fiecăruia. Dacă vom acționa sincer și deschis, arătând inteligență și ingeniozitate în acțiuni, vom avea șanse mărite de succes.

Cele mai bune luni ale lui 2021 vor fi Martie, Iunie, August, Octombrie, Decembrie 2021, deoarece în aceste luni vom avea combinații favorabile de energii în mijlocul cercului zodiacal și în centrul locuințelor, de unde ne putem aștepta la schimbări pozitive în viața noastră personală și profesională.

În general, anul 2021 promite o perioadă mai pașnică și favorabilă pentru relațiile de dragoste, bani și carieră.

Se spune că fără iubire sensul vieții și bucuria de a trăi dispar, de aceea să vedem cum ne va influența energia stelei 6 la capitolul sentimental.

Cei care caută să aibă parte de mai mult romantism în anul Bivolului, vor trebui să se apropie mai mult de ceea ce înseamnă activități de familie, casnice, pentru a atrage mai ușor iubirea.

Generozitatea ne va ajuta în acest an să ne păstrăm entuziasmul, chiar și în momente mai puțin plăcute, Bivolul de metal și steaua zburătoare 6 vor oferi aproape la toate semnele zodiacului șansa de a-și întâlni fericirea.

Cu toate acestea, șansele cele mai mari de vor avea cei care au dormitorul sau ușa principală poziționate în zona de Est și de Vest a locuinței, nativii din zodiile Iepure și Cocoș.

Aceștia își vor putea schimba cu ușurință în anul 2021 statutul în „logodit” sau chiar „căsătorit”.

Cel mai puțin noroc în sfera iubirii vor experimenta nativii din Dragon și Șarpe, pentru care stele nu sunt de partea lor.

Cu urcușuri și coborâșuri va fi viața de familie a celor din Câine și Mistreț, iar dragoste cu năbădăi va fi în sectorul nativilor Capră și Maimuță.

Mai degrabă, pentru aceștia va fi un an de schimbare și eliberare de relațiile sau de problemele din trecut, decât o căutare a celor viitoare.

La capitolul afaceri și carieră, anul 2021 va amplifica dorința de a face noi planuri. Se anunță și ceva bonusuri, steaua 6 spuneam că aduce un aport mare de noroc divin.

2021 va fi un an în care vom fi nevoiți să ieșim din letargie, nu va fi timp pentru a sta pe gânduri, ci pentru a acționa cu mai multă încredere. Va fi de bun augur să învățăm să ascultăm și de vocea interioară, pentru a da frâu liber creativității.

În acest an, steaua 6, a norocului ne asigură că nu va mai fi necesar să facem compromisuri forțate, vom fi mai mulțumiți de ceea ce facem noi și ceea ce fac cei din jur.

Dacă vom reuși să ne ținem impulsivitatea sub control, dacă vom crește treptat ritmul de muncă, vom asista la o revenire la normal în prima parte a lui 2021, mai exact prin luna Martie-Iunie.

Așadar, ne putem aștepta ca în anul 2021 să fim mai calmi, mai liniștiți, să avem amplificată capacitatea de a analiza cu mai mult bun simț situațiile din viața noastră.

Bine ar fi ca în acest an să punem mai mult accentul pe studiu și auto-perfecționare, perseverență și încredere în sine, pentru a obține mai mult din  munca pe care o vom desfășura.

Conflictele de la locul de muncă și de acasă se vor diminua, posibil și datorită faptului că sfera financiară va fi mai bine aspectată.

Stele Zburătoare cu energie negativă în 2021

Cu ajutorul remediilor feng shui, puteți controla și elimina energia negativă a stelelor zburătoare: 2, 3, 5, 7 pentru a se crea spații primitoare, pline cu energie pozitivă, astfel încât starea de sănătate, situația financiară și relațiile să fie înfloritoare.

Steaua zburătoare 2 – remedii pentru anul 2021

Steaua zburătoare 3 – remedii pentru anul 2021

Steaua zburătoare 5 – remedii împotriva stelei 5 în anul 2021

Steaua zburătoare 7 – remedii pentru anul 2021

Stele Zburătoare cu energie pozitivă în 2021

Cu ajutorul activatorilor feng shui putem amplifica energia pozitivă a stelelor zburătoare: 1, 4, 6 și 8 și putem crea spații cu un bun feng shui.

Steaua zburătoare 1 – activatori feng shui pentru energia victoriei în anul 2021

Steaua zburătoare 4 – activatori pentru energia romantismului în anul 2021

Steaua zburătoare 6 – activatori feng shui pentru a spori energia norocului divin în anul 2021

Steaua zburătoare 8 – activatori feng shui pentru a spori energia bogăției în anul 2021

Steaua zburătoare 9 – activatori feng shui pentru energia popularității în anul 2021

Particularități astrologice în anul Bivolului de metal, 2021

Tai Sui 2021 – remedii feng shui anuale

Cele Trei Ucideri, o perturbare energetică periculoasă în anul 2021 – remedii feng shui

Feng Shui
Feng Shui Casa
Calculator Feng Shui
Calcul numar KUA pentru directii personale ...
Calcul numar KUA pentru directii personale
Stele zburatoare anuale, energii faste si nefaste ...
Stele zburatoare anuale, energii faste si nefaste
Stele zburatoare lunare pentru amenajarea locuintei ...
Stele zburatoare lunare pentru amenajarea locuintei
KUA casa si sectoarele favorabile ale locuintei si incaperilor ...
KUA casa si sectoarele favorabile ale locuintei si incaperilor
Culori norocoase zilnice, cum ne imbracam ...
Culori norocoase zilnice, cum ne imbracam
Prieten secret, aliati si dusmani zodiacali ...
Prieten secret, aliati si dusmani zodiacali
NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Acest site folosește cookie-uri
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficului. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosesc site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. Prin continuarea navigării, ești de acord cu Politica de Cookies.