Semnificația celor 9 luni de sarcină. Prin ce trece viitoarea mamă

29.MAI.2018
Semnificația celor 9 luni de sarcină. Prin ce trece viitoarea mamă

Categorie: Numerologie Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:babyment.com

Prin ce schimbări treci în perioada sarcinii, semnificația numerologică a lunilor în care se dezvoltă bebelușul. Sarcina este o stare a femeii, care-i dă

acesteia un anumit statut. Sarcina este produsul iubirii dintre doi oameni care se iubesc și are o anumită simbolistică, legată de cifra 9, adică de numărul de luni cât durează sarcina. Poate că nu dăm importanță, dar corpul uman are nouă orificii. Să fie asta o pură coincidență?

Din momentul în care rămâne însărcinată, o femeie ar trebui să știe că în interiorul său nu este doar un embrion, ci o ființă vie aflată la un anumit nivel de evoluție spirituală, care se va naște după ce va trece prin fiecare vibrație de la 1 la 9, de-a lungul lunilor de sarcină.

Loading...

Prima lună de sarcină

Viitoarea mamă va trebui să încerce să-și controleze gâdurile și să elimine emoțiile negative (teamă, ură etc.), să se bucure că este gravidă, deoarece fătul simte absolut toate stările sale. A se evita purtarea lanțurilor la gât și a inelelor, cu excepția verighetei. În schimb, este recomandată purtarea cerceilor.

A doua lună de sarcină

A se bea multe lichide, a se face călătorii scurte, a se face drumeții în locuri unde sunt întinderi de apă. Atenție la emoțiile negative, acestea pot scăpa de sub control. A se elimina frica de ce va fi mâine.

A treia lună de sarcină

Atenție, embrionul își alege sexul, masculin sau feminin, în funcție de dorința mamei. Prin urmare, mama prin inteligența și puterea sa de concentrare poate alege sexul copilului.

A patra lună de sarcină

A se pune accentul pe alimentație, schimbările hormonale din corpul gravidei sunt semnificative, fătul și mama devin una din punct de vedere energetic. A se face plimbări desculț prin parc, a se ține picioarele în nisip cald, pentru a amplifica energiile elementului pământ. Fătul are nevoie să se simtă protejat de mamă, aceasta ar putea să se mângăie cât mai des pe burtă, pentru a-i da acestuia senzația de confort.

A cincea lună de sarcină

Embrionul este destul de dezvoltat, mama trebuie să înceapă să comunice cu el din ce în ce mai des, la un nivel cât mai înalt de maturitate, ca între doi prieteni. A se evita certurile, pentru a nu perturba starea psihică a bebelușului.

A șasea lună de sarcină

Acum mama și fătul trec printr-o perioadă magică, se ajunge la un anumit grad de echilibru, de înțelegere reciprocă. Ar fi bine ca mama să-și ia timp pentru meditație, tai chi, gimnastică.

A șaptea lună de sarcină

Mama ar fi bine să se detașeze de treburile cotidiene, de stresul de la serviciu și să se îngrijească de cele sfinte, filosofie, artă, deoarece acestea sunt activități care țin de vibrația cifrei 7 și astfel ea ar fi în armonie cu Universul și cu misterul creației.

A opta lună de sarcină

Numărul 8 este în rezonanță cu elementul pământ, prin urmare, mama ar trebui să fie atentă la ceea ce consumă, a se evita excesele alimentare. Acestea ar putea fi cauzate de faptul că fizicul mamei s-a schimbat, de aceea ea are nevoie de complimentele și încurajările celor din jur. Dacă nu le primește, nu este exclus să devină irascibilă, nervoasă.

A noua lună de sarcină

Mama intră pe drumul final până la naștere, în sufletul său înfloresc sentimentele materne.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop Berbec 2019 și evenimente importante pentru nativii din zodia Berbec în 2019! Zodia
Previziuni anul 2019 pentru nativii Capră: ani: 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015,
Nativii din zodia Șobolan: 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, previziuni pentru nativii Șobolan

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.