În ce oraș ai putea să te muți în funcție de zodie

17.AUGUST.2018
În ce oraș ai putea să te muți în funcție de zodie

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Ivona Mara ZODIACOOL

Zodiacul orașelor: ce oras ți se potrivește în funcție de zodie, pentru o viață împlinită pe toate planurile. Imaginați-vă că trăiți într-un oraș

care vă poate susține obiectivele și aspirațiile, fiind în același timp armonios cu personalitatea și ritmul vostru. Făcând un pas în plus, imaginați-vă dacă ați putea trăi într-un oraș care se aliniază, de fapt, cu semnul astrologic.

De la horoscoapele zilnice până la luarea deciziilor de viață, mulți oameni se ghidează după semnul lor pentru a înțelege mai bine ceea ce trăiesc în prezent, dar şi pentru a găsi modalităţi de a-şi îmbunătăţi viaţa.

Semnele noastre astrologice pot spune multe despre personalitatea noastră, despre tendințele noastre, despre plăceri, despre reticenţe și multe altele. Descoperind mai multe despre semnul nostru, ni se dezvăluie şi noi elemente fascinante ale vieţii noastre ce merită explorate.

Loading...

Indiferent de ceea ce căutați în următorul loc unde să trăiţi, zodia poate să vă călăuzească în orașul perfect. Zodiacul dezvăluie aspecte ale personalității, care, dacă se potrivesc cu condiții favorabile, vor crea si energie și echilibru în viața voastră. Să explorăm fiecare semn și orașele cu care fiecare semn corelează cel mai bine!

Berbec – TORONTO, Canada: Toronto este unul dintre cele mai multiculturale orașe din lume și găzduiește numeroase muzee și galerii diverse, festivaluri, evenimente de divertisment și oferte sportive - toate acestea fiind pe placul carismaticului Berbec.

Taur – COPENHAGA, Danemarca: acest nativ are nevoie de atmosferă liniștită, plină de siguranță, pe care o poate găsi aici. Îşi va încărca bateriile cu energia arhitecturii frumoase şi a cetățenilor fericiți.

Gemeni – BUENOS AIRES, Argentina: Gemenii energici, comunicativi și adaptabili vor găsi mulțumire și succes în acest oraș plin de energie, unde vor fi impresionaţi mai ales de viaţa de noapte.

Rac – BERNA, Elveţia: imaginaţia Racului va fi alimentată din abundență în orașul în care se află mai mult de 50 de muzee și peste 100 de galerii de artă, dar şi linişte, ordine, şcoli bune şi rată scăzută a criminalităţii.

Leu – NEW YORK, SUA: Având o economie extrem de diversificată și un punct de întâlnire a culturilor, acest semn cu simţ artistic excepțional va găsi confortul în stilul de viață competitiv și rapid al New York-ului și nu numai că va supraviețui, dar va înflori!

Fecioară – BOSTON, SUA: analitica și meticuloasa Fecioară este atrasă de acest oraș pentru prezența pregnantă a mediului academic de înaltă calitate, de accesul la capitalul de risc, de numeroasele companii start-up, ca şi de istoria unuia dintre cele mai vechi oraşe ale SUA.

Balanţă – AMSTERDAM, Olanda: Țările de Jos și poporul său dețin libertatea individuală și liberalismul cultural în profunzime, iar amestecul unic al orașului Amsterdam, al unei metropole moderne cu un mediu laissez-faire, este liniștitor pentru acest semn de aer.

Scorpion – TOKYO, Japonia: Scorpionul determinat, pasionat și uneori încăpățânat este atras de ritualurile antice și de ultra-modernitatea din Tokyo. Faptul că Tokyo se dezvoltă din punct de vedere al eficienței și al confortului permite acestui semn de apă să-şi trăiască visul.

Săgetător – BERLIN, Germania: Un semn de foc este un indicator al creativității, iar Berlinul este Mecca pentru tipul creativ și intelectual. Scena sa muzicală incredibilă și diversitatea vieții de noapte vor provoca inima iubitoare de libertate a Săgetătorului.

Capricorn – SHANGHAI, China: Capricornul disciplinat și plin de resurse va simți familiaritatea cu privire la tot ceea ce înseamnă Shanghai. Acest semn al Pământului poate descoperi cultura bogată din Shanghai și viața de noapte de aici.

Vărsător – VIENA, Austria: Cu opera, castelele, cafenele și arhitectura imperială, Viena este orașul perfect pentru Vărsătorul inventiv și plin de viață. Acest semn de aer firav, independent și super prietenos nu va avea nicio problemă în a-și găsi nișa de creaţie la Viena.

Peşti – MELBOURNE, Australia: Orașul Melbourne completează temperamentul artistic natural al Peştilor cu scena sa culturală înfloritoare și priceperea culinară. Acest semn de apă va iubi Melbourne pentru plimbările cu barca și sporturile nautice.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop Leu 2020, evenimente importante pentru nativii din zodia Leu în 2020!
Stai departe de spitale, mai ales cele care găzduiesc persoane cu cancere sau alte boli
La intervale de 20 de ani, calitatea stelelor se schimbă și din pozitive pot deveni negative.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.