Iubiri intense și energii erotice. Plăcerile nebănuite ale nativilor BALANȚĂ

10.SEPTEMBRIE.2019
Iubiri intense și energii erotice. Plăcerile nebănuite ale nativilor BALANȚĂ

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Tara Petre ZODIACOOL Foto:pixabay.com

Vezi cum să îi faci pe nativii Balanță să se simtă luate de avalanșele plăcerii și cum să se lase cuprinse de orgasm până în adâncul ființei lor.

Este necesar să știm că în pat cu Balanțele dorința, energia erotică, trebuie să atingă un anumit grad de intensitate, pentru ca acestea să ajungă la orgasm.

Ele se vor excita atât în urma unor stimulări fizice (mângâieri, sărutări etc.), cât și prin stimulări psihologice (complimente, cuvinte pasionale, tachinare etc.). Acestea împreună vor face să crească afluxul de sânge la nivelul organelor genitale, având drept consecință secretarea unui lubrifiant din pereții vaginului.

Odată ce am reușit să le excităm pe Balanțe, acestea se vor așteapta ca de fiecare dată să trăiască orgasmul în mod diferit. Uneori vor vrea să se simtă invadate de valuri succesive de plăcere, create de penetrări superficiale, delicate. Alteori, vor vrea să se simtă ca luate de o avalanșă de plăcere pură și intensă, până la limita durerii, creată de penetrări profunde, pasionale.

Loading...

Unora dintre Balanțe le va fi imposibil să nu strige atunci când se vor abandona complet iubirii și le va plăcea să fie străbătute de frisoane orgasmice din cap și până în picioare.

Pentru ca acestea să ajungă cu siguranță la orgasm, le putem propune ca în timpul actului amoros să-și contracte ritmic mușchii vaginului, uretrei, anusului. Acest tip de antrenament le va ajuta să elimine tensiunile emoționale și psihice și le va face să-și amplifice capacitatea de a trăi orgasme multiple.

Sursa articol: Mantack Chia

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Trebuie să înveți să trăiești mai mult pentru tine decât pentru cei din jur.
Horoscop Balanță 2019, evenimente importante în 2019 pentru nativii din zodia Balanță! Anul
Femeii Balanţă îi plac bărbații chipeși, care au grijă de ei din toate punctele de vedere.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.