SEPTEMBRIE – Iubirea plutește în aer pentru unele zodii și scandalurile amoroase pentru altele

04.SEPTEMBRIE.2018
Horoscop. Zodii AUTOR: Andreea Inea FOTO: pixabay.com
Pentru a fi evitate adevărate scandaluri intime, este necesară o atenție deosebită. Luna Septembrie se anunță destul de dificilă pentru câteva zodii

chinezești, chiar dacă anul Câinelui este per total unul benefic. Este necesară o atenție deosebită față de tentații, pentru a fi evitate adevărate scandaluri intime și chiar pierderi financiare.

Șobolanul are o lună grea în plan afectiv, presărată cu certuri legate de modul în care partenerul de viață gestionează banii.

Bivolii care au o afacere trebuie să aibă grijă la tentații, pentru că riscă să fie implicați în scandaluri intime.

Tigrul are parte de o lună excelentă, ce stă sub semnul noului. Sunt șanse ca cei singuri să-și întâlnească jumătatea, iar cei dintr-o relație să pună bazele unei afaceri împreună. Și sănătatea este la cote maxime, iar unele femei Tigru ar putea afla că sunt însărcinate.

Loading...

Iepurele va trăi o lună mai puțin spectaculoasă decât cele de până acum, ceea ce va face ca încrederea în forțele proprii să scadă considerabil. Depresia este în floare pentru nativii singuri, având impresia că nimeni nu-i iubește, dar totul va trece, pentru că în Octombrie au toate șansele să își găsească jumătatea.

Dragonul se poate bucura de o lună promițătoare, energia Cocoșului venind în ajutorul lui. Este momentul perfect pentru a-și mărturisi dragostea și chiar pentru cereri în căsătorie.

Șarpele, zodie aliată Cocoșului, are pare de o lună plină de succes. Nativii singuri din zodia Șarpe (mai ales bărbații) au șansa de a-și întâlni jumătatea, cel mai probabil la un eveniment social.

Calul are noroc pe plan sentimental, apărând posibilitatea de a-și oficializa relația. Această energie pozitivă emanată de reușitele sentimentale se reflectă și pe plan profesional și îi dă puterea de a se detașa de probleme.

Capra are parte de o lună în care pot apărea numeroase scandaluri cu tentă amoroasă, deci ar fi bine să aibă grijă la colegi, colaboratori sau partenerii de afaceri aventurieri. Altfel, pot apărea și pierderi financiare.

Maimuța ar trebui să își găsească timp pentru întâlnirile romantice! Are șanse să întâlnească pe cineva sau să ducă relația la un alt nivel, deoarece carisma îi este la cote maxime și se face ușor remarcată.

Cocoșul are parte de o lună extrem de favorabilă. Dacă este singur, ar fi bine să iasă cât mai des din casă, să meargă la evenimente și spectacole, deoarece acolo e posibil să își întâlnească jumătatea.

Câinele trece printr-o perioadă în care îi este mult mai ușor să se exprime decât de obicei. Dacă acordă timp partenerului de viață, chiar și o relație veche și care pare fără șanse poate fi revigorată.

Mistrețul se bucură de o lună a iubirii. Nativii singuri au șansa de a-și găsi perechea la o întrunire de familie, cum ar fi botezul sau nunta. Nu lipsește tentația de a opta pentru un partener potent financiar.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,5  6
VOTURI
5958
4.50
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop 2019 GEMENI SANATATE și vitalitate. Recidivarea unei probleme mai vechi de sănătate
Horoscop 2019 GEMENI SANATATE: Acest capitol, după cum ați observat în prezentările generale
Horoscop Pesti 2019. Previziuni complete în horoscop PESTI 2019
Horoscop PEȘTI 2019: o să simțiți nevoia de a pleca din viața anumitor persoane, pot să
SAGETATOR. Zodia Sagetator totul despre femeia si barbatul Sagetator în zodiac
Soarele se află în semnul zodiacal SĂGETĂTOR de la 23 noiembrie - 21 decembrie. Este locul de

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.