Transport gratuit peste 120 lei
Aplica

Horoscopul graviduțelor: provocările zodiilor de Pământ când sunt însărcinate

Horoscopul graviduțelor: provocările zodiilor de Pământ când sunt însărcinate

Se spune că un copil umple un loc în inima ta despre care nu ai știut niciodată că a fost gol! Iată ce simt femeile din zodiile de Pământ în lunile de sarcină!

Femeia Taur este foarte atentă la momentul în care decide să devină mamă, deoarece își dorește să îi poată oferi puiului său tot ce este mai bun. După ce rămâne însărcinată este în continuare atentă la fiecare detaliu – de la medicul pe care îl alege să îi supravegheze sarcina, până la starea sa psihică, evitând mereu orice sursă de furie, supărare sau stres. În general, sarcina femeii Taur decurge greu și nașterea este dificilă.

Fecioara este o mamă înnăscută, visând la acest moment încă din copilărie. Este atentă la alimentele pe care le consumă și ascultă cu sfințenie sfaturile medicului pe care l-a ales, după un proces minuțios. Este capabilă să renunțe la serviciu pentru a nu-și pune sarcina în pericol, să se mute sau să facă orice alt sacrificiu.

Best seller

În general, nu are probleme cu sarcina, dar are tendința de a deveni foarte exigentă cu cei din jur și mai ales cu partenerul de viață, creându-se un mediu stresant în jurul său.

Femeia Capricorn este foarte directă în general și mai ales pe perioada sarcinei, știind exact ce își dorește, nepunându-și partenerul de viață în dificultate. Se simte foarte importantă și cere ca toți cei apropiați să îi fie alături. Cele mai multe graviduțe Capricorn au carențe de calciu, așa că ar trebui să aibă grijă la alimentele pe care le consumă.

Iți recomandăm

Astrologul ZODIACOOL vă dorește sarcină ușoară și fericire!

Viziteaza magazinul online