Horoscopul sănătății: Descoperă cum stă fiecare zodie de Aer la capitolul medical

09.IUNIE.2019
Horoscopul sănătății: Descoperă cum stă fiecare zodie de Aer la capitolul medical

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:pexels.com

Hipocrate a spus că „Sănătatea depinde de echilibrul dintre alimentație și activitate fizică”. Descoperă ce predispoziții au zodiile de Aer - Gemeni,

Balanță, Vărsător! Gemenii sunt extrem de activi, iar stilul lor de viață se reflectă în timp și asupra sănătații, mai ales dacă uită să se și odihnească.

Astfel, încetul cu încetul pot ajunge să sufere de oboseală cronică sau migrene. Încă din copilărie, au avut diverse reacții alergice la medicamente sau alimente, dar de fiecare dată cauzele au fost psihologice – căderi nervoase. Ar fi bine ca nativii Gemeni să descopere tehnica de relaxare potrivită cu propria personalitate și să încerce să aibă grijă de sistemul imunitar.

Loading...

Balanța este extrem de sensibilă la frig și umiditate, iar o expunere scurtă îi poate cauza infecții genito-urinare sau afecțiuni reumatice. Se confruntă destul de des cu răceli, bronșite, sinuzită sau chiar pneumonie sau alte boli ale aparatului respirator.

Adoră să fie îngrijită de oamenii dragi, dar trebuie să recunoaștem că este genul de persoană care face față cu brio bolii, ducând-o cu ușurință pe picioare. Dieta zilnică bazată pe alimente bogate în microelemente și vitamine i-ar putea fi de mare ajutor.

Vărsătorul este unul dintrei cei mai longevivi nativi, având încă din copilărie o sănătate de fier, ajutată de viziunea optimistă asupra vieții. Totuși, ar fi bine să fie atent la alergii, diversele afecțiuni endocrine sau la cele ale ficatului. S-ar simți mult mai plin de viață dacă ar înlocui preparatele grase și prăjite, cu produsele lactate, verdețurile și fructele de mare.

„Un organism sănătos este camera de oaspeţi a sufletului, un organism bolnav, o închisoare.” – Francis Bacon

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

#caseta1#
Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

#caseta2#

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

#caseta3#
#caseta4#

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

#caseta5#
Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

#caseta6#
#caseta7#
Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

#caseta8#
#caseta9#
#caseta10#
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.