#reclama0#

Vrei să te îmbogățești? Iată superstițiile celor mai bogați oameni

#reclama10#
14.MAI.2019
Vrei să te îmbogățești? Iată superstițiile celor mai bogați oameni

Categorie: Legende si superstitii Autor: Maria Poinescu Zodiacool Foto:pexels.com

Cei mai mulți oameni care au adunat adevărate averi au recunoscut că au încredere în semne și superstiţii. Iată care sunt cel mai des întâlnite
#reclama1#

superstiții. 1. De cele mai multe ori, țin cont de numărul 13, care este aducător de ghinion. Astfel, de exemplu, se feresc să semneze contracte pe data de 13.

2. Se feresc să plătească facturi sau să dea de pomană în zilele de luni, pentru că se spune că vor da bani toată săptămâna și că nu vor avea șanse să câștige nimic.

3. Mulți oameni bogați au pus o monedă în temelia casei sau a unui sediu nou al firmei pe care o conduc. Acest aspect ajută pentru a atrage energia banilor în casă și în afacerea lor.

#reclama7#

4. Atunci când se confruntă cu o perioadă presărată cu multe evenimente negative sau cu mult ghinion, sparg o farfurie, o cană, un pahar sau orice altceva pentru că se crede că astfel „sparg ghinionul”.

5. Unii dintre ei erau foarte săraci la început de drum, dar aveau grijă să aibă întotdeauna măcar o monedă în portofel sau în buzunar, din credința că „ban la ban trage”.

De asemenea, respectând aceeași zicală, o altă superstiție spune că trebuie adunați într-o pungă bani de diverse valori, începând dintr-o zi de joi dimineața. Banii se adună în punguță timp de 14, 21 sau 28 de zile (multiplu de 7, cifră considerată norocoasă). Astfel, averea nu va întârzia să sporească.

#reclama3#

Dacă i-au ajutat sau nu aceste superstiții, nu putem ști, dar dacă unii dintre cei mai bogați oameni de pe planetă cred în ele, trebuie măcar să le luăm în calcul.

#reclama12#
#reclama2#
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.