Aplica

Miturile demontate ale zodiilor de Apă. Tu cât de bine le cunoști?

Miturile demontate ale zodiilor de Apă. Tu cât de bine le cunoști?

Prejudecăți există în legătură cu orice aspecte al vieții, iar zodiile nu au scăpat de această capcană. Descoperă care este cea mai mare greșeală spusă despre semnele de Apă.

Se spune că nativii Rac trăiesc doar pentru ceilalți, nu și pentru ei înșiși. Există o doză de adevăr aici, pentru că sunt empatici, altruiști, sensibili și fac foarte multe pentru cei din jur.

Însă în aceeași măsură, Racii pot cădea aproape de extrema cealaltă și au momente în care sunt imaturi, răzbunători și irascibili. Ei nu uită niciodată când le-a greșit cineva și au obiceiul să se victimizeze, pentru a se proteja.

Există credința că Scorpionii sunt extraordinar de răzbunători. Chiar dacă pe de o parte sunt foarte orgolioși, țin mult timp la supărare, nu-i uită pe cei care i-au rănit și chiar renunță la orice urmă de prietenie cu aceștia, nativii Scorpion sunt pe de altă parte destul de sociabili, pentru a-și umple timpul cu activități mult mai plăcute decât a face planuri diabolice.

Horoscop saptamanal
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate ...
Horoscop saptamanal
Horoscop lunar
Horoscop lunar, previziuni astrologice complete pentru această lună ...
Horoscop lunar
Horoscop 2021
Horoscopul pentru anul 2021, informatii si previziuni complete despre zodii ...
Horoscop 2021

În final, despre Pești se spune că ar fi zodia cea mai pasivă la capitolul inițiativă personală și automotivare. Ca orice altă zodie de Apă, și Peștii sunt foarte sensibili, nehotărâți și uneori melancolici. În schimb, dacă se hotărăsc să facă ceva, pot ieși din zona de confort cu un calm de neegalat, energie debordantă și ambiție puternică. Pot muta și munții din loc, fără urmă de ajutor de la cineva.

„Cea mai înaltă treaptă a inteligenţei omeneşti este capacitatea de a observa fără să judeci.” – Jiddu Krishnamurti

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
euPlatesc
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!