3 defecte majore ale persoanelor născute în zodia TAUR

17.APRILIE.2019
3 defecte majore ale persoanelor născute în zodia TAUR
Binevoitor și muncitor, nativul Taur are și defecte, care însă pot fi corectate dacă persoana în cauză își dorește. Aşa cum știm, aspectele mai puţin

pozitive ale personalităţii ne ajută să ne dezvoltăm. În plus, pentru a putea relaţiona mai bine cu apropiaţii noştri, trebuie să le înţelegem reacţiile cu care nu suntem de acord. Cum altfel am putea face asta dacă nu cunoscându-i cât mai bine. La o aspectare dizarmonică, nativii Taur sunt leneşi. Asta se întâmplă de cele mai multe ori după o perioadă în care nu au avut prea multă activitate.

Dacă sunt susţinuţi, încurajaţi şi ajutaţi să îşi găsească noi obiective, se vor simţi mult mai bine şi îşi vor reveni.

Loading...

Încăpăţănarea este trăsătura de căpătâi a nativilor din zodia Taur. Nu spunem că este un defect, pentru că în anumite situaţii este un real ajutor, deoarece atunci când îşi doresc ceva, nu acceptă să nu le reuşească. Totuşi, sunt şi momente în viaţă când avem mai multe de câştigat dacă renunţăm sau dacă ascultăm părerea celor apropriaţi.

În plus, încăpăţânarea devine un defect atunci când ne face rău nouă sau celorlalţi, când creează frustrări şi merge mânâ în mână cu orgoliul.

Mulți nativi ai zodiei Taur au tendinţa de a fi posesivi atunci când iubesc, totuşi verbul lor caracteristic este „a poseda”. Acesta este modul lor de a-şi exprima sentimentele pe care nu reuşesc să le pună în cuvinte, dar şi frica de a nu pierde persoana dragă.

Ar fi bine să îşi amintească din când în când importanţa libertăţii, la care ei înşişi ţin foarte mult, şi să trăiască fericirea momentului din prezent.

În aceeaşi ordine de idei, cei din Taur pot fi materialişti, tot din nevoia de a poseda. Îşi doresc mai multe bunuri materiale decât îşi pot permite. Sunt doar lucruri, care se pot strica, pierde sau a căror valoare se poate diminua.

Ceea ce contează sunt oamenii pe care îi avem alături de noi în clipele fericite, dar şi atunci când suntem la pământ.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
3,67  6
VOTURI
1936
3.67
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Zodia Taur sănătate si care sunt bolile cele mai frecvente pentru nativii din Taur
Horoscop TAUR BANI 2019: Cariera se va bucura de succes odată cu Eclipsa de Lună din data de 21

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.