Transport gratuit peste 199 lei

Cu cine te potrivești în pat? Femeia Fecioară și bărbații zodii de Aer

Cu cine te potrivești în pat? Femeia Fecioară și bărbații zodii de Aer

Firea abstractă și intelectuală a nativului Gemeni, Balanță sau Vărsător poate fi foarte atrăgătoare pentru femeia Fecioară. Vezi cum este relația cu bărbații în zodii de Aer!

Alături de bărbatul Gemeni, femeia Fecioară își pune în abilitățile de seducție și devine jucăușă, lăsându-se fascinată de fanteziile lui și de discuțiile cu tentă pasională pe care el le inițiază.

Fiecare dintre ei este atras de ideea de nou pe care i-o oferă celălalt. Senzualitatea Fecioarei este pusă în valoare de bărbatul Gemeni, având parte împreună de preludii lungi și intense.

Cu toate acestea, relația lor rareori este una de durată, deoarece el este prea imprevizibil și lipsit de angajament pentru gusturile Fecioarei. În plus, cu timpul nevoile lor pasionale tind să se diferențieze prea mult:

Ea este gata mereu să renunțe la propria plăcere pentru cea a bărbatului de lângă ea, iar el este dornic să experimenteze cât mai mult.

Afla mai multe despre compatilitatea dintre femeia Fecioara si barbatul Gemeni

Bărbatul Balanță este cucerit de farmecul enigmatic al femeii Fecioară. Ambii pun accentul pe scenariul ireproşabil pe care îl joacă și pe puritate. Împreună, au ocazia de a avea parte de o trezire pasională, deoarece în general sunt iubiți pasivi.

Lucrurile se pot schimba, ajutându-se reciproc să descopere noi valențe ale iubirii în pat. De cele mai multe ori, peludiul pentru ei este unul tandru, afectuos și lung.

Afla mai multe despre compatilitatea dintre femeia Fecioara si barbatul Balanta

În brațele bărbatului Vărsător, femeia Fecioară se poate schimba radical, învățând să abordeze în mod detașat relația amoroasă.

Contrar aparențelor, novoia ei pasională este mai mare decât a lui, pentru că el nu își dă voie să se manifeste liber în pat alături de ea. În general, relația dintre ei este mai mult una intelectuală decât una fizică.

Afla mai multe despre compatilitatea dintre femeia Fecioara si barbatul Varsator

Astrologul ZODIACOOL vă mai amintește doar că „A face dragoste este ca și muzica: este totul sau nimic.” – Isaac Stern.

Viziteaza magazinul online