Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Puterea de seducție a unei femei în funcție de data nașterii

Puterea de seducție a unei femei în funcție de data nașterii

Totuși ce anume îi face pe bărbați să se simtă atrași de o femeie? Cifre ce o înzestrează pe femeie cu mister. Unele femei sunt fermecătoare pur și

simplu prin simpla lor apariție, fără a face nimic special pentru a-i impresiona pe bărbați. Nemachiate, îmbrăcate în haine simple, aceste femei totuși au ceva în plus și ne fac să ne punem întrebarea de unde vine feminitatea, puterea lor de seducție?

Ce anume îi face pe bărbați să se simtă atrași de o femeie naturală, nemachiată? Numerologii susțin că frumusețea, eleganța și senzualitatea pe care îl manifestă o femeie sunt de fapt forme de energie care au legătură cu cifrele din matricea numerologică, iar atracția dintre bărbați și femei nu este decât un joc spontan al energiilor.

Machiajul poate accentua unele trăsături ale feței, dar nu poate schimba energia de bază a unei femei. Atunci să vedem care sunt cifrele ce o înzestrează pe femeie cu mister și o fac seducătoare.

Numerologie

DE INTERES: Calcul matrice numerologică

Cifra 2 reprezintă voluptatea, energia dragostei, iar cu cât această cifră are mai multe apariții în matricea numerologică, cu atât femeia va fi mai atrăgătoare, va emana prin toți porii un parfum cuceritor.

Trei apariții ale cifrei 2 aduc în prim plan importanța sectorului amoros. Femeile care au în matrice combinația 222 vor ști cum să atragă bărbații cu o singură privire și un zâmbet misterios.

Trei apariții ale cifrei 3 scot la lumină senzualitatea și eleganța unei femei. Combinația 333 din matrice vorbește despre femei care știu cum să condimenteze viața bărbaților prin împlinirea fanteziilor afective. Ele emană o energie irezistibilă și se fac remarcate prin misterul pe care îl emană.

Secretul frumuseții feminine și al puterii de seducție poate să își aibă originea în combinații ale cifrelor 2, 4, 6 și 8 din matricea numerologică, cifre care au o energie cu efect cuceritor asupra bărbaților.

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit