Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Semnificația celor 9 luni de sarcină. Prin ce trece viitoarea mamă

Semnificația celor 9 luni de sarcină. Prin ce trece viitoarea mamă

Prin ce schimbări treci în perioada sarcinii, semnificația numerologică a lunilor în care se dezvoltă bebelușul. Sarcina este o stare a femeii, care-i dă

acesteia un anumit statut. Sarcina este produsul iubirii dintre doi oameni care se iubesc și are o anumită simbolistică, legată de cifra 9, adică de numărul de luni cât durează sarcina. Poate că nu dăm importanță, dar corpul uman are nouă orificii. Să fie asta o pură coincidență?

Din momentul în care rămâne însărcinată, o femeie ar trebui să știe că în interiorul său nu este doar un embrion, ci o ființă vie aflată la un anumit nivel de evoluție spirituală, care se va naște după ce va trece prin fiecare vibrație de la 1 la 9, de-a lungul lunilor de sarcină.

Prima lună de sarcină

Numerologie

Viitoarea mamă va trebui să încerce să-și controleze gâdurile și să elimine emoțiile negative (teamă, ură etc.), să se bucure că este gravidă, deoarece fătul simte absolut toate stările sale. A se evita purtarea lanțurilor la gât și a inelelor, cu excepția verighetei. În schimb, este recomandată purtarea cerceilor.

A doua lună de sarcină

A se bea multe lichide, a se face călătorii scurte, a se face drumeții în locuri unde sunt întinderi de apă. Atenție la emoțiile negative, acestea pot scăpa de sub control. A se elimina frica de ce va fi mâine.

A treia lună de sarcină

Atenție, embrionul își alege genul, masculin sau feminin, în funcție de dorința mamei. Prin urmare, mama prin inteligența și puterea sa de concentrare poate alege genul copilului.

A patra lună de sarcină

Horoscop saptamanal
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate ...
Horoscop saptamanal
Horoscop lunar
Horoscop lunar, previziuni astrologice complete pentru această lună ...
Horoscop lunar
Horoscop 2021
Horoscopul pentru anul 2021, informatii si previziuni complete despre zodii ...
Horoscop 2021

A se pune accentul pe alimentație, schimbările hormonale din corpul gravidei sunt semnificative, fătul și mama devin una din punct de vedere energetic. A se face plimbări desculț prin parc, a se ține picioarele în nisip cald, pentru a amplifica energiile elementului pământ. Fătul are nevoie să se simtă protejat de mamă, aceasta ar putea să se mângăie cât mai des pe burtă, pentru a-i da acestuia senzația de confort.

A cincea lună de sarcină

Embrionul este destul de dezvoltat, mama trebuie să înceapă să comunice cu el din ce în ce mai des, la un nivel cât mai înalt de maturitate, ca între doi prieteni. A se evita certurile, pentru a nu perturba starea psihică a bebelușului.

A șasea lună de sarcină

Acum mama și fătul trec printr-o perioadă magică, se ajunge la un anumit grad de echilibru, de înțelegere reciprocă. Ar fi bine ca mama să-și ia timp pentru meditație, tai chi, gimnastică.

A șaptea lună de sarcină

Mama ar fi bine să se detașeze de treburile cotidiene, de stresul de la serviciu și să se îngrijească de cele sfinte, filosofie, artă, deoarece acestea sunt activități care țin de vibrația cifrei 7 și astfel ea ar fi în armonie cu Universul și cu misterul creației.

A opta lună de sarcină

Numărul 8 este în rezonanță cu elementul pământ, prin urmare, mama ar trebui să fie atentă la ceea ce consumă, a se evita excesele alimentare. Acestea ar putea fi cauzate de faptul că fizicul mamei s-a schimbat, de aceea ea are nevoie de complimentele și încurajările celor din jur. Dacă nu le primește, nu este exclus să devină irascibilă, nervoasă.

A noua lună de sarcină

Mama intră pe drumul final până la naștere, în sufletul său înfloresc sentimentele materne.

Alte persoane au căutat și
NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit