Cum să te folosești de superstiții ca să ai mulți bani

13.MARTIE.2019
Cum să te folosești de superstiții ca să ai mulți bani

Categorie: Legende. Superstiții Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:pxhere.com

Banii vin și pleacă, dar dacă suntem atenți, putem să micșorăm pierderile. Descoperă care sunt cele mai importante superstiţii care atrag banii. Se spune

că banii nu aduc fericirea, dar.. ajută la întreținerea ei! Așa că hai să vedem cum îi putem atrage în viața noastră sau cel puțin ce putem face pentru a nu-i mai pierde. Monedele aduc noroc. Astfel, dacă găsești una pe jos, nu ezita să o iei, pentru că se spune că va aduce după sine câștiguri substanțiale. Totuși, ai grijă să nu o ridici dacă este cu pajura în sus, pentru că norocul se transformă în mare ghinion.

De asemenea, vei avea parte de o minunată surpriză financiară dacă scapi monede din mână, conform superstiţiilor din lumea indiană.

Loading...

Ține mereu ceva mărunțiș în portofel sau în buzunar, pentru a atrage venituri substanțiale. E ghinion teribil dacă ai portofelul sau contul gol, pentru că „ban la ban trage”. Apropo de portofel, acesta este un cadou excepțional, dar doar dacă îl oferi cu ceva bani în el.

În plus, ține cont că și culoarea acestuia este importantă – fie că este al tău, fie că îl oferi cadou, roșu este culoarea cea mai bună. Chinezii pun și puțină sare în portofel, pentru un plus de noroc, iar cehii – solzi de pește.

Tot monedele ne aduc noroc, dacă le aruncăm într-o fântână, punându-ne o dorință, care cu siguranță se va împlini. La nuntă, ar fi bine ca mireasa să își pună în pantof o monedă pentru a avea o viață de familie frumoasă, dar și bogată.

În final, să nu uităm de superstiţia binecunoscută legată de poșeta sau portofelul pus pe podea, gest care atrage sărăcia.

De asemenea, ferește-te să îi invidiezi pe cei care au mai mulți bani decât tine, deoarece atrage ghinion și mari pierderi financiare.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

ZI DE ZI
Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

DESCOPERĂ
Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.