Cei mai buni părinți din lume în funcție de zodie

07.IUNIE.2018
Cei mai buni părinți din lume în funcție de zodie

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:youtube.com

Să fii un bun părinte nu este un lucru ușor. Când constați că un copil depinde de tine, totul se complică. Cu toții vrem să avem cel mai bun, cel mai

inteligent, cel mai frumos copil și am face totul pentru a-l crește. Astrologii cred că abilitatea de a fi cel mai bun părinte este o moștenire astrologică ce ține de semnul zodiacal în care ne-am născut.

Dintre cele 12 semne zodiacale se remarcă 4 zodii care își asumă pe deplin responsabilitatea de a educa un copil, de a-i îndeplini nevoile, pentru ca acesta să devină om cu principii bune. Iată care sunt cele 4 zodii care pot urca pe podiumul celor mai buni părinţi din lume:

Leu

Leul are suficientă autoritate și destulă mândrie ca să fie în topul de onoare al părinților perfecți. Părinții Leu sunt extrem de protectori cu odraslele lor, se îngrijesc ca aceștia să aibă de toate, inclusiv o educație de excepție, posibil și pentru că nu le place ca cineva să-i facă de rușine în societate. Să nu uităm de jucăușenia Leului, ceea ce va face ca micuțul lor să aibă o copilărie de vis din care să nu lipsească distracția și aventura.

Loading...

DE INTERES: Semnificația celor 9 luni de sarcină. Prin ce trece viitoarea mamă

Balanţă

Balanţele au acea capacitate unică de a se sacrifica pentru binele copilului lor. Această calitate va face ca familia lor să fie unită, vor acorda o mare atenție talentelor copilului, pentru a i le putea valorifica din timp. Copilul unei Balanțe va avea de mic contact cu arta, muzica, dansul ceea ce îi va spori creativitatea și îl va ajuta să se descurce mai ușor în viață. Un copil de Balanțe nu va sta prea mult cu bunicii sau cu bona, deoarece părinții lui vor fi mereu alături.

Rac

Uimitor la părinții din zodia Rac este dragostea infinită pe care o oferă copilului și puterea de a crea un mediu familial în care acesta va crește sănătos pe plan emoțional, psihic. Copilul va trăi într-o atmosferă caldă, care îi va oferi stabilitatea și protecția necesară. Prin urmare, acesta se va dezvolta armonios și va descoperi că viața este frumoasă în multe aspecte, se va simți liber să experimenteze, fără să-i fie teamă de eșec.

Taur

Părinți minunați, nativii din zodia Taur se implică cu responsabilitatea în această ipostază. Viața de familie primează pentru ei, pun mare accent pe stabilitate și pe respect reciproc. Copilul Taurilor va copia de la părinții săi dragostea pentru frumos, rafinamentul, dar și practicitatea, de aceea au mari șanse de a reuși în orice își propun în viață.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Sectorul care corespunde pe busolă zodiilor Capră și Maimuță este Sud-Vestul. Nativii din
Horoscop 2019 SĂNĂTATE: Jupiter, marele benefic, este plasat în casa sănătății pe durata lui
Horoscop 2019: VĂRSĂTOR SĂNĂTATE: asemenea celorlalte semne de aer, o să vă confruntați cu

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.