Horoscopul dragostei: ei sunt bărbații cei mai egoiști în iubire

18.APRILIE.2019
Horoscopul dragostei: ei sunt bărbații cei mai egoiști în iubire

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:pexels.com

Iubirea înseamnă dăruire necondiționată, dar unor persoane pur și simplu le este extrem de greu să ofere fără a aștepta nimic în schimb. Descoperă care

este topul masculilor egoiști în iubire! Bărbatul Gemeni este un cuceritor înnăscut și un amant desăvârșit, dar îi este foarte greu să rămână prea mult timp într-o relație. Acesta are un farmec greu de egalat și abilități sociale de a face pe oricine să creadă în el și în fericirea alături de el. Bărbatul din Gemeni se iubește mai mult pe el însuși decât iubește pe oricine altcineva.

Astfel, mai întâi trebuie să-i fie satisfăcute propriile nevoi, pentru a le satisface la rândul său pe ale partenerei de viață. Cade ușor pradă ispitelor și nu poate rezista unei aventuri.

Loading...

Bărbatul Berbec cucerește prin determinarea sa, prin siguranța în forțele proprii. Știe exact ce își dorește de la femeia de lângă el și de la relație. Asta este minunat, dar este umbrit de exigențele și criticile sale, deoarece are așteptări mari de la jumătatea sa, iar uneori devine obositor.

Se lasă dominat de orgoliu și în astfel de momente devine extrem de egoist. Nu lipsesc însă surprizele plăcute din relație, făcându-și iubita să se simtă cea mai frumoasă femeie din lume și cea mai apreciată. Este de părere că într-o relație, femeia este cea care oferă mai mult decât bărbatul.

Bărbatul Scorpion iubește, dar nu renunță la egoismul caracteristic nici măcar în relație. Farmecul nativ îi este completat de pasiunea, curajul și inteligența sa. Este fascinant, chiar și atunci când are replici dure și tăioase. Din păcate, este destul de gelos și uneori chiar brutal. Are obiceiul de a-și impune punctul de vedere și de a domina relația.

Nu trebuie să uităm totuși că există ac și de cojocul lor, femeile alpha ale zodiacului, care îi învață „regulile” relațiilor.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop 2019 GEMENI SANATATE: Acest capitol, după cum ați observat în prezentările generale
Horoscop zilnic cu previziuni astrologice complete care ne ajută să planificăm acțiunile pentru
Previziuni anul 2019 pentru nativii din zodia Cal: ani: 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.