Transport gratuit peste 180 lei

Trei zodii chinezești care se vor bucura de succes în luna octombrie

Trei zodii chinezești care se vor bucura de succes în luna octombrie
horoscop chinezesc octombri

Noi previziuni pentru fiecare zodie chinezească. Succes, dar și provocări pe plan profesional, financiar și afectiv. Intrarea în luna Câinelui (8 octombrie

Cuprins:

– 6 noiembrie 2018) vine cu previziuni pentru fiecare zodie chinezească.

DE INTERES: Ce zodie chinezească ești

Trei zodii se vor bucura de succes, în timp ce pentru altele luna Octombrie va fi o adevărată provocare.

Șobolan

Începând cu 8 Octombrie 2017, nativii Șobolan se vor confrunta cu frica de a-și asuma riscuri, de aceea noile investiții nu sunt recomandate. Diferite obstacole și răsturnările bruște de situații vor face ca luna aceasta să fie pentru Șobolani o adevărată provocare.
Deoarece lucrurile pe plan financiar nu vor merge de la sine, Șobolanii vor fi tentați să își rezolve frustrările cu mese copioase, ceea ce le va afecta buna funcționare a sistemului digestiv. Riscul de îngrășare este crescut, de aceea se recomandă eliminarea dulciurilor și a făinoaselor din dieta acestei luni. Mai bine practicați înot sau jogging.

Bivol

Intrați într-o perioadă mai agitată pe plan emoțional și psihic. Acasă, veți avea impresia că partenerii nu vă ascultă, iar la muncă veți simți că cei din jur profită de voi și că își însușesc în mod abuziv meritele muncii voastre. Toate aceste situații vor deveni la un moment dat extrem de apăsătoare. Veți tânji după ajutorul colegilor sau al celor dragi, dar acesta va întârzia să apară, ceea ce vă va amplifica frustrarea. În schimb, veți constata că cei din jur vor să profite de bunătatea voastră și nu se vor feri să vă manipuleze, în special pe plan financiar.
Nu este exclus să se ajungă la certuri de mari proporții, care își vor găsi rezolvarea numai pe cale juridică. Totuși, vestea bună este că dacă vă temperați accesele de furie, atunci veți putea profita de oportunități pentru a vă spori veniturile.

Tigru

Nativii Tigru vor fi favorizați pe plan financiar, întrucât apar oportunități de câștiguri neașteptate de pe urma unor parteneriate sau asocieri cu oameni influenți. Totuși, din cauza încăpățânarii și impulsivității pot apărea probleme. Tigrii vor face tot posibilul să obțină doar ei beneficii, fără să se gândească la binele celor din jur. Pe plan sentimental, apar tentații și Tigrii sunt sfătuiți să se oprească doar la ideea de flirt, fără să ajungă la infidelitate.
Tigrii se vor gândi luna aceasta să oficializeze relația, dar nu este recomandat să se grăbească, deoarece motivele care vor sta la baza acestei decizii vor fi din pur interes financiar.

Iepure

Începând cu 8 Octombrie 2017, nativii Iepure trebuie să fie atenți la portofel. Este posibil să fie sancționați la salariu, din princina unor neînțelegi legate de depășirea termenelor. De aceea, Iepurii sunt sfătuiți să-și vadă de sarcinile lor și să nu se mai ocupe de cele ale colegilor. Vor trebui să renunțe la ideea de a face noi investiții, deoarece acestea se vor dovedi pe mai târziu, adevărate pierderi de timp și bani.
Pe plan sentimental, Iepurii vor fi puși în fața unor situații stresate, legate de partenerii de viață. Apare riscul de a înșela sau de a fi înșelați în dragoste, dar totul se poate rezolva dacă veți petrece mai mult timp cu cei de acasă.

Dragon

Astrele sunt de partea Dragonilor începând cu 8 octombrie și predispun la schimbări majore în ceea ce privește stilul de viață. Vor constata că interesul lor se centrează pe partea financiară, dar aici vor avea parte și de cele mai multe provocări. Dragonii se vor arăta satisfăcuți de munca proprie, dar vor ști și cum să își expună punctele de vedere, astfel încât cei din jur să le vină în ajutor. Uneori tentația de a manipula, lăcomia și aroganța vor pune probleme, iar banii le vor aluneca printre degete. Începutul lunii noiembrie poate totuși să atragă atenția asupra sănătății, caz în care Dragonii sunt sfătuiți să aibă grijă de zona coloanei vertebrale, gleznei și picioarelor, pentru a evita posibilele accidentele de muncă sau în trafic. Nu este exclus ca Dragonii să primească solicitări din străinătate sau să-și mute domiciliul într-o altă țară.

Șarpe

Nativii Șarpe nu s-au prea bucurat în acest an de rezultate spectaculoase pe niciun plan, ceea ce a condus la acumulare de tensiuni emoționale. Însă, începând cu 8 octombrie 2017, acești nativi vor intra pe un trend ascendent în ceea ce privește situația financiară. Se pare că această lună este cea mai productivă din tot anul, de aceea ar fi bine ca acești nativi să se concentreze pe muncă și să profite de oportunitățile care vor apărea. Dacă își doresc alt loc de muncă, iată că vine un moment favorabil pe la începutul lunii noiembrie. Nativii Șarpe vor reuși să coopereze eficient cu ceilalți și să rezolve cu succes problemele care vor apărea. Pe plan fizic, apare riscul de îngrășare, care va putea fi eliminat cu un program regulat de înot.

Cal

Luna octombrie aduce în sufletul nativilor Cal dorința de a studia ceva nou. Aceasta este una din cele mai bune luni ale anului 2017, mai ales pe plan relațional, unde veți avea parte de iubire, înțelegere și apreciere. Totuși, nu lăsați garda de protecție jos, deoarece vor apărea și oameni rău intenționați, puși pe ceartă. Provocările finaciare vor fi mai ușor de rezolvat decât luna trecută, dar se recomandă prundență dacă vreți să faceți noi investiții. De preferat ar fi să nu vă asociați în afaceri cu prietenii ci cu partenerii de viață, care vă vor înțelege zbuciumul interior prin care treceți și vă vor susține să faceți performanță, mai ales spre sfârșitul lunii octombrie. De asemenea, pentru nativii Cal care cred că în ultima perioadă au pus kilograme în plus, această lună este foarte potrivită pentru a începe o cură de slăbire cu rezultate vizibile la cântar.

Capră

Dacă până în luna octombrie nativii Capră s-au simțit ca fiind oile negre ale zodiacului și au avut de învățat multe lecții de viață, mai ales legate de credință, până pe 6 noiembrie au toate șansele să-și revină pe plan emoțional și să cunoască binecuvântarea lui Dumnezeu. Nativii Capră care se vor implica în acțiuni caritabile, menite să aducă speranță între oameni, au mari șanse să-și recapete echilibrul pe plan financiar, întrucât în acest fel, acești nativi vor atrage la rândul lor persoane nobile, dispuse să-i ajute. Dar, dacă se vor lăuda cu reușitele lor, vor risca să fie furați de idei sau de bani de cei din anturaj. Sănătatea nu va pune probleme deosebite, însă Caprele ar trebui să evite să apese pedala de accelerație până la podea, pentru a evita posibilele accidente de mașină.

Maimuță

O lună favorabilă se anunță pentru nativii Maimuță, începând de pe 8 octombrie, când astrele predispun la reușite pe toate planurile. Maimuțele vor simți că Dumnezeu nu le-a uitat, deși mai tot anul au fost supuse la tot felul de teste legate de încredere, credință și iubire. Pe plan financiar se vor contura noi piste de lansare în afaceri, dar se recomandă totuși să nu vă investiți acum toate economiile. Mergeți pe planuri mici, cu risc scăzut. Păstrați-vă ideile grandioase de afaceri pentru anul viitor, când totul va fi mult mai favorabil. Încă se menține o doză de risc în relația cu prietenii, pe care deși i-ați ajutat în trecut, acum se întorc împotriva voastră și vor să vă păcălească la bani. Riscul de îngrășare nu va fi crescut, de aceea, ați putea să vă răsfățați împreună cu cei dragi cu cine romantice la restaurante de lux.

Cocoș

Nativii Cocoș sunt din fire comunicativi, însă începând cu 8 octombrie vor intra într-o pasă mai melancolică și vor avea tendința să se izoleze de cei din jur. Vitalitatea voastră va cunoaște o scădere bruscă, ceea ce vă va obliga să vă temperați și să căutați să vă reîncărcați bateriile. Cele mai benefice modalități de refacere sunt prin acupunctură, lucru care vă va scuti de posibile boli, mai ales la nivelul sistemului digestiv. Nativele Cocoș nu trebuie să stea în frig, pentru a preveni posibilele boli la nivelul rinichilor. Femeile însărcinate ar trebui să adopte o alimentație bogată în citrice și să se relaxeze în medii cu vegetație abundentă sau chiar acasă, să țină în această lună, pe noptiera de lângă pat, câteva tulpini viguroase de bambus. Nativii Cocoș nu sunt sfătuiți să facă noi investiții. După data de 6 noiembrie lucrurile se vor liniști pe partea financiară și se vor putea pune în aplicare planurile de viitor. Până atunci, se recomandă prudență și focalizarea pe propria sănătate.

Câine

Una din cele mai bune luni ale anului începe pentru nativii Câine de pe 8 octombrie. În sfârșit vor apărea rezultatele muncii voastre susținute din ultimele luni de zile, banii vor intra până pe 6 noiembrie, ceea ce ar trebui să vă aducă satisfacții și liniște sufletească. Veți întâlni oportunități noi de împlinire pe plan financiar, deoarece veți atrage colaboratorii potriviți. Veți fi stimați de către cei din jur și astfel veți reuși să dați și mai mult randament la muncă. Totuși, nu vă faceți prea multe planuri, sistemul vostru fizic încă nu este pe deplin refăcut după munca depusă în ultimul timp și nu este cazul să vă surmenați. Pe plan afectiv veți fi într-o dispoziție deschisă și prietenoasă, de aceea veți atrage multă lume în jurul vostru. Reușitele nu vor întârzia să apară datorită faptului că veți avea norocul să găsiți soluții la problemele vechi.

Mistreț

Greutățile din ultimul timp i-au făcut pe nativii Mistreț să dezvolte obsesia de a controla finanțele și dependența față de cei din jur. Totuși, nu se recomandă să cădeți în pesimism. Veștile pentru luna octombrie sunt foarte bune. Vă veți simți în elementul vostru, la nivel emoțional se va amplifica o stare de bine, care vă va ajuta să stabiliți noi legături pe plan social și să vă exprimați mai ușor sentimentele. Pe plan financiar, veți fi martorii unor câștiguri neașteptate, din investiții vechi sau din moșteniri. Pe plan profesional, veți avea posibilitatea să vă găsiți un nou job, care să vă aducă un venit sigur. Însă lucrurile se vor complica pe plan afectiv, unde infidelitatea poate pune probleme. Mai ales bărbații vor fi dornici de noi aventuri. Femeile însărcinate sunt sfătuite să-și protejeze zona bazinului de frig și umezeală, pentru a nu pune în pericol sănătatea rinichilor.

Autor: Maria Astra, publicat la data 09.10.2017

Taguri: zodii, bani, dragoste, zodia scorpion

Viziteaza magazinul online
ÎNSCRIE-TE PENTRU A OBȚINE O REDUCERE DE 10% ȘI HOROSCOPUL ZILNIC! Abonare newsletter
URMARITI-NE
Aboneaza-te la noutati si primesti 10% la urmatoarea comanda!
Abonare newsletter
zodiacool.ro folosește cookies. Află mai multe din politica cookies, concursuri, politica de confidențialitate | Gestionează preferințe cookies
© Copyright Zodiacool SRL 2017-2024 Toate drepturile rezervate • RO37138640 • J22/456/2017 • Autorizatie metale si pietre pretioase nr. 11837 • Termene si conditii • 0750619109
Acest site folosește cookie-uri
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosesc site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. Prin continuarea navigării, ești de acord cu Politica de Cookies.