Transport gratuit peste 199 lei

3 defecte majore ale persoanelor născute în zodia TAUR

3 defecte majore ale persoanelor născute în zodia TAUR

Binevoitor și muncitor, nativul Taur are și defecte, care însă pot fi corectate dacă persoana în cauză își dorește. Aşa cum știm, aspectele mai puţin

pozitive ale personalităţii ne ajută să ne dezvoltăm. În plus, pentru a putea relaţiona mai bine cu apropiaţii noştri, trebuie să le înţelegem reacţiile cu care nu suntem de acord. Cum altfel am putea face asta dacă nu cunoscându-i cât mai bine. La o aspectare dizarmonică, nativii Taur sunt leneşi. Asta se întâmplă de cele mai multe ori după o perioadă în care nu au avut prea multă activitate.

Dacă sunt susţinuţi, încurajaţi şi ajutaţi să îşi găsească noi obiective, se vor simţi mult mai bine şi îşi vor reveni.

Încăpăţănarea este trăsătura de căpătâi a nativilor din zodia Taur. Nu spunem că este un defect, pentru că în anumite situaţii este un real ajutor, deoarece atunci când îşi doresc ceva, nu acceptă să nu le reuşească. Totuşi, sunt şi momente în viaţă când avem mai multe de câştigat dacă renunţăm sau dacă ascultăm părerea celor apropriaţi.

În plus, încăpăţânarea devine un defect atunci când ne face rău nouă sau celorlalţi, când creează frustrări şi merge mânâ în mână cu orgoliul.

Mulți nativi ai zodiei Taur au tendinţa de a fi posesivi atunci când iubesc, totuşi verbul lor caracteristic este „a poseda”. Acesta este modul lor de a-şi exprima sentimentele pe care nu reuşesc să le pună în cuvinte, dar şi frica de a nu pierde persoana dragă.

Ar fi bine să îşi amintească din când în când importanţa libertăţii, la care ei înşişi ţin foarte mult, şi să trăiască fericirea momentului din prezent.

În aceeaşi ordine de idei, cei din Taur pot fi materialişti, tot din nevoia de a poseda. Îşi doresc mai multe bunuri materiale decât îşi pot permite. Sunt doar lucruri, care se pot strica, pierde sau a căror valoare se poate diminua.

Ceea ce contează sunt oamenii pe care îi avem alături de noi în clipele fericite, dar şi atunci când suntem la pământ.

Viziteaza magazinul online