Nativii BERBEC au parte de șanse unice în viață aduse de Mercur retrograd

17.IULIE.2018
Nativii BERBEC au parte de șanse unice în viață aduse de Mercur retrograd

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena Zodiacool Foto:karnaval.com

Se redeschide cutia pandorei, răzbunare și dragoste la prima vedere, situații neapșteptate pentru nativii Berbec. Pentru nativul Berbec, mișcarea de

retrogradare a lui Mercur în casa iubirii este o chestiune de timp până scoate la suprafață un secret de natură conjugală.

Interesant este faptul că ultima retrogradare a lui Mercur a fost în semnul vostru, la finele lunii Martie, cel mai probabil atunci ați pus punct unei relații sau a venit ceva neașteptat care a durat foarte puțin, acum se pare că se redeschide cutia pandorei, revine totul din trecut, plus amplificat de Marte retrograd, guvernatorul vostru.

Mulți Berbeci care suferă din dragoste pot să se răzbune atât la propriu; să divulge familiei ce știu despre partener/ prieteni, sau la figurat; să-l înșele pe partener.

Relația părinte-copil poate avea de suferit, cel mai probabil cei mici vor face o poznă, vor vedea ceva și vor fi dezamăgiți, poate vor intra în conflict cu legea din cauza anturajului.

Partea bună este că sunt șanse să vă îndrăgostiți la prima vedere, să iubiți cum nu ați mai facut-o până acum, din toate punctele de vedere: emoțional, creativ etc.

Partea mai puțin bună este că nu durează mult această minune, acea persoană fie este într-o relație, fie trebuie să plece din oraș, țară. Încercați să nu scoateți la suprafață încăpățânarea caracteristică, fiți mai toleranți cu ceilalți, la rândul lor pot să sufere de pe urma acestui tranzit.

La locul de muncă pot să apară ceva dispute, acestea se datorează faptului că ați întârziat cu un proiect.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.