Puterea de seducție a unei femei în funcție de data nașterii

18.APRILIE.2018
Puterea de seducție a unei femei în funcție de data nașterii

Categorie: Numerologie Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:men-dating.letsbond.com

Totuși ce anume îi face pe bărbați să se simtă atrași de o femeie? Cifre ce o înzestrează pe femeie cu mister. Unele femei sunt fermecătoare pur și

simplu prin simpla lor apariție, fără a face nimic special pentru a-i impresiona pe bărbați. Nemachiate, îmbrăcate în haine simple, aceste femei totuși au ceva în plus și ne fac să ne punem întrebarea de unde vine feminitatea, puterea lor de seducție?

Ce anume îi face pe bărbați să se simtă atrași de o femeie naturală, nemachiată? Numerologii susțin că frumusețea, eleganța și senzualitatea pe care îl manifestă o femeie sunt de fapt forme de energie care au legătură cu cifrele din matricea numerologică, iar atracția dintre bărbați și femei nu este decât un joc spontan al energiilor.

Loading...

Machiajul poate accentua unele trăsături ale feței, dar nu poate schimba energia de bază a unei femei. Atunci să vedem care sunt cifrele ce o înzestrează pe femeie cu mister și o fac seducătoare.

DE INTERES: Calcul matrice numerologică

Cifra 2 reprezintă voluptatea, energia dragostei, iar cu cât această cifră are mai multe apariții în matricea numerologică, cu atât femeia va fi mai atrăgătoare, va emana prin toți porii un parfum cuceritor.

Trei apariții ale cifrei 2 aduc în prim plan importanța sectorului amoros. Femeile care au în matrice combinația 222 vor ști cum să atragă bărbații cu o singură privire și un zâmbet misterios.

Trei apariții ale cifrei 3 scot la lumină senzualitatea și eleganța unei femei. Combinația 333 din matrice vorbește despre femei care știu cum să condimenteze viața bărbaților prin împlinirea fanteziilor afective. Ele emană o energie irezistibilă și se fac remarcate prin misterul pe care îl emană.

Secretul frumuseții feminine și al puterii de seducție poate să își aibă originea în combinații ale cifrelor 2, 4, 6 și 8 din matricea numerologică, cifre care au o energie cu efect cuceritor asupra bărbaților.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop SĂGETĂTOR DRAGOSTE: pe partea afectivă, după 2-3 ani de suferință, nativii
Previziuni anul 2020 pe starea de sănătate pentru nativii din zodia Tigru: este un an în care o
Despre anul 2020, Gromovnicul din bătrâni, vechi de circa 400 ani, spune că este un an

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.