Transport gratuit peste 170 lei

Iubiri intense și energii pasionale. Plăcerile nebănuite ale nativilor BALANȚĂ

Iubiri intense și energii pasionale. Plăcerile nebănuite ale nativilor BALANȚĂ

Vezi cum să îi faci pe nativii Balanță să se simtă luate de avalanșele plăcerii și cum să se lase cuprinse de plăcere până în adâncul ființei lor.

Este necesar să știm că în pat cu Balanțele dorința, energia în amor, trebuie să atingă un anumit grad de intensitate, pentru ca acestea să ajungă la plăcere.

Ele se vor incita atât în urma unor stimulări fizice (mângâieri, sărutări etc.), cât și prin stimulări psihologice (complimente, cuvinte pasionale, tachinare etc.). Acestea împreună vor face să crească afluxul de sânge la nivelul organelor genitale, având drept consecință secretarea unui lubrifiant din pereții vaginului.

Odată ce am reușit să le incităm pe Balanțe, acestea se vor așteapta ca de fiecare dată să trăiască plăcerea în mod diferit. Uneori vor vrea să se simtă invadate de valuri succesive de plăcere, create de penetrări superficiale, delicate. Alteori, vor vrea să se simtă ca luate de o avalanșă de plăcere pură și intensă, până la limita durerii, creată de penetrări profunde, pasionale.

Horoscop saptamanal
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate ...
Horoscop saptamanal
Horoscop lunar
Horoscop lunar, previziuni astrologice complete pentru această lună ...
Horoscop lunar
Horoscop 2021
Horoscopul pentru anul 2021, informatii si previziuni complete despre zodii ...
Horoscop 2021

Unora dintre Balanțe le va fi imposibil să nu strige atunci când se vor abandona complet iubirii și le va plăcea să fie străbătute de frisoane din cap și până în picioare.

Pentru ca acestea să ajungă cu siguranță la plăcere, le putem propune ca în timpul actului amoros să-și contracte ritmic mușchii vaginului, uretrei, anusului. Acest tip de antrenament le va ajuta să elimine tensiunile emoționale și psihice și le va face să-și amplifice capacitatea de a trăi plăceri multiple.

Sursa articol: Mantack Chia

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.88
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit