Vrei să te îmbogățești? Iată superstițiile celor mai bogați oameni

14.MAI.2019
Vrei să te îmbogățești? Iată superstițiile celor mai bogați oameni
Legende. Superstiții AUTOR: Maria Poinescu FOTO: pexels.com
Cei mai mulți oameni care au adunat adevărate averi au recunoscut că au încredere în semne și superstiţii. Iată care sunt cel mai des întâlnite

superstiții. 1. De cele mai multe ori, țin cont de numărul 13, care este aducător de ghinion. Astfel, de exemplu, se feresc să semneze contracte pe data de 13.

2. Se feresc să plătească facturi sau să dea de pomană în zilele de luni, pentru că se spune că vor da bani toată săptămâna și că nu vor avea șanse să câștige nimic.

3. Mulți oameni bogați au pus o monedă în temelia casei sau a unui sediu nou al firmei pe care o conduc. Acest aspect ajută pentru a atrage energia banilor în casă și în afacerea lor.

Loading...

4. Atunci când se confruntă cu o perioadă presărată cu multe evenimente negative sau cu mult ghinion, sparg o farfurie, o cană, un pahar sau orice altceva pentru că se crede că astfel „sparg ghinionul”.

5. Unii dintre ei erau foarte săraci la început de drum, dar aveau grijă să aibă întotdeauna măcar o monedă în portofel sau în buzunar, din credința că „ban la ban trage”.

De asemenea, respectând aceeași zicală, o altă superstiție spune că trebuie adunați într-o pungă bani de diverse valori, începând dintr-o zi de joi dimineața. Banii se adună în punguță timp de 14, 21 sau 28 de zile (multiplu de 7, cifră considerată norocoasă). Astfel, averea nu va întârzia să sporească.

Dacă i-au ajutat sau nu aceste superstiții, nu putem ști, dar dacă unii dintre cei mai bogați oameni de pe planetă cred în ele, trebuie măcar să le luăm în calcul.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  1
VOT
449
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

ZI DE ZI
Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

DESCOPERĂ
Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.