Transport gratuit peste 199 lei

Horoscopul sănătății: Descoperă cum stă fiecare zodie de Aer la capitolul medical

Horoscopul sănătății: Descoperă cum stă fiecare zodie de Aer la capitolul medical

Hipocrate a spus că „Sănătatea depinde de echilibrul dintre alimentație și activitate fizică”. Descoperă ce predispoziții au zodiile de Aer - Gemeni,

Balanță, Vărsător! Gemenii sunt extrem de activi, iar stilul lor de viață se reflectă în timp și asupra sănătații, mai ales dacă uită să se și odihnească.

Astfel, încetul cu încetul pot ajunge să sufere de oboseală cronică sau migrene. Încă din copilărie, au avut diverse reacții alergice la medicamente sau alimente, dar de fiecare dată cauzele au fost psihologice – căderi nervoase. Ar fi bine ca nativii Gemeni să descopere tehnica de relaxare potrivită cu propria personalitate și să încerce să aibă grijă de sistemul imunitar.

Balanța este extrem de sensibilă la frig și umiditate, iar o expunere scurtă îi poate cauza infecții genito-urinare sau afecțiuni reumatice. Se confruntă destul de des cu răceli, bronșite, sinuzită sau chiar pneumonie sau alte boli ale aparatului respirator.

Adoră să fie îngrijită de oamenii dragi, dar trebuie să recunoaștem că este genul de persoană care face față cu brio bolii, ducând-o cu ușurință pe picioare. Dieta zilnică bazată pe alimente bogate în microelemente și vitamine i-ar putea fi de mare ajutor.

Vărsătorul este unul dintrei cei mai longevivi nativi, având încă din copilărie o sănătate de fier, ajutată de viziunea optimistă asupra vieții. Totuși, ar fi bine să fie atent la alergii, diversele afecțiuni endocrine sau la cele ale ficatului. S-ar simți mult mai plin de viață dacă ar înlocui preparatele grase și prăjite, cu produsele lactate, verdețurile și fructele de mare.

„Un organism sănătos este camera de oaspeţi a sufletului, un organism bolnav, o închisoare.” – Francis Bacon

Alte persoane au căutat și
Viziteaza magazinul online