Previziuni săptămâna 22-28 Iulie 2019. Schimbări radicale, crește temperatura în dormitor

17.IULIE.2019
Previziuni săptămâna 22-28 Iulie 2019. Schimbări radicale, crește temperatura în dormitor

Categorie: Numerologie Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:pixabay.com

Mult mai multă activitate în dormitor, șanse mari de a concepe copii, noi oportunități care vor aduce satisfacții bănești. Săptămâna cu numărul 30

din anul 2019 începe pe 22 Iulie și se termină pe 28 Iulie 2019. În această săptămână vom primi energie de la cifra 3.
Cei care sunt născuți în zilele de 3, 12, 21, 30 vor fi favorizați, pentru că vor fi în armonie cu cifra lor de vibrație  interioară, dar și cei care au cifra destinului 3.

Să vedem care sunt predispozițiile pe care le generează vibrația numerelor care apar în săptămâna 22-28 Iulie 2019, pentru a ne organiza mai bine activitățile zilnice și a ne mări șansele de reușită.

Loading...

Vorbim acum despre prima săptămână dintr-un ciclu de 10 săptămâni care încep cu cifra 3, prin urmare vibrația generală se schimbă radical.

În dragoste se prefigurează multă activitate în dormitor, deși vara ne îndeamnă la plimbări în aer liber, se pare că unii vor crede că iubita este Marea sau că iubitul este Soarele. Energia fertilității este la cote maxime, prin urmare sunt posibile sarcini, chiar și acolo unde erau speranțe mai mici de a concepe.

Nu vom duce lipsă nici de flirt în această săptămână. Cei singuri vor putea ieși la vânătoare, iar dacă nu își vor face prea mari iluzii, se vor putea mulțumi măcar cu o aventură siropoasă.

Pe plan profesional, numerologul ZODIACOOL ne spune că este posibil să apară câteva momente mai tensionate, legate de modul în care suntem plătiți. Unii dintre noi vom considera că salariul nu este pe măsura efortului depus, ceea ce va conduce la negocieri aprinse. Provocările financiare vor fi destul de mari pentru angajatori, aceștia nu vor putea spune nu, în cazul în care motivele sunt pertinente.

Pe plan financiar, cu cât vom urmări să fim mai activi, cu atât vom avea mai mult de câștigat. Se întrevăd noi oportunități care se vor concretiza și vor aduce satisfacții bănești.

Copiii născuți în această săptămână vor fi veseli, optimiști, vor căuta să aibă parte în viață de cât mai multe distracții. Vor ști cum să-și apere drepturile, deoarece vor avea încredere în propria lor judecată.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop PEȘTI 2019: o să simțiți nevoia de a pleca din viața anumitor persoane, pot să
Numite și Diagramele celor 9 Palate (pătratul Lo Shu are 9 celule ocupate de o cifră), hărțile
Horoscopul natal personal se întocmește ținând cont de contextul astral în momentul nașterii,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.