Transport gratuit peste 140 lei
Aplica

3 rugăciuni simple pentru când te simți singură și fără ajutor

3 rugăciuni simple pentru când te simți singură și fără ajutor

Oricând simți că nu mai ai putere, că viața te încearcă prea mult, adu-ți aminte că „după ploaie, mereu apare soarele”. Rostește aceste rugăciuni pentru a-ți ușura suferința!

Rugăciunea celor cu inima frântă

Doamne, inima mea e frântă. Totul în jurul meu este gri. Sufletul mă doare. Nimic nu funcționează așa cum trebuie. Tot ce am iubit a pierit. Nu am puterea de a mai continua. Nu mai văd nimic în afară de suferință în jurul meu.

Te rog, ajută-mă să găsesc putere în Tine. Ia această durere și învată-mă cum să merg mai departe. Ajută-mă să iert, să o iau de la capăt, să cred că acest moment este o parte a planului Tău.

Ajută-mă să văd noi începuturi. Ajută-mă să îmi vindec inima. Ajută-mă să am răbdare pentru că știu că ai planuri mai frumoase pentru mine. Este atât de greu, însă am încredere în Tine. Salvează-mă de tot.
Amin!

Rugăciunea celor ce trebuie să facă alegeri importante

Doamne, nu știu ce să mai fac. Sunt la o răscruce de drum, mă confrunt cu o decizie dificilă și nu știu încotro să o apuc. Am nevoie de îndrumarea Ta acum. Te rog, ajută-mă să merg în direcția corectă.

Pune în inima mea planurile Tale și arată-mi drumul pe care l-ai pregătit pentru mine. Ajută-mă să știu ce vrei să faci cu viața mea. Și rămâi lângă mine la fiecare pas pe care îl fac.
Amin!

Rugăciunea celor singuri

Doamne, știu că ai un plan. Și știu că acesta este mai frumos și mai special decât orice mi-aș putea imagina eu. Dar, acum mă simt singur/ă. Am nevoie de iubire în viața mea. Ajută-mă să am încredere în planurile Tale.

Ajută-mă să nu mai pun la îndoială deciziile Tale și să găsesc liniștea de care am nevoie. Ajută-mă să știu că dragostea adevarată mă va gasi la un moment dat. Și ajută-mă să știu că nu vei înceta niciodată să mă iubești.
Amin!

Viziteaza magazinul online