Nativii BERBEC au parte de șanse unice în viață aduse de Mercur retrograd

17.IULIE.2018
Nativii BERBEC au parte de șanse unice în viață aduse de Mercur retrograd

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL Foto:karnaval.com

Se redeschide cutia pandorei, răzbunare și dragoste la prima vedere, situații neapșteptate pentru nativii Berbec. Pentru nativul Berbec, mișcarea de

retrogradare a lui Mercur în casa iubirii este o chestiune de timp până scoate la suprafață un secret de natură conjugală.

Interesant este faptul că ultima retrogradare a lui Mercur a fost în semnul vostru, la finele lunii Martie, cel mai probabil atunci ați pus punct unei relații sau a venit ceva neașteptat care a durat foarte puțin, acum se pare că se redeschide cutia pandorei, revine totul din trecut, plus amplificat de Marte retrograd, guvernatorul vostru.

Mulți Berbeci care suferă din dragoste pot să se răzbune atât la propriu; să divulge familiei ce știu despre partener/ prieteni, sau la figurat; să-l înșele pe partener.

Loading...

Relația părinte-copil poate avea de suferit, cel mai probabil cei mici vor face o poznă, vor vedea ceva și vor fi dezamăgiți, poate vor intra în conflict cu legea din cauza anturajului.

Partea bună este că sunt șanse să vă îndrăgostiți la prima vedere, să iubiți cum nu ați mai facut-o până acum, din toate punctele de vedere: emoțional, creativ etc.

Partea mai puțin bună este că nu durează mult această minune, acea persoană fie este într-o relație, fie trebuie să plece din oraș, țară. Încercați să nu scoateți la suprafață încăpățânarea caracteristică, fiți mai toleranți cu ceilalți, la rândul lor pot să sufere de pe urma acestui tranzit.

La locul de muncă pot să apară ceva dispute, acestea se datorează faptului că ați întârziat cu un proiect.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop Berbec bani în 2020: vor să se impună, iar începutul anului vine cu încasări

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.