Cum să te folosești de superstiții ca să ai mulți bani

13.MARTIE.2019
Cum să te folosești de superstiții ca să ai mulți bani

Categorie: Legende. Superstiții Autor: Andreea Inea Zodiacool Foto:pxhere.com

Banii vin și pleacă, dar dacă suntem atenți, putem să micșorăm pierderile. Descoperă care sunt cele mai importante superstiţii care atrag banii. Se spune

că banii nu aduc fericirea, dar.. ajută la întreținerea ei! Așa că hai să vedem cum îi putem atrage în viața noastră sau cel puțin ce putem face pentru a nu-i mai pierde. Monedele aduc noroc. Astfel, dacă găsești una pe jos, nu ezita să o iei, pentru că se spune că va aduce după sine câștiguri substanțiale. Totuși, ai grijă să nu o ridici dacă este cu pajura în sus, pentru că norocul se transformă în mare ghinion.

De asemenea, vei avea parte de o minunată surpriză financiară dacă scapi monede din mână, conform superstiţiilor din lumea indiană.

Loading...

Ține mereu ceva mărunțiș în portofel sau în buzunar, pentru a atrage venituri substanțiale. E ghinion teribil dacă ai portofelul sau contul gol, pentru că „ban la ban trage”. Apropo de portofel, acesta este un cadou excepțional, dar doar dacă îl oferi cu ceva bani în el.

În plus, ține cont că și culoarea acestuia este importantă – fie că este al tău, fie că îl oferi cadou, roșu este culoarea cea mai bună. Chinezii pun și puțină sare în portofel, pentru un plus de noroc, iar cehii – solzi de pește.

Tot monedele ne aduc noroc, dacă le aruncăm într-o fântână, punându-ne o dorință, care cu siguranță se va împlini. La nuntă, ar fi bine ca mireasa să își pună în pantof o monedă pentru a avea o viață de familie frumoasă, dar și bogată.

În final, să nu uităm de superstiţia binecunoscută legată de poșeta sau portofelul pus pe podea, gest care atrage sărăcia.

De asemenea, ferește-te să îi invidiezi pe cei care au mai mulți bani decât tine, deoarece atrage ghinion și mari pierderi financiare.

Continut Sponsorizat
loading...
Loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.