Mesaje de suflet de la ÎNGERII PĂZITORI ZODII, pentru luna Octombrie 2019

01.OCTOMBRIE.2019
Mesaje de suflet de la ÎNGERII PĂZITORI ZODII, pentru luna Octombrie 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:pixabay.com

Pentru a nu suferi deziluzii, află mesajele îngerilor tăi păzitori pentru luna Octombrie 2019. Astrologul ZODIACOOL ne recomandă mesajele îngerilor, potrivite pentru

fiecare zodie, în funcție de energia care se află în sectoarele zodiacale:

Berbec

„Îngerii vă dau acum un impuls pozitiv: mergeți mai departe. Dacă v-ați gândit să vă mutați într-o casă nouă, să știți că sunteți pe calea cea bună și vă veți muta probabil în viitorul apropiat. Rețineți că mișcarea poate să nu fie neapărat în locul pe care îl aveți în minte. Uneori, Universul are o situație mai bună pentru voi, de care poate nici nu sunteți conștienți. Mergeți pe intuiție și totul se va rezolva.”

Loading...

Taur

„Îngerii vă solicită să vă concentrați asupra dorinței inimii voastre și să fiți complet sinceri. Mențineți o atitudine creativă, pentru a vă exprima dorințele. Pictura, scrisul, cusutul, vă ajută mintea să treacă de la idee la partea practică.”

Gemeni

„Nu permiteți ca geloziile, îndoielile sau temerile altor persoane să vă atragă sau să vă facă să simțiți că ar trebui să renunțați la ceea ce v-ați propus. Acesta este timpul vostru! Rămâneți în locul vostru spiritual și, permițând Universului să vă aducă tot ceea ce vă doriți, îi veți inspira și pe ceilalți să-și urmeze visele.“

Rac

„Sunteți meniți să vă revărsați iubirea, lumina și înțelepciunea într-un mod care îi ajută pe ceilalți. Toate sufletele se nasc cu o misiune personală de creștere spirituală. Voi sunteți lucrători cu lumină, aveți o misiune care va face ca Pământul să devină un loc mai bun pentru toți.“

Leu

„Uneori vreți să aveți anumite lucruri prea rapid și nu puteți să așteptați, dar trebuie să aveți mai multă răbdare. Amintiți-vă expresia: totul decurge după un calendar divin.”

Fecioară

„Dacă ați avut în vedere o schimbare de job, îngerii vă spun că a venit timpul. Păstrați-vă ochii deschiși pentru a vedea oportunitățile. Căutați locuri noi de muncă și aplicați la cele care vă interesează.”

Balanță

„Îngerii sugerează că ar fi mai înțelept să așteptați mai mult, pentru a avea rezultate mai bune, decât să vă încăpățânați să mergeți mai repede și să vă confruntați cu dezamăgiri. Acum condițiile nu sunt favorabile. Îngerii vă pot face să vedeți și alte opțiuni, ei vă pot ajuta să mergeți într-o direcție nouă.”

Scorpion

„Acum este momentul să învățați, să studiați și să adunați informații. Folosiți-vă de timpul liber pentru a vă pregăti și mai bine decât sunteți deja. Cereți Îngerilor voștri să vă ajute să găsiți răbdare, fiți deschiși la idei și informații noi și scrieți-le.”

Săgetător

„Este bine să ascultați cu adevărat de ceea ce vă spune inima și să urmați această îndrumare. Nu vă bazați deciziile pe ceea ce vă temeți că se va întâmpla sau nu. Nu lăsați nici banii să fie factorul decisiv. Ascultați de îndrumarea inimii și veți descoperi că sufletul vostru vă va conduce pe calea spre abundență și prosperitate.”

Capricorn

„Cea mai bună metodă pentru voi de a face față provocărilor este prin conectarea cu esența lui Dumnezeu, adică locul din interiorul vostru, unde este iubirea și compasiunea necondiționată. Încercați să vă uitați la cei din jur prin ochii sufletului, stabiliți o conexiune de la suflet la suflet. Astfel, problemele se vor rezolva mult mai rapid.”

Vărsător

„Îngerii voștri vă spun să vă sprijiniți un pic mai mult pe credință. Orice faceți, nu lăsați negativitatea să vă tragă în jos. Este mai ușor să renunțați la îngrijorarea voastră când vedeți lumina de dincolo de nori.”

Pești

„Felicitări! Vă trăiți adevărul, vă urmați calea, atrăgând binecuvântări în viața voastră și extinzându-vă energiile pentru a cuprinde tot ceea ce sunteți cu adevărat, cu talentele și abilitățile voastre, care provin de la Îngeri și Univers!”

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Chibzuința este bună, dar moderată, fiindcă pentru a câștiga trebuie să faceți și
Horoscop saptamana viitoare cu previziunile situațiilor neașteptate. Iată ce schimbări

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.