Transport gratuit peste 170 lei

Horoscopul dragostei: ei sunt bărbații cei mai egoiști în iubire

Horoscopul dragostei: ei sunt bărbații cei mai egoiști în iubire

Iubirea înseamnă dăruire necondiționată, dar unor persoane pur și simplu le este extrem de greu să ofere fără a aștepta nimic în schimb. Descoperă care

este topul masculilor egoiști în iubire! Bărbatul Gemeni este un cuceritor înnăscut și un amant desăvârșit, dar îi este foarte greu să rămână prea mult timp într-o relație. Acesta are un farmec greu de egalat și abilități sociale de a face pe oricine să creadă în el și în fericirea alături de el. Bărbatul din Gemeni se iubește mai mult pe el însuși decât iubește pe oricine altcineva.

Astfel, mai întâi trebuie să-i fie satisfăcute propriile nevoi, pentru a le satisface la rândul său pe ale partenerei de viață. Cade ușor pradă ispitelor și nu poate rezista unei aventuri.

Bărbatul Berbec cucerește prin determinarea sa, prin siguranța în forțele proprii. Știe exact ce își dorește de la femeia de lângă el și de la relație. Asta este minunat, dar este umbrit de exigențele și criticile sale, deoarece are așteptări mari de la jumătatea sa, iar uneori devine obositor.

Viziteaza magazinul online