Transport gratuit peste 199 lei

Horoscopul dragostei: ei sunt bărbații cei mai egoiști în iubire

Horoscopul dragostei: ei sunt bărbații cei mai egoiști în iubire

Iubirea înseamnă dăruire necondiționată, dar unor persoane pur și simplu le este extrem de greu să ofere fără a aștepta nimic în schimb. Descoperă care

este topul masculilor egoiști în iubire! Bărbatul Gemeni este un cuceritor înnăscut și un amant desăvârșit, dar îi este foarte greu să rămână prea mult timp într-o relație. Acesta are un farmec greu de egalat și abilități sociale de a face pe oricine să creadă în el și în fericirea alături de el. Bărbatul din Gemeni se iubește mai mult pe el însuși decât iubește pe oricine altcineva.

Astfel, mai întâi trebuie să-i fie satisfăcute propriile nevoi, pentru a le satisface la rândul său pe ale partenerei de viață. Cade ușor pradă ispitelor și nu poate rezista unei aventuri.

Bărbatul Berbec cucerește prin determinarea sa, prin siguranța în forțele proprii. Știe exact ce își dorește de la femeia de lângă el și de la relație. Asta este minunat, dar este umbrit de exigențele și criticile sale, deoarece are așteptări mari de la jumătatea sa, iar uneori devine obositor.

Se lasă dominat de orgoliu și în astfel de momente devine extrem de egoist. Nu lipsesc însă surprizele plăcute din relație, făcându-și iubita să se simtă cea mai frumoasă femeie din lume și cea mai apreciată. Este de părere că într-o relație, femeia este cea care oferă mai mult decât bărbatul.

Bărbatul Scorpion iubește, dar nu renunță la egoismul caracteristic nici măcar în relație. Farmecul nativ îi este completat de pasiunea, curajul și inteligența sa. Este fascinant, chiar și atunci când are replici dure și tăioase. Din păcate, este destul de gelos și uneori chiar brutal. Are obiceiul de a-și impune punctul de vedere și de a domina relația.

Nu trebuie să uităm totuși că există ac și de cojocul lor, femeile alpha ale zodiacului, care îi învață „regulile” relațiilor.

Viziteaza magazinul online