#reclama0#

SEPTEMBRIE – Iubirea plutește în aer pentru unele zodii și scandalurile amoroase pentru altele

#reclama10#
04.SEPTEMBRIE.2018
SEPTEMBRIE – Iubirea plutește în aer pentru unele zodii și scandalurile amoroase pentru altele

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea Zodiacool Foto:pixabay.com

Pentru a fi evitate adevărate scandaluri intime, este necesară o atenție deosebită. Luna Septembrie se anunță destul de dificilă pentru câteva zodii
#reclama1#

chinezești, chiar dacă anul Câinelui este per total unul benefic. Este necesară o atenție deosebită față de tentații, pentru a fi evitate adevărate scandaluri intime și chiar pierderi financiare.

Șobolanul are o lună grea în plan afectiv, presărată cu certuri legate de modul în care partenerul de viață gestionează banii.

Bivolii care au o afacere trebuie să aibă grijă la tentații, pentru că riscă să fie implicați în scandaluri intime.

Tigrul are parte de o lună excelentă, ce stă sub semnul noului. Sunt șanse ca cei singuri să-și întâlnească jumătatea, iar cei dintr-o relație să pună bazele unei afaceri împreună. Și sănătatea este la cote maxime, iar unele femei Tigru ar putea afla că sunt însărcinate.

#reclama7#

Iepurele va trăi o lună mai puțin spectaculoasă decât cele de până acum, ceea ce va face ca încrederea în forțele proprii să scadă considerabil. Depresia este în floare pentru nativii singuri, având impresia că nimeni nu-i iubește, dar totul va trece, pentru că în Octombrie au toate șansele să își găsească jumătatea.

Dragonul se poate bucura de o lună promițătoare, energia Cocoșului venind în ajutorul lui. Este momentul perfect pentru a-și mărturisi dragostea și chiar pentru cereri în căsătorie.

#reclama3#

Șarpele, zodie aliată Cocoșului, are pare de o lună plină de succes. Nativii singuri din zodia Șarpe (mai ales bărbații) au șansa de a-și întâlni jumătatea, cel mai probabil la un eveniment social.

Calul are noroc pe plan sentimental, apărând posibilitatea de a-și oficializa relația. Această energie pozitivă emanată de reușitele sentimentale se reflectă și pe plan profesional și îi dă puterea de a se detașa de probleme.

Capra are parte de o lună în care pot apărea numeroase scandaluri cu tentă amoroasă, deci ar fi bine să aibă grijă la colegi, colaboratori sau partenerii de afaceri aventurieri. Altfel, pot apărea și pierderi financiare.

#reclama11#

Maimuța ar trebui să își găsească timp pentru întâlnirile romantice! Are șanse să întâlnească pe cineva sau să ducă relația la un alt nivel, deoarece carisma îi este la cote maxime și se face ușor remarcată.

Cocoșul are parte de o lună extrem de favorabilă. Dacă este singur, ar fi bine să iasă cât mai des din casă, să meargă la evenimente și spectacole, deoarece acolo e posibil să își întâlnească jumătatea.

Câinele trece printr-o perioadă în care îi este mult mai ușor să se exprime decât de obicei. Dacă acordă timp partenerului de viață, chiar și o relație veche și care pare fără șanse poate fi revigorată.

Mistrețul se bucură de o lună a iubirii. Nativii singuri au șansa de a-și găsi perechea la o întrunire de familie, cum ar fi botezul sau nunta. Nu lipsește tentația de a opta pentru un partener potent financiar.

#reclama12#
#reclama2#
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.